Mass Effect - Configuration Utility 2424 4

O temacie

Autor Arszonto

Zaczęty 22.06.2014 roku

Wyświetleń 2424

Odpowiedzi 4

Arszonto

Arszonto

Użytkownicy
posty99
Propsy34
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Naszła mnie ochota żeby ponownie przejść całą serię Mass Effect. Niestety już przy starcie trafiłem na problem. Pamiętam, że kilka lat temu gdy grałem pierwszy raz, również miałem taką sytuację. Niestety, jako że było to bardzo dawno, to nie pamiętam w jaki sposób rozwiązałem ów problem.
Otóż uruchamiam launcher i wybieram opcję "Konfiguracja". Otwiera się program "Mass Effect - Configuration Utility" i... no właśnie:

To samo dzieje się przy wybraniu opcji "Graj".

Fabio

Fabio

The Modders
posty3468
Propsy2155
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Gra oryginalna? Jak nie to być może crack jest zły czy coś takiego.

Arszonto

Arszonto

Użytkownicy
posty99
Propsy34
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Akurat TO jest oryginał :F. Myślałem czy może ktoś mógłby mi podrzucić plik konfiguracyjny na max detalach przy rozdzielczości 1920x1080? Najlepiej jeszcze z opcją "gra w oknie" bo korzystam z dwóch monitorów :lol:. W ten sposób może gra nie chciała by robić testów przy pierwszym starcie.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Z tego co pamietam, trzeba usunac cos z "moich dokumentow", wlasnie dotyczące konfiguracji. W wielu grach jest ten problem, miedzy innymi w Warhammerze 40'000: Dawn of War oraz w Mount and Blade: Warband.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Arszonto

Arszonto

Użytkownicy
posty99
Propsy34
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Skopiowałem plik od znajomego i podziałało, tylko trzeba było jeszcze uruchomić przez .exe gry, pomijając launcher. 

Właśnie skończyłem wszystkie trzy części i parę DLC (leviathan, omega, >>!!!>citadel<!!!<<, iii jakieś tam jeszcze). Starałem się nie robić tych samych wyborów. Tym razem wybrałem zniszczenie na zakończenie. 
Jak trudno było mi
Spoiler
zastrzelić Mordina gdy ten próbował leczyć genofagium. Aaa później wyskakujący z windy Wrex ze strzelbą mówiący, że wie co zrobiłem. Jego też trzeba było ustrzelić. A na koniec rozmowa o tym z Garrusem na Normandii...
BioWare jednak wie jak tworzyć wyraziste postacie do których można coś "poczuć", przywiązać się, mimo iż są wirtualne.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry