Modding Gothica > Czas Zapłaty

Solucja po IV rozdziale

<< < (2/4) > >>

Brolaf:
Skrzynia na półkach skalnych, gdzie to niby jest? Bo SZukam, szukam i ch*j z tego.

Arik:
Kurde to jest solucja na 4,5, i 6 rozdział a ja jeszcze jestem w 3 i nie wiem co dalej bo nie mam opcji dialogowej z tym zadania niekromanta u Larena zostało mi zadanie poszukiwacz nie wiem jak go wykonać

M36:

--- Cytat: Arik w 2013-11-30, 17:53 ---Kurde to jest solucja na 4,5, i 6 rozdział a ja jeszcze jestem w 3 i nie wiem co dalej bo nie mam opcji dialogowej z tym zadania niekromanta u Larena zostało mi zadanie poszukiwacz nie wiem jak go wykonać

--- Koniec cytatu ---

Jpdl solucje do 3 rozdziału masz w temacie z pobraniem moda...

krycha:

--- Cytat: M36 ---
"Nowa Kopalnia"
(...) W środku gadamy z Torlofem, który załatwi nam wyjście jak mu pomożemy (zadanie wyżej). Po czym okaże się, że kopacze nie wyrobili normy w rudzie, wiec Strażnik wyznaczy osobę do zabicia za karę(wyznaczy nas, lecz inny kopacz weźmie karę na siebie, po czym go zaatakuje i będzie nas chciał zabić, niestety tutaj trzeba użyć kodów i samemu dobić Kopacza, po czym Torlof rzuci się na strażników i będzie kazał nam uciekać z kopalni). Po wyjściu dowiemy się, że złodziej naszego cacka uciekł na tereny orków.(...)

--- Koniec cytatu ---

Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza? A może chodzi o strażnika? W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni nie ma mowy o Carlosie, potem w rozmowie  z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek?

M36:

--- Cytat: krycha w 2013-12-03, 19:08 ---
--- Cytat: M36 ---
"Nowa Kopalnia"
(...) W środku gadamy z Torlofem, który załatwi nam wyjście jak mu pomożemy (zadanie wyżej). Po czym okaże się, że kopacze nie wyrobili normy w rudzie, wiec Strażnik wyznaczy osobę do zabicia za karę(wyznaczy nas, lecz inny kopacz weźmie karę na siebie, po czym go zaatakuje i będzie nas chciał zabić, niestety tutaj trzeba użyć kodów i samemu dobić Kopacza, po czym Torlof rzuci się na strażników i będzie kazał nam uciekać z kopalni). Po wyjściu dowiemy się, że złodziej naszego cacka uciekł na tereny orków.(...)

--- Koniec cytatu ---

Jakich kodów trzeba użyć i dlaczego dobić kopacza? A może chodzi o strażnika? W żadnym przypadku Torlof nie rzuca się na strażników, a po ucieczce z kopalni nie ma mowy o Carlosie, potem w rozmowie  z Lee nie ma wzmianki o Torlofie (tylko o Wilku i Laresie). Jak rozwiązać ten wątek?

--- Koniec cytatu ---

Aby to zadanie otrzymać strażnik Carlos musi cie najpierw wrzucić do kopalni. Jeśli pójdziesz samemu to ci się potem wszystko posypie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej