Błędy w ostatecznej wersji moda 470462 1149

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 470462

Odpowiedzi 1149

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Mam problem z Rytuałem przywrócenia mocy miecza runicznego, Leren nic do mnie nie mówi przy kamiennym kręgu, a zrobiłem wszystko, jakieś rady ?

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

J4nek101

J4nek101

Użytkownicy
Arcymistrz Broni Dwurecznej
posty107
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Arcymistrz Broni Dwurecznej
Prawdopodobnie Carlos nie zabrał ci miecza i dałeś do niego rune musisz przyzwać na kodach ten miecz bez żadnej runy. Miałem ten sam problem lecz kodu nie pamietam

KarolskyDamiansky

KarolskyDamiansky

Użytkownicy
Strażnik Strażników
posty78
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik Strażników
Uuu, dzięki wielkie, Carlos miecz mi zabrał, ale używam sobie w nim runy :p

"Smoki mają jakiegoś władcę, ale nie chcą o nim nic mówić. Oczywiście poza tekstami typu „Nasz pan przyjdzie i zniszczy świat” i takie tam" - Z pamiętnika Bezimiennego, ???r

Bezi99

Bezi99

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, czy są dostępne nowe linki do pobrania moda? Podane na tej stronie są już nieaktywne :(

Bezi99

Bezi99

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wielkie dzięki za szybką odpowiedź :)

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem,wyparował mi Gestath.Chyba gdzieś spadł bo pojawił się napis z jakiej wysokości spadł i jake dostał za to obrażenia,niestety nie mogę go znaleźć a gdy wpisuje "Insert Gestath" Dostaje access violation :/ Pomoże ktoś?

"Nie ma lekko! Budzimy... śpiocha!"

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
HUN_2609_Gestath

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki za pomoc,niestety mam kolejny problem gdy mam misje z zabiciem kretoszczurów Snafa nie zadaje im totalnie żadnych obrażeń.Próbowałem grę restartować i próbowałem zacząć z wcześniejszego save ale też to nic nie daje :/

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolejny błąd :/ Gdy oddaje kamień Świstakowi ten mówi że za chwile przyjdzie idzie do domku coś tam czaruje   następnie wraca i mnie nie zaczepia a gdy ja zacznę rozmowę nie mam z nim żadnych opcji dialogowych

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spatchowałem sobie grę do 1.5, bo rok temu grałem w 1.4 i utknąłem przy almanachu, teraz wygląda na to, że utknąłem w zadaniu z tripem po narkotyku Lestera (crashe). No ale nic, dalej gra się fajnie, zresztą kiedyś też moda chwaliłem.

Mała prośba - moglibyście dodać handlarzom więcej wytrychów albo jednemu dać odnawiające się zapasy wytrychów? Bo nie raz mi brakuje, tyle ich łamię - nie każdy gra na zręczność.

No i kurczę wiem że pewnie na to jest o wiele za późno, ale wiele zadań nie dość, że naprawdę wymaga zaglądania do solucji/ yt to niestety sprowadza się do chyba najgorszych możliwych czynności - prowadzenia gdzieś NPC (który się z reguły gdzieś blokuje i wyprawa jest mordęgą), łażenia po całej mapie w poszukiwaniu części mapy/ jakichś kamieni/ skarbów/ czegokolwiek tudzież czekania aż wybije upragniona godzina podczas której można wreszcie zagadać z ważnym NPC... to ostatnie możnaby chyba zmienić, rozszerzyć ten czas... więc zadania fajne mieszają się z takimi, gdzie cała radość zabiera obawa, czy wszystko zagra tak jak powinno i czy ustawimy się dokładnie w takim punkcie, w jakim należy.

Nie wiem jak inni gracze, ale ja już na początku rozgrywki zwiedziłem większą część mapy i byłem rozczarowany tym, że nikt na początku nie nakreślił mi sytuacji politycznej. Kilka linijek tekstu dajmy na to od Cavalorna zapewniłoby większą wiarygodność światu - a tak na wyjaśnienie tego, co się dzieje w Nowym Obozie i w Obozie Sekty czekamy aż do IV rozdziału, moim zdaniem o wiele zbyt późno. Pozwoliłem sobie napisać przykładowe dialogi dla rozmowy z Cavalornem w I rozdziale, która wiele by wyjaśniła:

