[G2NK] Insygnia Prolog/Das Wappen - Prolog PL 140932 380

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 13.02.2015 roku

Wyświetleń 140932

Odpowiedzi 380

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tak blisko a tak daleko byłem w tamtym rejonie a nie wiedziałem że to o to chodzi dzięki

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Ale jak chce wykopać to się nie da nawet kilofem. Pyta się: czym? Wbiłem jako ninja do kpalni przemknąłem się obok straży wziąłem i wróciłem z kilofem. I nie da się wykopać...

Offtop: A ten podpis(AhnBael) ze zdjęciem to z jakiego moda to jest?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Kilofem kopać, jednak uprzedzam, że kilof Tilla nie działa. Najlepiej kup od kupca na placu targowym. 

Sygnaturka jest z moda Odyseja. 

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Jak przygotować tej specjalny posiłek dla Igora?? rozmawialem z kucharzem i powiedziałem mu że jest zajebisty xD poszedłem do żony Gildasa przyniosłem jej skladniki, ale ja sam nie moge zrobic takiej zupy :/ ( mam wszystko oczywiscie )

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Misiex

G2NK Insygnia Prolog PL
#104 2015-02-18, 12:30(Ostatnia zmiana: 2015-02-18, 13:59)
co zrobić w zadaniu nierejestrowany alkohol idę za rabarem dochodzę do miejsca spotkania od coś tam majstruje później przychodzi hilger i tez szuka czegoś po czym odchodzi jak podchodzę do nich to psuje zadanie

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chyba twoj sposob gothicman podzialal bo jak stalem przy kratach to moglem potem powiedziec johnowi o jaskini.. Misiex-ja jestem na tym etapie ze sledzilem ragbara a higler nie wiem kiedy bedzie tam:).     I jeszcze mam 1 pytanie- czy byly jakies zadania do wykonania dla bandytow pod wodospadem bo ja zabilem ich w pancerzu gwardii i nie wiem czy sie martwic ze duzo doswiadczenia mnie ominęło:-D

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Było tylko zadanie polegające na wyzwoleniu ich przywódcy z miejskich lochów. ;)

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Jak przygotować tej specjalny posiłek dla Igora?? rozmawialem z kucharzem i powiedziałem mu że jest zajebisty xD poszedłem do żony Gildasa przyniosłem jej skladniki, ale ja sam nie moge zrobic takiej zupy :/ ( mam wszystko oczywiscie )

odswiezam bo to zadanie mnie zablokowalo !! :((

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Tu nie chodziło o żonę Gildasa, tylko o żonę Thiemo. Znajdziesz ją na farmie. 

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No to brakuje mi ogólnie 60 pkt doświadczenia do 18 lvl-u, stoje w pomieszczeniu aktywacyjnym kamieni ogniskujących,oczywiście wszystkie piedestały są aktywne tylko na środku sali pojawia się teleport i po czasie znika;D Zaglądam do ekwipunku i pomyślałem ze bezi ma moc klonowania bo patrze do ekwipunku i mam nadal 6 kamieni. Jakby co użyłem raz marvina w połowie gry(by pozwiedzać całą wyspę z f8 i nie zapisałem wogóle tylko wyłączyłem(tj. radziliście żeby nie zapisywać wtedy :P I chyba koniec moda dla mnie chociaż mod na duży plus, twórcom sie udało przywrócić klimat z G1 niemal w 100%, mod nie jest łatwy(nie tj np. karibik), i spolszczenie też było bez żadnego zarzutu.                                               

Ps.Żona Gildasa daje nam 300 sztuk złota by kupić jej żarcie na targowisku

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak Ci się pojawiło 6 kamieni ogniskujących z powrotem to znaczy, że bugowałeś i klikałeś kilkakrotnie na piedestały (po co?)...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Klikałem 1 raz na piedestał i sie pojawiło 6 w ekwipunku

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, jeśli coś takiego się zdarzyło to musiałeś kilkakrotnie nacisnąć na piedestał w trakcie umieszczenia kamienia ogniskującego. Może nawet nie pamiętasz :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie nacisnąłem piedestału kilka razy bo bym kamień zdjął z piedestału;) Po prostu podszedłem pod piedestał i nacisnąłem ctrl

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Mam przy sobie koło zębate ale nie mam zadnych opcji dialogowych z tym palladynnem ... :/ oddalem mu juz łój kretoszczura ( nawet 2 ) 
ale nic nie ma o kole zębatym. Jakies rady ??

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dziwne, powinna pojawić się opcja dialogowa. Jak oddałeś 2 łoje? Może to jest przyczyną buga. Najlepiej wczytaj sejwa sprzed oddania czegokolwiek. 

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

Dariusz

G2NK Insygnia Prolog PL
#116 2015-02-19, 18:54(Ostatnia zmiana: 2015-02-19, 18:59)
nic to nie dało. Normalnie kupiłem 2 łoje i tylko z tym były opcje dialogowe, mysle ze jak bym miał trzy to też by zabrał ode mnie i trzeci ;] oddając pierwszy łój ( mając takze przy sobie koło zębate ) rozmowa sie zakonczyla, zagaduje znow jest ta sama opcja dialogowa i znow mi zabiera łój, a nic o kole zębatym nie ma.. :angry:

Edit: dobra zadziałało... ehhh. Wyrzuciłem z ekwipunku łoje kretoszczura i pojawiła się opcja z kołem, podniosłem i oddałem łoj .  o_0 Ważne że działa ;) pozdro

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Pozbądź się jednego łoju kretoszczura. Niech zostanie 1 łój i jedno koło zębate. 

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
Jak upić tego strażnika co ma klucz do magazynu na placu targowym ?

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Musisz odpowiednio poprowadzić z nim dialog w godzinach wieczornych, aż pójdzie spać pijany.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry