Mroczny Zakon 136516 264

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 136516

Odpowiedzi 264

SmokFeomathar

SmokFeomathar

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, Witam.

Może ktoś mi powiedzieć, w którym miejscu są jakieś statuetki/posążki co mam dla mrocznego przynieść by awansować na wyższe stanowisko? Inaczej Xardas nie chcę iść do słonecznego bo twierdzi, że jestem zbyt cienki. Wiem tylko, że gdzieś w obozie na bagnie ale szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć ;/

Godmil

Godmil

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam.
Może mi ktoś powiedzieć jak wstąpić w szeregi Mrocznych, a dokładniej co muszę zrobić ponieważ powstaje tutaj pewien konflikt, mianowicie:
- Odnajduję rycerza i melduję mu co planują magowie wody
- rycerz idzie na skrzyżowanie
- dostaję quest spotkać jakiegoś gościa w górniczej dolinie "przy starej wierzy Xardasa" i to w sumie jedyny quest.

Teraz pytanie jak mam to zrobić skoro:
-by dostać się do górniczej doliny wpierw muszę porozmawiać z Lordem Hagenem
-by móc porozmawiać z Lordem Hagenem muszę należeć do jakiejś gildii.

Jak mam to zrobić, skoro dołączenie do gildii mrocznych wymaga mojego pobytu w górniczej dolinie co jest niemożliwe bo bez gildii nie mogę iść na audiencję do Lorda Hagena.
Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Z tego co wiem, to nikt Ci nie kazał iść do GD tylko do kotliny, gdzie jest Lester i iść do jaskini.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Jens

Jens

Użytkownicy
posty1
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie dotyczące wstąpienia do mrocznego zakonu, spotkałem Baron'a von Ritterheim'a i dał mi misję o nazwie "Kto to jest?" chce poznać imię osoby która wie o łuku wygnania, pogadałem z większością postaci i nic, a w dzienniku kompletnie nic nie pisze, ani żadna wskazówka ani nic.

siwy8

siwy8

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zrobiłem sobie miecz runiczny "zemsta beliara", niby mieczyk spoko, ale nie dostaje doświadczenia za zabijane. Ktoś wie w czym problem?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry