"Stare" gildie i zadania poboczne. 632406 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 632406

Odpowiedzi 1726

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Jeśli ciało zniknęło to fakt, może być problem , jeśli trzy nie otwierają bramy.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Gdzie można znaleźć Złoto Diega?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie można znaleźć Złoto Diega?
Nad wejściem do przełęczy od strony opuszczonej kopalni, wspinasz się na góre, i wchodzisz w pewnego rodzaju jaskinie. Na samej górze to jest.

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu nie mogę pobierać krwi ze smoka? Xardas przecież uczył mnie tego...

LET'S ROCK!

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
W którym rozdziale Miguel wejdzie do obozu bandytów?

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
W żadnym

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jego spotkasz w Khorinis w 5 rozdziale. 

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Dzięki, myślałem że on do obozu wejdzie i uwarzy te miksturki. Szkoda, że dopiero 5 rozdział.

Vosloo

Vosloo

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!
Jestem nowy i za wszelkie problemy z mojej strony przepraszam :)
Nie wiem czy było już pytanie o to zadanie, ale przeglądając ten dział nie znalazłem podobnego pytania.
Otóż w zadaniu "Chora noga" mam problem polegający na tym że po pójściu do uzdrowiciela i po powrocie do obozu następuje walka z .....tym na F   :) i co dalej? Czekałem kilka dni nic poszedłem znowu do Uzdrowiciela również nic....może mi ktoś z tym pomóc? :)

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!
Jestem nowy i za wszelkie problemy z mojej strony przepraszam :)
Nie wiem czy było już pytanie o to zadanie, ale przeglądając ten dział nie znalazłem podobnego pytania.
Otóż w zadaniu "Chora noga" mam problem polegający na tym że po pójściu do uzdrowiciela i po powrocie do obozu następuje walka z .....tym na F   :) i co dalej? Czekałem kilka dni nic poszedłem znowu do Uzdrowiciela również nic....może mi ktoś z tym pomóc? :)
zły dział, musisz się przespać klika dni 4-5 myślę, że wystarczy.

Vosloo

Vosloo

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A w jakim dziale powinienem o tym pisać? :O myślałem że to ten......4 - 5 dni :_: spałem 3 dni :D xD

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A w jakim dziale powinienem o tym pisać? :O myślałem że to ten......4 - 5 dni :_: spałem 3 dni :D xD
To zadanie nie należy do misji starych gildii, ani pobocznych, jest to zadanie dla myśliwych, piszemy zadania związanie z frakcjami w odpowiednich działach, czyli w tym przypadku "Myśliwi". Tam odpowiedź na to pytanie padła, ale jako, że jesteś nowy to Ci pomogę i naprowadzę. Żeby wszystkim było lepiej.

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Właśnie wykonuje zadanie ze zniknieciem Dobara. Gdzie on może być po drugiej teleportacji? O co chodzi z zadaniem od foresta o zabiciu bandyty? Bo napewno nie chodzi o Chrisa, który jest w jaskini z tym goblinem od grzybów. Jak znaleźć kostur starca? i gdzie może być skręt dla Lestera? A i jeszcze gdzie jest Vatras w trzecim rozdziale? Wyruszył na polowanie na truposzy i powinien być w okolicach słonecznego kręgu, ale go tam nie ma...

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Zadanie Plaga Zombi kiedykolwiek się zamyka?
Kiedy Bill przyjdzie handlować do tawerny? O ile w ogóle?

Właśnie wykonuje zadanie ze zniknieciem Dobara. Gdzie on może być po drugiej teleportacji? O co chodzi z zadaniem od foresta o zabiciu bandyty? Bo napewno nie chodzi o Chrisa, który jest w jaskini z tym goblinem od grzybów. Jak znaleźć kostur starca? i gdzie może być skręt dla Lestera?
Jaskinia Gilberta, przy wejściu do Świątyni Śniącego, koło Diego. Musisz zabić pojedynczego badyte stojącego gdzieś w okolicy. Kostur jest w magazynie w obozie myśliwych. Skrętów pełno jest w Górniczej Dolinie, jest też przynajmniej jeden w DP, ale nie pamiętam gdzie, w sumie miałem jakoś ponad 20. Ten który pamiętam jest w wieży koło Berta w GD.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
*Po drugiej teleportacji jest tam, gdzie Diego pilnuje rudy.
*Bandyta z zadania Foresta stoi niedaleko Grimbalda, na drodze do Kręgu (niedaleko czarnego trola).
*Po Kostur Starca to ty idź do starca (jak nie byłeś!) jak byłeś, wskazówka wyżej

Taliasan

Taliasan

Moderator działu
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Moderator działu
Zadanie Plaga Zombi kiedykolwiek się zamyka?
Kiedy Bill przyjdzie handlować do tawerny? O ile w ogóle?
Zamyka się, ale tylko w przypadku nowej gry ta opcja się pojawi na starszych savech nie zadziała

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dziękuje, ale teraz nie wiem gdzie może być Vatras w trzecim rozdziale. Wyruszył na polowanie na truposzy i nie mogę go znaleźć, koło słonecznego kręgu go nie ma, a według Darona powinien tam być.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Między tym jeziorkiem a myśliwym, czyli z drugiej strony.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
gdzie  znajduje  sie  klucz  do  pokoju  gomeza(zakladam ze  to  jego pokoj ten co prowadzi  do  najwyzszej wiezy)

Post połączony: 2014-05-25, 17:45
nikt nie  wie?

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów

Memorius
Moderator działu

"Stare" gildie i zadania poboczne.
#799 2014-05-25, 18:41(Ostatnia zmiana: 2014-05-25, 19:11)
nie
Spoiler
Na piętrze zamku są zamknięte drzwi (Pierwsze Drzwi Gomeza).Aby je otworzyć udajemy się do pomieszczenia gdzie urzęduje kwatermistrz Endor. Tu jest dźwignia w postaci czaszki , po uzyciu której w pokoju na górze ujawnia się skrytka za obrazem gdzie jest klucz do pierwszych drzwi. Potem mamy niestety kolejne zamknięte drzwi i tu aby je otworzyć trzeba wyjść na dziedziniec zamku , wdrapać się po skrzynkach na mury nad więzieniem przejść dalej na prawo, minąć więźniów, minąć strażnika, otworzyć drzwi wytrychem i zabrać klucz leżący na beczce (Klucz do Drugich Drzwi Gomeza). Wracamy do pokojów Gomeza i po użyciu kluczy w kolejnym  pomieszczeniu znajdziemy skrzynie a w jednej z nich właściwy pierścień.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników
Do góry