Poszukuję skryptera i projektanta poziomów 2824 5

O temacie

Autor Pragasek

Zaczęty 29.12.2013 roku

Wyświetleń 2824

Odpowiedzi 5

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cześć ludzie...

Otóż mam plan na nową modyfikację do Gothica 2. Fabuła jest już zaplanowana. Potrzebuję jednak skryptera, ponieważ sam wiele zapomniałem jeżeli chodzi o skrypty a mieć kogoś do pomocy nie zaszkodziło by. Również szukam projektanta poziomów, który umiał by utworzyć niewielki nowy świat i który umie ładnie vobować. Jeżeli ktokolwiek mógłby poświęcić trochę czasu było by świetnie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę piszcie tutaj! Byłbym wdzięczny :)

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
O czym ten mod?

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Druga część modyfikacji Gothic: Historia Bariery... Mam plany i pomysły lecz samemu mogło by mi ta zająć wieki.

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
#Refresh

No to jak znajdzie się ktoś kto mógłby mi pomóc? Narazie najbardziej zależy mi na kimś kto z doświadczeniem dobrze posługuje się Spacerem (Waypointy. vobowanie itd.) ponieważ sam mam problem ze Spacerem (Wina laptopa) i w tym momencie uniemożliwia mi to pracę nad moją modyfikacją...

Z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedźi!

Remix

Remix

Użytkownicy
Murzyn Internetów :O
posty291
Propsy41
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Murzyn Internetów :O
Ja mógłbym trochę poskryptować jednak wiedz że za długo codziennie napisać nie mogę :/ No i mogę jakiś monolog napisać  :D
A mod tak bardziej dłuższy czy krótki?

https://www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4

szpaqszpaq

szpaqszpaq

Użytkownicy
posty33
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli nie znajdziesz żadnego profesjonalnego/doświadczonego projektanta poziomów to ja się zgłaszam. Robię edytor zena, który będzie alternatywą dla przestarzałego Spacera i to byłby dobry test dla niego. Kontakt tylko Skype (nie mam GG i nie będę miał)

Oi

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry