Własny Textur Pack 13761 44

O temacie

Autor Jakub91

Zaczęty 12.02.2015 roku

Wyświetleń 13761

Odpowiedzi 44

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki
Bardziej drzwi i okna, wycinam otwory na nie z gotowej już ściany funkcją cut (k) ściany są prostopadłe bo wystarczy wytłoczyć i wyłączyć jedną oś
Umiesz zrobić ściany, a drzwi już nie? nie ogarniam  o_0

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet umiem chodzi mi czy jest jakiś przyjemniejszy sposób niż wyłączanie poszczególnych osi. + Co dodawać w programie do 3ds a co dopiero w spacerze ?

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Może się mylę, ale obawiam się że nie jesteś jeszcze gotowy aby
spróbować złożyć najbardziej optymalny zestaw textur i modeli

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak nazwa tematu nie jest zbyt szczęśliwa ;p ale staram się uczyć XD Aktualnie zamiast budować bryłę świata jako całość zacząłem robić mniejszy świat fragmentami. Jak wymodeluje port i wioskę, założę nowy temat tylko z pracami w blenderze. Co do tekstur packa, jeśli jakimś cudem nie stracę motywacji i chęci do zrobienia tego małego moda to spróbuje wykorzystać najbardziej odpowiednie tekstury i modele z woga.

Gizbor17

Gizbor17

Użytkownicy
janusz grafiki
posty352
Propsy493
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • janusz grafiki

Gizbor17

Własny Textur Pack
#44 2015-12-03, 16:35(Ostatnia zmiana: 2015-12-03, 21:03)
Nawet umiem chodzi mi czy jest jakiś przyjemniejszy sposób niż wyłączanie poszczególnych osi. + Co dodawać w programie do 3ds a co dopiero w spacerze ?
Co mam rozumieć przez wyłącznie poszczególnych osi? W programie do 3d dodawaj duże drzewa, domy, itp. natomiast w spacerze wszelkiego rodzaju voby, krzaki, kamienie, beczki, skrzynie, małe drzewa. itp. Otwórz sobie jakiś gothicowy świat w blenderze lub spacerze

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry