Modding Gothica > Złote Wrota 2: Serce Bogini

Dyskusja ogólna

<< < (2/165) > >>

Draks:
Mam nadzieje, że teraz mod nie będzie do przejścia w 10 godzin : D liczę, że pokażecie bajery takie jak w Dark Sadze, czy Czasie zapłaty, w każdym razie powodzenia!

Sawik:
Przykro mi Sentarion, co prawda odnośnik jest, ale zrzutów na forum jako takich nie ma. Polityka tego forum nakazuje by każdy projekt (a tym bardziej projekt z własnym działem) przedstawił dowody rozpoczęcia prac. 

Nie wątpię w to że coś macie (pozdrawiamy pierwszą część złotych wrót), ale zaraz znajdzie się ktoś upierdliwy (nie patrzcie na mnie) który Wam to wytknie. Najlepiej po prostu wrzuć parę screenów tutaj, "A po więcej zapraszamy do galerii na naszej stronie."

Sentarion:
Spoko, po weekendzie coś wrzucę, chociaż moim zdaniem link do galerii gdzie jest mnóstwo screenów z lokacji, których nie było w I części, jest jak najbardziej wystarczający.

Adanos:

--- Cytat: Sawik w 2014-10-03, 23:05 ---Przykro mi Sentarion, co prawda odnośnik jest, ale zrzutów na forum jako takich nie ma. Polityka tego forum nakazuje by każdy projekt (a tym bardziej projekt z własnym działem) przedstawił dowody rozpoczęcia prac.

--- Koniec cytatu ---
Czy nowe logo ci nie wystarczy? Mało masz zdjęć na stronie? Administracja uważa, że wszystko jest ok. Jakiś jeszcze problem?

Sawik:

--- Cytat: Adanos w 2014-10-04, 13:53 ---
--- Cytat: Sawik w 2014-10-03, 23:05 ---Przykro mi Sentarion, co prawda odnośnik jest, ale zrzutów na forum jako takich nie ma. Polityka tego forum nakazuje by każdy projekt (a tym bardziej projekt z własnym działem) przedstawił dowody rozpoczęcia prac.

--- Koniec cytatu ---
Czy nowe logo ci nie wystarczy? Mało masz zdjęć na stronie? Administracja uważa, że wszystko jest ok. Jakiś jeszcze problem?

--- Koniec cytatu ---
Równi i równiejsi :ok:
Stare TM :')

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej