Czy grając łucznikiem (idę w zręczność+łucznictwo+1h-bronie wymagające zręczności) będę miał jakieś ułatwienia jeśli wybiorę klasę myśliwych czy też jednak każda klasa ma równe szanse przy tego typu postaci?
generalnie Mysliwy nie ma żadnych ułatwień - można jednak wybrać zarówno drogę zręcznosci (łuki) , jak i siły (kusze) -broń dystansowa jest nieodzowna
bo Dolina Przodków to nie jest lokacja dla postaci na poziomie mniejszym niz 10 lvl a i to w zasadzie za mało
co do lagów - już pisałem 512 RAM to po prostu za mało i tyle - na lepszym (nieco) sprzęcie nie ma żadnych problemów.
Ja na widoczności 100% i wyskich detalach nie mam żadnych problemów grając na lapku Acer Extensa5220 z 1.7 MhZ prockiem i zintegrowana kartą przy RAM 2,5 GB
4.Wgl nie mogę się rozeznać na tej mapie-na wszystkich np. w Returningu nie było z tym problemu, bo było wiele punktów łatwych do zapamietania, a tutaj wszystko wygląda tak samo....
no nie rozśmieszaj mnie....
mapę kup
wzmocnienie potworków jest zbędne skoro nie potrafisz sobie poradzić z w DP z tymi co są
są wystarczająco silne na dany etap gry