Problemy z zadaniami 457213 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 457213

Odpowiedzi 1433

gothic1210
  • Gość
Tam gdzie Hosh Pak w G2. Na tej górce za SO. 

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To że martwy to mogłeś sobie oszczędzić. Ale jakiego kamiennego kręgu? Tego przy cmentarzysku orków?

Co on tam kurwa robi? XD

Krąg gdzie szukałeś kamienia ogniskującego z Miltenem.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Moje kilka pytanek:
1. Jak wykonać zadanie "skrytka"? Znalazłem już 3 miejsca na ukrycie rudy: jaskinia w pobilżu mostu prowadzącego do SO, jaskinia obok krypty gdzie zdobywamy kamień ogniskujący z Miltenem, ruiny pod wieżą (tam gdzie jest ten potwór do zadania Morakh. Mimo to brak z Willem dialogu odnośnie ukończenia zadania
2. Znalazłem 5 czarnych tabliczek na bagnach - są one do jakiejś misji?
3. Znalazłem 4 niebieskie kryształy na terenach orków, podobno ten mag ich szuka ale nie mam żadnej kwestii dialogowej w tej sprawie

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki malutki problem z questem, Tym co musimy przynieść składniki na truciznę w obozie koło kopalni
Mam już wszystko oprócz butelki wody.. skąd ową butelkę można kupić/znaleźć ? ;D   

gothic1210
  • Gość
U handlarzy. Musisz poszukać. Riordian ma na 100% i chyba Stanley u myśliwych. Porozglądaj się. 

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Mam taki malutki problem z questem, Tym co musimy przynieść składniki na truciznę w obozie koło kopalni
Mam już wszystko oprócz butelki wody.. skąd ową butelkę można kupić/znaleźć ? ;D   
Wodę kupisz na pewno u handlarzy żywnością albo miksturami (sprawdź u Jima w SO). Ja uwarzyłem sam silną truciznę (potrzebny trujący grzyb). Aby cokolwiek uwarzyć przy stole alchemicznym wymagany minimum 1 poziom alchemii wyuczony.

Mordrag

Mordrag

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
HELP!

jak wykonac zadanie z obroną placu wymian dla Thorusa?

zabiłemm wszystkich bandytów, a jeden strażnik kazał mi sie upewnic czy wszystkie patrole sa bezpieczne...
rozmawialem ze wszystkimi 6 straznikami i nie ma zadnego szczegolnego okna dialogowego.. co robie nie tak?

skad wziac ubranie dla szpiega kaloma?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
HELP!

zabiłemm wszystkich bandytów, a jeden strażnik kazał mi sie upewnic czy wszystkie patrole sa bezpieczne...
rozmawialem ze wszystkimi 6 straznikami i nie ma zadnego szczegolnego okna dialogowego.. co robie nie tak?

Możesz je kupić u bandytów, a jako że grasz strażnikiem, to se tego zadania nie wykonasz.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
HELP!

Możesz je kupić u bandytów, a jako że grasz strażnikiem, to se tego zadania nie wykonasz.

Ja wykonałem to zadanie przypadkowo bo jakiś mu pancerz oddałem i wziął odemnie pancerz pirata (dostaje się go w którymś zadaniu od piratów (plaża z rozbitymi statkami i ognistymi jaszczurami) w IV rozdziale.

gothic1210
  • Gość
Kody na pancerze, które powinien przyjąć szpieg z Bractwa:
Podroznik2Armor
NON_ARMOR1 (chyba go nie ma w grze - bo później wywaliliśmy)
PodroznikArmor
PiratArmor

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Em gdzie jest ta niby stara latarnia morska?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża mgieł.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Em mam problem z odnalezieniem przeszukałem statek i plaże kilka razy i pozbierałem troche a z piratem nie ma nadal opcjii dialogowej. 

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

gothic1210
  • Gość
Czego szukasz? Paczki są w takiej szczelinie skalnej. Płyń wzdłuż brzegu. 

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
juz 4 chyba paczki znalazłem i chyba 2 sakiewki gdzie są bie ma przy brzegu ani nigdzie w statku ani przy statku a ni przy skałach.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Sejten

Sejten

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Prosilbym o kod na magiczne ziele, zadanie mi sie zbugowalo i nie zgubila sie opcja o kupno tego zielska za 300 brylek

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
juz 4 chyba paczki znalazłem i chyba 2 sakiewki gdzie są bie ma przy brzegu ani nigdzie w statku ani przy statku a ni przy skałach.

3 paczki z bronią i 2 worki z rudą są na samej plaży. W szczelinie skalnej obok (patrząc z plaży w stronę morza to po lewej) masz paczkę + woreczek, a ostania paczka jest na skałach wokół plaży.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań:
1. Koło Cavalorna jest grupka 3 zębaczy, a za nimi jaskinia. Wszedłem do tej jaskini i dostałem wpis do dziennika o co chodzi?
2. Czy ktoś wykonał misję z tym kolesiem w obozie myśliwych, któremu strażnik świątynny zabił przyjaciela? Podobno o północy ten duch jego kolegi się gdzieś zjawia, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie.
3. Co ile można dostawać zbroję od Quentina?
4. Czy na 1 rozdział mogę wybić wszystko co się rusza. Po za 1 wężem bagiennym, cieniostworem, trollem i ognistym jaszczurem. Wiecie potrzebne do wytworzenia ulu mulu.

SchiZZy

SchiZZy

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, czy wie ktoś jak dowiedzieć się gdzie jest ten kurier magów z misji "Przesyłka dla magaów" oraz jakiś trunek dla Barthola aby dał moja łapę do khorinis? Oprócz tego prosił bym o pomoc w wykonaniu misji oszust grim.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)

Glaca

Problemy z zadaniami
#99 2015-02-12, 14:29(Ostatnia zmiana: 2015-02-12, 14:37)

xD Już wczoraj się skapłem ale dzięki xD

3 paczki z bronią i 2 worki z rudą są na samej plaży. W szczelinie skalnej obok (patrząc z plaży w stronę morza to po lewej) masz paczkę + woreczek, a ostania paczka jest na skałach wokół plaży.

Post połączony: 2015-02-12, 14:30
Em mam misje dalsze losy bandytów, miałem się przygotować więc tak kupiłem pancerz i poszedłem po eliksiry. Nikt mnie nie zaczepia ani nie ma dalszej opcji dialogowej.

Post połączony: 2015-02-12, 14:37
Ten trunek to Jeremiasz w karczmie nowego obozu ci zrobi za 50 bryłek. Nagrodą jest hełm rycerza z gothic 2 xD ten z kolczugi.

Post połączony: 2015-02-12, 14:37
To pomoze mi ktoś z tymi bandytami?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Kyrus
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga