Odświeżę temat. Mam problem z Content Mod 2.6.3. Na świeżą instalację Gothic 3 z płytki najpierw instaluję patch 1.75 czyli ten najświeższy. Potem instaluję Quest Pack 4.2, następnie Content Moda 2.6.2 , jednak gdy chcę zainstalować spolszczenie to instalator twierdzi, że nie odnalazł gry lub dodatku content mod. Po wkurwiałem się trochę na to i w końcu dałem sobie spokój.
Wyjebałem całego Gothica i zainstalowałem na nowo z patchem i quest packiem. Teraz postanowiłem zainstalować content moda 2.6.3 z racji, że i tak nie zagram po polsku, to przynajmniej będę miał najnowszą wersję. Wszystko działa, gra się odpala. Jednak w grze wszystkie nowe dialogi (wydaje mi sie, że to te z content moda, a może z quest packa, chuj wie) to puste kwestie lub "P" albo "-" zamiast wypowiedzi NPC.
Dopiero dzisiaj się dowiedziałem o takich interesujących rozszerzeniach do zabugowanego Gothica 3 i pomyślałem, że będzie to dobra okazja, żeby w końcu zagrać w grę, jednak nic z tego nie wyszło. Piszę, bo mam nadzieję, że ktoś już się spotkał z tym problemem i wie jak temu zaradzić. Albo tej osobie wszystko działa i pomoże mi w skonfigurowaniu tego ustrojstwa