Wiesz ze ja ci tego nie odpuszczę
ludzie którzy cie oglądają muszą wiedzieć ze to co zrobiłeś było błędem i oni tego nie powinni robić pod żadnym pozorem
Wesz całe testy są raczej dla ciebie lub przez ciebie bo tycza się one Rzeźnika z tego co Vent mi powiedział ruscy se tam pozmieniali staty ochronę wszelkiego rodzaju gówna moim zadanie jest sprawdzić czy da się zrobić postać na rzeźniku która będzie wstanie to ubić zakładam już w 2 rozdziale bo to głownie o orków i jaszczurki sie rozchodzi
Tak to wyglada od tej strony mam nadziej silver ze teraz masz jasnosc
Na lenia nie wychodzisz to ze twoi widzowi ci co są głupsi nie potrafią tego zrozumieć to ich wina dzięki temu masz więcej czasu na dobre przygotowanie do gry i niczego nie spierdzielisz
( o mniej rzeczy będę się w komentach czepiał )
W grocie rzeczy ruscy wprowadzili zmiany które maja wymusić na graczach grę bardziej pod 100% czyli zaglądaj wszędzie niczego nie odpuszczaj i dobrze zaplanuj sobie postać czyli coś co mi bardzo odpowiada
I dobrze bo ja się okazuję co widać na forum ludzie jakoś nie przywiązują uwagi do rozwoju postaci a potem wtopa bo muszą dać nowa grę i dziwią się jak ci co się starają maja już koks postać w 3 rozdziale czy 2