O temacie
Autor eryczekpl
Zaczęty 14.02.2015 roku
Wyświetleń 13646
Odpowiedzi 35
eryczekpl
Adanos Administrator
Kto to jest addoner?
Simon Said Moderator
Fabio The Modders
Niezłe neologizmy.
jest bardzo często używane w społeczności GMP.
Cytat: gothicman w 2015-02-14, 20:27Niezłe neologizmy. Addoner- to słowo nie jest stworzone przeze mnie, jest bardzo często używane w społeczności GMP.Fabiosek, zapłata wchodzi w grę. Czy mógłbym dowiedzieć się czegoś więcej o Twoich umiejętnościach?
Cytat: eryczekpl w 2015-02-14, 20:51jest bardzo często używane w społeczności GMP. No cóż, jakoś mnie to nie dziwi. Ciągle to neologizm.
Splash Moderator
Addoner- to słowo nie jest stworzone przeze mnie, jest bardzo często używane w społeczności GMP.
Nefario
CytujAddoner- to słowo nie jest stworzone przeze mnie, jest bardzo często używane w społeczności GMP.Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy, że większość tej społeczności to banda idiotów.
Cytat: Splash w 2015-02-14, 21:04CytujAddoner- to słowo nie jest stworzone przeze mnie, jest bardzo często używane w społeczności GMP.Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy, że większość tej społeczności to banda idiotów.Splash, właśnie do tego biję
gothic1210 Gość
Abaddon
Draco The Modders
Cytat: gothicman w 2015-02-14, 20:27Niezłe neologizmy. Addoner- to słowo nie jest stworzone przeze mnie, jest bardzo często używane w społeczności GMP.
After