Handlarze i nauczyciele 29465 66

O temacie

Autor strzelec

Zaczęty 26.04.2014 roku

Wyświetleń 29465

Odpowiedzi 66

Rootzky

Rootzky

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w 4 rozdziale i mam pytanie, czy ktoś może mnie teraz nauczyć tworzenia mikstur siły? Zapomniałem zrobić zadanie dla Constantino:/, a mam 16 smoczych korzeni i nie wiem czy jest sens je trzymać do 6 rozdziału aż mnie Vatras nauczy.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Nadal może tego nauczyć Constantino. Zadanie, którego nie zrobiłeś to jak sądzę to z tym spisem roślin jaki dał on gdy staramy się zostać jego czeladnikiem. Nie ma ono znaczenia dla nauki.
Jednak Constantino nie uczy mikstur zupełnie "zielonych" i po prostu trzeba nauczyć się jakiejś dowolnej miksturki u kogoś innego (Sagitta, Riordian itp) i wtedy u Constantino otwiera się opcja nauki.
Radzę jednak zrobić to koniecznie w IV rozdziale z przyczyn fabularnych.
Poza Constantino nikt wyrobu tej mikstury nie uczy (być może Neoras, ale tylko Magów Ognia - nie sprawdzałem tego).

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Rootzky

Rootzky

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nadal może tego nauczyć Constantino. Zadanie, którego nie zrobiłeś to jak sądzę to z tym spisem roślin jaki dał on gdy staramy się zostać jego czeladnikiem. Nie ma ono znaczenia dla nauki.
Jednak Constantino nie uczy mikstur zupełnie "zielonych" i po prostu trzeba nauczyć się jakiejś dowolnej miksturki u kogoś innego (Sagitta, Riordian itp) i wtedy u Constantino otwiera się opcja nauki.
Radzę jednak zrobić to koniecznie w IV rozdziale z przyczyn fabularnych.
Poza Constantino nikt wyrobu tej mikstury nie uczy (być może Neoras, ale tylko Magów Ognia - nie sprawdzałem tego).
Uff uratowałeś mnie, btw chciałem dać propsa ale nie wiem jak.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
klikasz na łapkę  :ok: w poście gdzie chcesz dasz propsa i to cała filozofia

a tak przy okazji -- kto pamięta (grając Magiem Ognia) jakich mikstur uczy Neoras?

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
a tak przy okazji -- kto pamięta (grając Magiem Ognia) jakich mikstur uczy Neoras?
Esencja lecznicza
Ekstrakt leczniczy
Eliksir leczniczy
Eliksir życia
Esencja many
Ekstrakt many
Eliksir many
Eliksir ducha

Rootzky

Rootzky

Użytkownicy
posty8
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tej łapki nie widzę w żadnym poście. Dobra już jest, nie wiem czemu wcześniej się nie wyświetlała.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisałeś 5 posta! Jesteś już godzien!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry