Modding Gothica > Czas Zapłaty

Solucja po IV rozdziale

<< < (4/4)

Fr4nsis:

--- Cytat: shergar ---Po to jest solucja, żeby pomóc i zaoszczędzić czas. A niby skąd ma to wynikać z gry? Nekromanta raczej nie zameldował się Gomezowi i nie zostawił adresu, trzeba poszukać. Do tego miejsce jest nie na widoku bo jemu na rozgłosie nie zależy.
--- Koniec cytatu ---
Przecież logicznym jest, że każdy nowo przybyły zaczyna gdzie ? Na Placu Wymian właśnie.

Drzemor:
Mam problem z mieczem runicznym.
Otóż jak rozpocznie się rytuał, idę do Xardasa, on go kończy potem do Lerena on mówi mi jak używać run. Tyle że nigdzie nie jest napisane jak te runy aktywować, Zakładam i macham jak zwykłym żelastwem i nie wiem o co kaman. Za wyjaśnienie z góry Dziękuje ;)

M36:

--- Cytat: Drzemor w 2014-02-07, 20:53 ---Mam problem z mieczem runicznym.
Otóż jak rozpocznie się rytuał, idę do Xardasa, on go kończy potem do Lerena on mówi mi jak używać run. Tyle że nigdzie nie jest napisane jak te runy aktywować, Zakładam i macham jak zwykłym żelastwem i nie wiem o co kaman. Za wyjaśnienie z góry Dziękuje ;)

--- Koniec cytatu ---

Musisz wejść w konfiguracje Gothic'a i tam w ustawieniach klawiszy w dodatkowych powinna być opcja, którą trzeba zbindować.

pako162:
Otóż ja mam taki problem, że po zebraniu Xardasa, Myxira oraz Lerena w kręgu do miecza runicznego nie mam u żadnego z nich opcji dialogowych.

pako162:
halo jest tu kto?? problem powyżej

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej