Spacer mi się automatycznie powiększa na cały ekran! 1892 0

O temacie

Autor Laren

Zaczęty 1.01.2015 roku

Wyświetleń 1892

Odpowiedzi 0

Laren

Laren

Użytkownicy
posty183
Propsy54
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Od jakiegoś czasu mam problem z takim błędem (sterownik ekranu navidia przestał działać ale odzyskał sprawność) jakoś tak... po prostu pewnego czasu po formacie mi takie coś się dzieje włączam internet i po pewnym czasie mam ciemny ekran pojawia się na nowo z tym komunikatem... w tym czasie miałem włączony SPACER...
wyłączył mi się chciałem go uruchomić powiększa mi się okienko na cały monitor czarne tło potem znika z powrotem na pulpit pojawiają się okienka inne od spacera ale już nie to główne i mój błąd i po chwili błąd spacera na całym ekranie...
Mam kilka kopi Gothica 2 każdy spacer tak się otwiera tak jakbym wciskał F3 przy włączaniu go... Nie wiem co zrobić... mieliście kiedyś z tym problem?

Po za tym może to przez tą modyfikację co zainstalowałem INWAZJA po jej włączeniu znikał mi świat i czarny ekran się pojawił...

Chyba karta graficzna mi nawala... przegrzewa...wszystko co związane z grafiką 3d się wyłącza... 2d działa...

Ok błąd już naprawiony...  Proszę administrację o usunięcie całego tematu bo nie jest on tu potrzebny. Dziękuję.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry