Cześć,
mam problem, może nie stricte techniczny, ale to najbardziej chyba pasujący dział, a nie chciałem specjalnie tworzyć nowego.
Do rzeczy.
Gram po raz pierwszy w ER, nie pamiętam dokładnie wersji, ale pobierałem około miesiąc temu i pobierałem najnowszą, więc raczej jest aktualna. Jako, że gram pierwszy raz, chciałem dołączyć do obozu bandytów, który jest nowy względem podstawki. Ale chciałem też wykonać maksymalnie dużo zadań.
Zostałem więc kopaczem, zrobiłem wszystko co się dało w kopalni i obozie przed kopalnią. Wykonałem test zaufania, dostałem się do zamku w SO, ale nie gadałem jeszcze z Gomezem i nie zostałem Cieniem. Moja gildia to nadal Kopacz. Zniknęła mi jednak opcja dołączenia do Bandytów w rozmowie z Draxem (zrobiłem wszystkie zadania u niego, zostało tylko dać się zaprowadzić do obozu). Nota bene w samym obozie Bandytów wykonałem kilka zadań (te, które da się bez dołączenia do nich).
Pytanie - czy jest jeszcze jakikolwiek sposób żeby dołączyć do Bandytów? Czy może w momencie, w którym wpuścili mnie do zamku żeby pogadać z Gomezem automatycznie zablokowała się tamta ścieżka? Generalnie nie jestem zwolennikiem kodów, ale jeżeli za ich pomocą mógłbym zrobić coś, żeby opcja w rozmowie z Draxem ponownie się pojawiła, to chętnie to zrobię, żeby przejść grę na trochę inny sposób.
Uprzedzając - próbowałem już za pomocą kodów zmienić sobie gildię znowu na "Skazaniec", to jednak nie spowodowało, że możliwość dołączenia do bandytów wróciła.