Problemy z zadaniami 545841 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 545841

Odpowiedzi 1433

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Skręt

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Dobra to już wiem dlaczego nie mam dialogu, posiadam tytoń nie skręt więc w poradniku jest błąd :) skręta nie da się znaleść , można go zrobić chyba tylko przy stole alchemicznym , sprawdzę jeszcze u Fortuna :)

:D

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Dobra to już wiem dlaczego nie mam dialogu, posiadam tytoń nie skręt więc w poradniku jest błąd :) skręta nie da się znaleść , można go zrobić chyba tylko przy stole alchemicznym , sprawdzę jeszcze u Fortuna :)

Dzięki za propsa  :ok: u fortuna na 100% jest i chyba taniej wyjdzie niż zrobienie na stole alchemicznym

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mama zamiar dołączyć do starego obozu , więc jak wykonam zadania test draxa, problemy skazy i ruda w kopalni to zablokuje sobie możliwość dołączenia do starego obozu czy nie ??

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Tego to właśnie nie wiem ,ale lepiej nie rób dla  draxa, bo to trzeba se spodnie kupić i  dużo hajsu wydać a i tak tylko 300 expa się dostaje. Najlepiej jakby twórca napisał jak to jest właśnie z tymi dołączeniami bo z bandytami też nie pamiętam jak to tam było czy wszystko czy tylko nie można testu zaufania :/.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tego to właśnie nie wiem ,ale lepiej nie rób dla  draxa, bo to trzeba se spodnie kupić i  dużo hajsu wydać a i tak tylko 300 expa się dostaje. Najlepiej jakby twórca napisał jak to jest właśnie z tymi dołączeniami bo z bandytami też nie pamiętam jak to tam było czy wszystko czy tylko nie można testu zaufania :/.

Wyczytałem niby że przyjęcie zadania test draxa blokuje zadania w SO ale to nie prawda bo przyjąłem to zadanie a i tak w SO mogę spokojnie wykonywać zadania co do testu draxa to aktualnie jestem na etapie gdzie od grahama dostałem mapę i mam iść na plac wymian po notatki ?? Akurat dla mnie bardziej liczy się doświadczenie od rudy której i tak mam sporo już nie mówiąc o masie fantów na sprzedaż :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
W takim razie najlepiej zrób zadania wszystkie jakie możesz zrobić teraz i na końcu zrób z draxem jak ci na koniec Gomez albo Diego "Za bramę chamie"  :trollface: to najwyżej wczytasz i po sprawie, no chyba że musisz teraz zrobić ale chyba się nie pali ?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
No na wszelki wypadek zostawię to zadania od Draxa na sam koniec przed dołączeniem do gildii :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Tak bym zrobił :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Mam problem z zadaniem wyjątkowe trofeum mianowicie jak idę do Jeremiasza w sprawie tego specjalnego trunku dla Bartholo to Jeremiasz mówi że potrzebuje 50 bryłek na składniki ale potem nie ma żadnej opcji dialogowej u niego a w ekwipunku mam ponad 17k rudy ?? to bug czy po prostu to zadanie można wykonać dopiero w drugim rozdziale?? Aktualnie jestem tuż przed dołączeniem do cieni ??

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Mam problem z zadaniem wyjątkowe trofeum mianowicie jak idę do Jeremiasza w sprawie tego specjalnego trunku dla Bartholo to Jeremiasz mówi że potrzebuje 50 bryłek na składniki ale potem nie ma żadnej opcji dialogowej u niego a w ekwipunku mam ponad 17k rudy ?? to bug czy po prostu to zadanie można wykonać dopiero w drugim rozdziale?? Aktualnie jestem tuż przed dołączeniem do cieni ??
Ruda się bardzo często buguje w ER. Poprostu wyrzuć z ekwipunku całą rudę i podnieś spowrotem. Wtedy już powinieneś móc zapłacić za trunek. I zawsze jak jest jakiś bug z płaceniem to wyrzuć rudę i podnoś.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
@up Potwierdzam, mam nadzieję że Outlander w następnym patchu to naprawi, bo męczy mnie ten bug już od zarania dziejów w ER.

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
No cóż wpadłem na to już parę godzin temu ale propsy się należą :D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
:) :) :) Trochę denerwująca sprawa z tą rudą, ale da się grać :)

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
I jeszcze ten bug który rzadko ale rzadko, gdy cię pobiją i nie zabierają ci rudy - bezcenne (w MT  też go miałem <3).

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Może mają tyle rudy, że więcej im nie trzeba :D

gothic1210
  • Gość
Nie jestem w stanie tego naprawić na ten moment. Splash twierdzi, że gothikowa funkcja za to odpowiedzialna jest źle napisana.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie

Gram bandytą i nie wiem czemu ale nie moge wejsc za darmo do starego obozu. Mam kwestie zze niby jestem kurierem magów ale gówno z tego.

gothic1210
  • Gość
Będziesz musiał zapłacić. Pogadaj z Diego.

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z Diego nie ma żadnych opcji dialogowych :)

0 użytkowników
Do góry