O temacie
Autor Memorius
Zaczęty 24.03.2014 roku
Wyświetleń 58875
Odpowiedzi 94
Werewolf
Draks
Memorius Moderator działu
Jak mówiłem byłoby fajnie gdyby ktoś ogarnięty zrobił listę czarów do nauczenia u każdej gildii EDIT : Byłoby fajnie gdybyście tą listę wrzucili
Maciej
Taliasan Moderator działu
Tizgar
Thompson The Modders
Szkieleta -> szkieletu.
chicken RaveN Studio
Ja to jednak bym chciał znać dokładny dmg bo ma to duże znacznie mechanika działania ostro wpłynie na dmg Przyzwanie zębacz wtf spell który jest całkowicie nie logiczny i jego występowanie w grze przeczy wszystkiemu już nie mowie o tym ze jest w kręgu beliara bo to jest wtf x 2 Weźcie to wyjebiecie i dajecie a choćby strażnika z głazów albo coś normalnegoChciałbym zobaczyć skrypt Chaina jaki max odstęp jest aby przeskoczył na kolejny cel i ile max razi celów i jaka jest mechanika działania czy przeskok traci na sile itp Podobnie z starzeniem czas działania i jak to działa ogólnie w grze mam na myślę zaawansowane sprawy jak cel typu npc immortal zwierze itp full dokładność
Tituf
1. Zadaje 150 obrażeń.2. Po przeskoku czar traci na mocy o 30 obrażeń i tak cały czas niżej.3. A co do odstępu to nie znalazłem.
other.attribute[ATR_HITPOINTS_MAX] = (other.attribute[ATR_HITPOINTS_MAX] - (other.attribute[ATR_HITPOINTS_MAX] % 2)) / 2; if(other.attribute[ATR_HITPOINTS] > other.attribute[ATR_HITPOINTS_MAX]) { other.attribute[ATR_HITPOINTS] = other.attribute[ATR_HITPOINTS_MAX]; }; other.attribute[ATR_STRENGTH] = (other.attribute[ATR_STRENGTH] - (other.attribute[ATR_STRENGTH] % 2)) / 2;AI_SetWalkMode(other,NPC_WALK);
kwazi231
IMO znaczna część run Mrocznych jest mało użytecznaMag Ognia z dużą ilości many zrobi rozpierduche samą Mała Burzą Ognistą.