O temacie
Autor Graveir
Zaczęty 5.02.2014 roku
Wyświetleń 74044
Odpowiedzi 215
s0j0hn
N1kX
kurzel131
Jao
Maxiw17
DawidT
Hej hej, mam sprawę, może trochę nazbyt ambitną, zwłaszcza biorąc pod uwagę że moddingowo jestem beztalenciem i osobiście nie zaoferuje nic :( . Nie myśleliście, żeby przerzucić trochę rzeczy z Edycji Rozszerzonej, do MT ? Np. Thongvora, bo jest mega klimatyczny, obóz myśliwych wraz z Q, wszelkich nowych kretów, nowicjuszy, kopaczy, straznikow, najemnikow, cieni i szkodników i Q od nich, co pozwoliłoby pobawić się więcej w moim ulubionym I rozdziale Zrezygnowałbym z pomysłu obozu bandytów jako głównej gildii, i zrobiłbym z niego gildie poboczną ale tylko dla osób które wybrały drogę Nowego Obozu. Dodać wszelkie nowe przedmioty, książki. Oczywiście niektóre z postaci trza by było rozmieścić troszkę inaczej, np. Gerarda, ustawił bym gdzieś indziej np. przy górnym wejściu do zawalonej kopalni. Jak mówiłem jeśli chodzi o modding to daleko mi, ale mysle ze jakby się ktoś za to wziął to spróbowałbym poprzerzucać te postaci które nie posiadają jakichś bardziej skomplikowanych questów - z takim zadaniem powinienem sobie poradzić.
Simon Said Moderator