Developing > Unity

Kurs 1 - Interfejs, teren, niebo, woda itd.

<< < (2/2)

Sawik:
Wersja stabilna. 
Kaczka, bo ułomny jesteś, zaimportuj paczkę character controller. 

kaczka:

--- Cytat: tajemniczy695 w 2015-03-04, 17:15 ---Uuu nie ma assetu a charakterem?. W sumie nie instalowałem jeszcze 5 i nie wiem jak to tam wygląda, no ale w samej tej nowszej 4 sporo się zmieniło. Teraz tam może ta cała animacja polega na mecanimie i całym tym łączeniu animacji, teraz niestety nie odpowiem, w tym tygodniu jak się uda to spróbuję zainstalować, aaaa jedno pytanko, ta wersja 5 to już wersja stablina? czy raczej jakaś beta?? bo jak beta to jednak się wstrzymam

--- Koniec cytatu ---
W pełni stabilna ;)

--- Cytat: Sawik w 2015-03-04, 19:47 ---Wersja stabilna.
Kaczka, bo ułomny jesteś, zaimportuj paczkę character controller.

--- Koniec cytatu ---
Ssij :* Nie wiem skąd :D

tajemniczy695:
jak to skąd ;d, w projekcie kliknij prawym i import coś tam no i na liście będziesz miał chyba w pierwszej pozycji Character coś tam :D. Do tego jeszcze jak tworzysz nowy projekt to wybierasz jakie assety chcesz dodać i tam powinien być także ten charakter :)

kaczka:

--- Cytat: tajemniczy695 w 2015-03-05, 01:23 ---jak to skąd ;d, w projekcie kliknij prawym i import coś tam no i na liście będziesz miał chyba w pierwszej pozycji Character coś tam :D. Do tego jeszcze jak tworzysz nowy projekt to wybierasz jakie assety chcesz dodać i tam powinien być także ten charakter :)

--- Koniec cytatu ---
A z tymi Assetami to zaznaczyłem wszystko jak leci xD
A ja to pierwszy raz w życiu na oczy widzę, to skąd mam wiedzieć?  :redface:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej