[G2NK] Insygnia Prolog/Das Wappen - Prolog PL 135636 380

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 13.02.2015 roku

Wyświetleń 135636

Odpowiedzi 380

Sayonowski

Sayonowski

Użytkownicy
Sprzątacz Xardasa
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Sprzątacz Xardasa
Wie ktoś kiedy wyjdzie pełna wersja Insygni?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To trochę potrwa, bo pełna wersja ma być na 100 godzin gry, a tak duże mody nie powstają z dnia na dzień.
Od premiery prologu minął ledwie rok z kawałkiem.
Oczywiście nowa wersja powstaje i twórca wrzuca co jakiś czas screeny.

DannyCorleone

DannyCorleone

Użytkownicy
posty6
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Znalazłem buga: Gdy otwieramy książkę "Krwiopijcy" znalezioną w magazynie gre wywala do pulpitu jest błąd którego trzeba zamknąć menagerem zadań.
Jak znajde coś jeszcze dam znać :P

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Dostałem misje od kucharza by zdobyć przepis od kogoś, nie załapałem od kogo xD Do kogo mam iść?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ta farma na wzgórzu, z której trzeba było wypędzić szczury i zmusić tego jednego do roboty. Idź do żony tego farmera.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
No dobra, znalazłem. Teraz mam problem... mam misje o krwawym kielichu, ile trzeba mieć zręczność by ukraść klucz do magazynu? Chyba że jest inna opcja...

kubek1227

kubek1227

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra, znalazłem. Teraz mam problem... mam misje o krwawym kielichu, ile trzeba mieć zręczność by ukraść klucz do magazynu? Chyba że jest inna opcja...
mam to samo.. ktoś cos?

Yoko2

Yoko2

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie odnoście pancerza płytek pełzaczy....jak go ściągnąć...mam wyuczone ściąganie płytek, kupione wszystko żeby je ściągać ale w dalszym ciągu nie mam ich pokazanym w zabitych pełzaczach tylko wydzielinę...Co robić?

JagiiImieny

JagiiImieny

Użytkownicy
posty45
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam taki problem, że po rozwiązaniu zadań w mieście nie wiem co robić. Może ktoś coś podpowie co trzeba zrobić bo u nikogo nie mogę wziąć żadnej misji. Pozdrawiam

JagiiImieny

JagiiImieny

Użytkownicy
posty45
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Po złożeniu wszystkich kamienic ogniskujących teleport nie przenosi mnie. cóż się staneło?:D

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
UWAGA!
Występował problem z teleportem i kamieniami ogniskującymi. Należy KONIECZNIE zainstalować patcha. Plik ini wrzucamy i podmieniamy w katalogu System, zaś plik mod wrzucamy do Data/MODVDF.

Link - patch:

JagiiImieny

JagiiImieny

Użytkownicy
posty45
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
UWAGA!
Występował problem z teleportem i kamieniami ogniskującymi. Należy KONIECZNIE zainstalować patcha. Plik ini wrzucamy i podmieniamy w katalogu System, zaś plik mod wrzucamy do Data/MODVDF.

Link - patch:

Z tym patchem mam właśnie taki problem że jak wrzucam ten plik do MODVDF to automatycznie modyfikacja nie dziala i się odpala normalny g2nk. No chyba, że to ja coś źle robię. Ale raczej tak nie jest.
PS: Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedz. Dzieki i pozdrawiam :))

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Widzę że ktoś marvina używał :D

JagiiImieny

JagiiImieny

Użytkownicy
posty45
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Widzę że ktoś marvina używał :D

Trochę się bawiłem z tym marvinem nie będę ukrywał ;/. Ale da radę coś z tym zrobić?

JagiiImieny

JagiiImieny

Użytkownicy
posty45
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dla wszystkich co nie działał teleport. Jeśli się zaraz po uruchomieniu teleportu zapisze a nie przejdzie to nie będzie działał. Więc, aby działał trzeba nie zapisać przed uruchomieniem i przejść przez niego od razu i będzie działać. Pozdro :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ma ktoś save z końca gry? Potrzebuję spojrzeć na itemy potrzebne do usuwania trofeum.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

siwy2866

siwy2866

Użytkownicy
posty10
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam z 2 rozdziału i 4 takie przedmioty w ekwipunku
https://www18.zippyshare.com/v/TJ6o6Vuj/file.html

Mam tez problem z karczmarzem Wirtem bo na początku gry ukradłem mu piwo i teraz nie gada zemną ,zaklęcie niepamięci nie działa na niego .Ktoś cos pomoże?

Lares1500

Lares1500

Użytkownicy
posty7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak ugotować ten pie$!@$@!##@ gulasz? Naprawdę, próbowałem już wszystkiego. Zadanie "Test zaufania".

Mam przepis. Mam składniki.
Próbowałem - przy kuchence, ognisku, stole alchemicznym, wiadrze do ugniatania.

Z Igorem brak opcji dialogowych, z kucharzem też.

Sprawa rozwiązana.

Robi się to w tym samym kotle przy którym stoi  kucharz. Potrzebna jest łyżka. Kucharz miał łyżkę w ekwipunku.

monkuu

monkuu

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, problem zapewne nie dotyczy moda ale zrobiło mi się to w czasie grania insygni, wie ktos jak mozna to naprawic? Wyskakuje mi to kiedy otwieram gre i wyrzuca gre do pulpitu, i za kazdym razem gdy cos klikne
https://imgur.com/gallery/EDZiFiW

monkuu

monkuu

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co potrzeba oprocz łoju do otworzenia kolowrotu

Post połączony: 2021-08-15, 19:29
w sensie, mam łój i kołowrót ale nia mam żadnych opcji dialogowych, jak to rozwiązać?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry