Potrzeba dwóch przerobionych tekstur twarzy 3193 8

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 1.01.2014 roku

Wyświetleń 3193

Odpowiedzi 8

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Witajcie. Mam prośbę do osób, które ogarniają przerabianie tekstur ciał i innych tego typu pochodnych. Mógłby mi ktoś przerobić twarz Beziego w dwóch wariantach?
1)Ogolenie głowy + zarostu(żeby przypominał członków z Obozu Bractwa - chodzi tylko o twarz)
2)Ogolenie głowy + zarostu  + kilka tatuaży na twarzy(tatuaże jak te, tylko oczy nie białe, a normalne beziego[czyli błękitne]):
Link
Byłby ktoś łaskaw zrobić/przerobić dla mnie ryj beziego w tych dwóch wariantach?
Edit: Potrzebuję tych tekstur do ukończenia mojej modyfikacji, która leciutko rozszerza Gothica o 7 nowych questów. Wszystkie skrypty, dubbing, zmiany w świecie itp mam już skończone, ale jeszcze potrzebuję tekstur, aby urozmaicić lekko wątek Bractwa(czyli po dołączeniu wyglądamy jak typowy sekciarz).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Naprawdę nikt nie ma dnia dobroci dla zwierząt? Ewentualnie niech ktoś poda kontakt do kogoś, kto się na tym zna(kontakt w sensie link do profilu, numer gg/skype itp).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Abubaker

Abubaker

Użytkownicy
posty86
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wybacz, ale nikt normalny ci tego nie zrobi. Taka prośba daje innym do zrozumienia że nie potrafisz nawet painta obsługiwać. Radzę ci
zainstalować gimpa i zrobić to samemu. Nauczysz się czegoś, i
satysfakcja większą będzie. Poza tym to nic trudnego zwykłe wycinanie,
da radę w samym paincie.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie chcesz pomóc to się nie odzywaj.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Toworish

Toworish

Użytkownicy
http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
posty1664
Propsy254
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • http://chomikuj.pl/ToWoRiSh
Tyy, ale on dobrze prawi, chłopie, żeby przełączyć telewizor też będziesz prosił na forum, weź się trochę do pracy

Niebawem...Pierdolnę se poradniki do Goticzka. Albo i nie, bo sie mnie nie chce.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To, że kur*a nie interesuję się grafiką to nie znaczy, że o przełączenie telewizora też będę prosił... kur*a.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Abubaker

Abubaker

Użytkownicy
posty86
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Graveir
To, że kur*a nie interesuję się grafiką to nie znaczy, że o przełączenie telewizora też będę prosił... kur*a.
Dla mnie, zmiana grafiki postaci to jednak jest zainteresowanie grafiką. Ale jak chcesz to ci opiszę krok po kroku jak to zrobić. Odpal painta, otwórz w nim teksturę twarzy bezimiennego, i w nowym oknie painta otwórz texturę kogoś łysego, bez zarostu itp. o podobnym odcieniu skóry.  W texturze bezimiennego gumką wytrzyj to czego nie chcesz. Całość skopiuj do okna z drugą texturą, i po lewej stronie w paincie masz opcję usuwania tła z zaznaczenia. Gotowe! A teraz nie marudź już i do roboty czekamy na moda!

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Lepiej poprosić kogoś, kto faktycznie coś z tym zdziała, niż on sam z zerowym doświadczeniem miałby coś robić. Wyszłaby zaś pewnie kupa i to całkiem spora. Robi wam 5 minut pracy eksperci? :facepalm: Zrobisz - pisz, nie - wypierdalaj. Ewentualnie naprowadź na kogoś kto zrobiłby coś takiego. Jasno napisał czego oczekuje. Amen.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Temat do zamknięcia. Tekstury otrzymałem od Gizbora jakiś czas temu.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników
Do góry