[G2NK] Kyrus PL 27142 44

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 3.01.2015 roku

Wyświetleń 27142

Odpowiedzi 44

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
:facepalm: To "Nie podchodzę."  to jest o tej rybie. Topielca przecież zabijasz normalnie.

Nie chcę dłużej ciągnąć tej pierdoły, ale ja tam o rybie nic nie widziałem. Bohater cofa się, gdy chcę podejść do topielca mówiąc przy tym "nie poradzę sobie z tą bestią, musze ją zestrzelić" czy coś takiego. Nawet syn kowala raczej nie nazwałby ryby bestią.

AhnBael rozumiem.
Ani ja nie chcę hejtować, bo wiem, że stworzenie nawet tak małego moda to nie lada praca. Po prostu wysnułem moje uwagi na jego temat. Opinia a hejt to duża różnica.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
:facepalm: To "Nie podchodzę."  to jest o tej rybie. Topielca przecież zabijasz normalnie.

Nie chcę dłużej ciągnąć tej pierdoły, ale ja tam o rybie nic nie widziałem. Bohater cofa się, gdy chcę podejść do topielca mówiąc przy tym "nie poradzę sobie z tą bestią, musze ją zestrzelić" czy coś takiego. Nawet syn kowala raczej nie nazwałby ryby bestią.

Musisz podejść do topielca od innej strony. Ty przechodzisz za, czy przed domem farmera?

maridok

maridok

Użytkownicy
posty30
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już odpuściłem sobie tego moda Nefario. Podchodziłem od strony farmera i mostu oraz za wiatrakiem i nic z tego. Postać się cofa samoczynnie. Nie chciało mi się szukać luki w niewidzialnej ścianie, poza tym już na początku założyłem sobie, że jako kowal z łukami nie chcę mieć nic wspólnego. Niestety gra zażyczyła sobie inaczej. 

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
To szkoda. Mod później się rozkręca. To z "nie podchodzę" to do późniejszego zadania od Bertrama, w którym trzeba zestrzelić groźną rybę xD

Niskke

Niskke

Użytkownicy
posty9
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Świetny mod naprawdę dobra robota :)

Mody Ukończone:

[G2] Kyrus 7/10
[G2] Grzesznicy 9/10
[G2] Zemsta Beliara 5/10
[G2] Z Życia Złodzieja 8/10

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry