Co do modyfikacji za łatwa! Denerwuje mnie to,że miałem takie misje w których praktycznie nic nie robisz np. Baal Lukor ( Fajnie że go dodaliście, podoba mi się to ) ale idziemy z nim zabić wilki i nic nie musimy robić tak samo jak w przypadku tych rabusiów , kolejną rzeczą jest poziom trudności o którym, wspomniałem na początku.
Trzeba zmienić poziom trudności w kolejnym patchu (o ile będzie) np. trening bronią np. jednoręczna , bo w Gothic 1 normalnie nabijasz 3 poziomie i możesz mieć Mistrza na 1H bądź w Łukach, bo kusze i 2H jak się nie mylę można trenować później.Ja widziałbym tu sposób wbijania "%" na 1H,2H itd , ponieważ wtedy byłoby trudniej No i dla przykładu podam moje statystyki na chwilę obecna : Siła : 31 . Zręczność : 10 1H: Mistrz i nic więcej . Mam do tego spodnie kopacza i nie mam problemów z zabiciem potworów nawet dzików, które w MT były, a raczej są OP bo na małym poziomie ich nie zabijesz, a tu 2 hity i padają tak samo zębacze, orkowie myśliwi, wilki , czarne gobliny. TO jest to co mi się nie podoba, wszystko inne jest wręcz zajebiste : myśliwi to z obozem Quentina (czy jak on tam ma ), i reszta misji, nowych lokacji.
Mam problem z Sarkofagami, nie wiem jak je otworzyć, ktoś pisał że z jakieś strony dobrej ja próbowałem i dupa. Proszę o jakieś wskazówki, z góry dziękuję.

Czytałem że podobno ta modyfikacja będzie połączona z innymi to jest bardzo dobry pomysł, i mam pytanie : Czy już coś z tym robicie czy dopiera planowanie ?