Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1578997 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1578997

Odpowiedzi 3149

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
Transfer na chomiku regeneruje się co tydzień, możesz też założyć nowe konto.A jeśli chodzi o senspace to spróbuj na innej przeglądarce.
No, 50 MB jeśli chodzi o Chomika, a trzeba 400 z hakiem. No nic, trzeba sobie poradzić.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
na 1 stronie widziałem linki do returninga mam xp i w jednym oknie  jest were is sure czy jakoś tak a drugie coś o windows 7 które mam wybrać

Post połączony: 2014-05-20, 16:29
instalacja dochodzi do końca i na unpak res 3 czy jakoś tak się zatrzyma

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
Nie regeneruje się, gdy stoisz z wyciągniętą bronią...
A mógłbyś przybliżyć mi jak przebiega regeneracja? Czy pasek błyskawicznie napełnia się po schowaniu broni, czy może powoli i trzeba odczekać pare minut? Albo jakoś inaczej? Mam już nabite 2 godzinki gry i za cholere nie mogę rozgryźć jak ten szajs działa, cały czas lece na serafisach....

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Gdy schowasz bron zacznie się regenrwoac bardzo powoli nauczenie regeneracji nie rozwiązuje problem bo tylko nienaznacznie przyspiesza to, na obecna chwile trzeba odczekać około 10 minut albo i więcej aby 100 staminy się zregenerowało

My w 1.3 ustawilismy ze aby 100 staminy się regło trzeba czekać 1 minute i 40 sec czyli 100 sec prosta majca :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
To regeneracja po chuju widze haha Jakoś sie to przegra. Do porządku to ustawiliście z 1 STA/s, bardzo sensowne  :ok: Dzięki za wskazówki  :ok:

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Za ile mozna sie spodziewac patcha 1.3 Tizgar?  :F

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
pomoże mi  ktoś rozwiążac problem

Post połączony: 2014-05-21, 16:03
na 1 stronie widziałem linki do returninga mam xp i w jednym oknie  jest were is sure czy jakoś tak a drugie coś o windows 7 które mam wybrać
instalacja dochodzi do końca i na unpak res 3 czy jakoś tak się zatrzyma

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To może zrobicie już w końcu porządną instalkę, gdzie za jednym zamachem zainstaluje się wszystko? 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To by było za proste. Pokaż screena jakiegoś, bo nie pamiętam co tam było.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adrirolnik NIe przejmuj się tym (jeśli chodzi Ci o takie okienko z Errorem), gra powinna działac normalnie.A jeśli chodzi o to pierwsze pytanie to nic nie zaznaczaj.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przecież patch 1.3 będzie zawierał wszystkie inne, bo jego baza podstawowa to 1.2 :p

I tak tylko trzeba 3 rzecz instalować Returna, spolszczenie i patcha, wygodnie to jakby jeszcze w instalce była opcja do zaznaczenia spolszczenia i patcha no i pewnie opcjonalnie textury filmy dubing i dostawa frytek, z tym ostatnim może być problem reszta może by i była wykonalna ale nie za nic :P

Jaki tydzień za tydzień to może łaskawie zacznę pracy wykończeniowe z mojej strony, może zależy co będę robił w robocie :)
Poważnie to czekam aż Thomspon tam se sprawy z maturami uporządkuje, to spokojnie ogadamy kilka ostatni poprawek które doszły od ostatniego 85% changeloga defakto ten 100% jest gotowy ale nie wszystko co w nim jest jest zrobione chociaż wszystko jest zaczęte :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
kiedy wyjdzie rebalance 2.0 i czy to czymś się różni od 2.1 tylko systemem walki czy czymś jeszcze i czy musze mieć wtedy jeszcze 2.1

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Przecież to obecne rebalance to rebalance 2.1.9F jeśli się nie mylę

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Jak dobrze że adirolnik przeniósł się do tego działu.
Zapewne zapyta jeszcze nie raz o wiele ciekawych rzeczy.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Chyba chodziło mu o Returning 2.0, a odpowiedź brzmi: Skąd mamy to wiedzieć?
Tizgar chodzi mi o kompletną instalkę, która by jednocześnie instalowała moda, spolszczenie, tekstury i dubbing (opcjonalnie). Możliwe, że zaczaiłeś, a ironizujesz, ale to na wszelki wypadek mówię. Instalacja może być łatwa, ale właśnie przez te kilka instalek dużo graczy ma potem jakieś dziwne błędy i errory, a za jednym zamachem możliwe, że problem by nie istniał, ale to tylko moja opinia :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wiem o co ci chodzi, wiesz na poważnie to zależy od Ventrue on się tym zajmuje sama instalka pierwotna return z rebem to dzieło Dimella jak się dobrze orientuje, wiec nie wiem czy Vent jest wstanie to zmodyfikować, zaś przerobienie instalki spolszczenia jest realne czyli spolszczenie jako przymus i możesz sobie zaznaczyć czy chcesz aby wszedł jeszcze patch 1.3 zawierając wszystkie poprzednie, tektury, dubing i filmy pl to chyba jest realne, ale to zależy od Ventrue, wtedy byłyby tylko 2 instalki, instalka dimelowska do reta zawsze będzie robić błędy co już jest oznaka poprawnej instalacji.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Aaa no to spoko :D
Ventrue liczę na Ciebie cokolwiek tam zdziałasz ;P

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=WGZFNQ38P8g
na tym filmie to 3:51 minuta

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adrirolnik JEŚLI masz Windows 7 to zaznaczasz Windows 7, jeśli nie to nic nie zaznaczaj.

0 użytkowników
Do góry