Hej,
Mam pewien irytujący problem z tym modem.Gdy wczytuje save'y to za drugim razem trwa to strasznie długo po czym w grze brakuje pół świata, drzew, efektów, VoBów itd.Niewazne który save wczytam, czy ostatni po czym pierwszy, lub dwukrotnie ten sam, zawsze za drugim razem jak jakiś save wczytam jest ta sama sytuacja.Wszystko instalowałem 3 razy od zera, zmieniałem kolejność instalacji, zwiększyłem plik wymiany, zmieniłem w .ini wartości dla tekstur.
Pomysły mi sie skończyły.Aha, czasami dostaje błąd "out of memory" właśnie jak juz mi znikną te obiekty ze świata.Ramu mam 9GB.
Korzystam z modu dx11 i l'hiver.Tu także coś sprawdziłem.Bez modu dx11, tylko z l'hiver gra śmiga bez problemów.Innych modów nie używam.
Gdyby nie ten problem, gra bylaby grywalna, pochodziłem z godzine po świecie, także po górniczej i ani razu nie wywaliło mnie.
Zauwazyłem że plik log.txt przybiera ogromne rozmiary własnie przy tym długim wczytywaniu save'a, nawet 50MB potrafi mieć.Wydaje mi się, że coś z tym ile gra z tymi modami potrzebuje ramu, krzaczy się gdy zużywa ponad 1.5GB co następuje własnie przy drugim wczytaniu save.
Szkoda, bo gra wygląda bajecznie z tymi obydwoma modami.
Ktoś ma sugestie jak to naprawić?