Rick: Co dzieje się z innymi obozami? Jak wygląda sytuacja?
Cavalorn: Na nasze nieszczęście Gomez zajął niedawno Nowy Obóz, ale nie schwytał wszystkich najemników. Ponoć Lee z garstką towarzyszy zdołali uciec. A skoro nie zjawili się tutaj, to zapewne ukryli się gdzieś i stamtąd kontynuują walkę. Nie mamy z nimi kontaktu. Cóż, dla Lee to pewnie kwestia honoru... nie sądzę, żeby chciał się mi podporządkować. My nie odbijemy za niego Nowego Obozu - ważne jest, że Gomez angażuje tam duże siły, a skoro jego strażnicy siedzą w Nowym Obozie, to przynajmniej nie wysyła ich do walki z nami. Niech będą tam zajęci jak najdłużej, możemy jedynie na tym zyskać.
Rick: To wszystko? Nie wiesz nic więcej?
Cavalorn: Jeśli chodzi o niezaprzeczalne fakty, to tak. Ale... Słyszałeś pewnie o Obozie Bractwa? Jest już tylko wspomnieniem, a raczej koszmarem. Kilku byłych członków Bractwa dołączyło do nas... Hanis i Kagan nie chcieli opowiedzieć mi wiele o tym, co się tam wydarzyło, ale nawet to, co od nich usłyszałem, wystarczyło. Nikt, absolutnie nikt nie powinien zapuszczać się na bagna. Rządzi tam szaleństwo, jakieś niepojęte zło, które owładnęło mieszkającymi tam ludźmi. Oni podobno żyją, choć są jednocześnie martwi. Hanis i Kagan nie chcieli powiedzieć więcej, uskarżają się wciąż na bóle głowy... ja już nie pytam. Jeden powód więcej, żeby wydostać się z tej przeklętej kolonii... uważaj na siebie, Rick.

No nic, mam nadzieję, że uda mi się ukończyć moda, to wtedy napiszę więcej :)

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Na nasze nieszczęście Gomez zajął niedawno Nowy Obóz
Rebelianci o tym nie wiedzą do III rozdziału, co moim zdaniem było największym nonsensem fabularnym w tym modzie. Obóz jest zajęty od I rozdziału, od początku gry do rozpoczęcia III rozdziału Rick spędza w kolonii jakieś 2 tygodnie, Nowy Obóz znajduje się rzut beretem od Rebeliantów i nikt się nie zorientował, zwłaszcza po wygnaniu Kharima?

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Sagez

Sagez

Użytkownicy
posty52
Propsy11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie, w pierwszym rozdziale większość graczy z ciekawości tam zagląda i jest WTF. Dlatego to napisałem i myślę, że nie ma co czekać z wyjaśnianiem do III rozdziału, bo to kurczę nie ma sensu.

ZubenPL

ZubenPL

Użytkownicy
posty35
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam dwa małe problemy pierwszy to występują od czasu do czasu drobne artefakty graficzne(migające trójkąty) podczas dialogów, druga to że przy komunikatach ile dostałem expa czy innych widzę tylko pierwszą cyfrę(np zabiajam ścierwojada i zamiast +exp 70 wyświetla się tylko + exp 7). Korzystam z najnowszego SystemPacka, da się coś z tym zrobić?

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ze Świstakiem sobie jakoś poradziłem wystarczyło że włączę sprint,ale mam nowy problem gdy zbiorę 5 części kamieni tych co pomogą przyzwać KATRAKANT(czy jakoś tak) to Ratford ciągle twierdzi że nie mam 5 i mam przyjść gdy będę miał.Cokolwiek robię włączam sprint czy skradanie zdejmuje zbroje czy miecz(wiem że to głupie ale w którejś modyfikacji mi to pomogło),On ciągle mówi że nie mam wszystkich części

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Ze Świstakiem sobie jakoś poradziłem wystarczyło że włączę sprint,ale mam nowy problem gdy zbiorę 5 części kamieni tych co pomogą przyzwać KATRAKANT(czy jakoś tak) to Ratford ciągle twierdzi że nie mam 5 i mam przyjść gdy będę miał.Cokolwiek robię włączam sprint czy skradanie zdejmuje zbroje czy miecz(wiem że to głupie ale w którejś modyfikacji mi to pomogło),On ciągle mówi że nie mam wszystkich części

Pozabijałeś wszystkie demony, tak?

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Pozabijałeś wszystkie demony, tak?
Oczywiście

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale tych części chyba było więcej niż 5. :P Na pewno poszedłeś do WSZYSTKICH miejsc na mapie?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kakao14

kakao14

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale tych części chyba było więcej niż 5. :P Na pewno poszedłeś do WSZYSTKICH miejsc na mapie?
Z tego co wiem to jest ich 6 z tym że 1 przynosimy zdobywając księgę,po tym incydencie Ratford prosi nas o znalezienie pozostałych 5 części

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry