Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1418495 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1418495

Odpowiedzi 3149

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie fochy, niczym baba w czasie okresu. Przecie są święta, czego ty od ludzi wymagasz. Zresztą betatesty u Tizgara trwają góra 2 godziny.

w święta? Żeby się obżarli, zachlali i gadali aż im gardła spuchną ;P. Jednakowoż z początku w ogóle nie było mowy o takim opóźnieniu(luk...). Ogólnie "zią" zrobiłem przerwę tygodniową, a tu już 4tydzień dochodzi... w sumie dla mniej obeznanych wyszedłem na lenia/oszusta - więc proste że jestem wkurzony ;D.

No to zależy jak silverek mi tu oficjalna petycje walnie ze przyznaje się ze zjebał halvora to w 10 minut się nawet wyrobie :P po otrzymaniu materiału :P

Ale ja tylko chciałem ten fajny pancerzyk (smuteczek) ;D.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiesz ze ja ci tego nie odpuszczę :P ludzie którzy cie oglądają muszą wiedzieć ze to co zrobiłeś było błędem i oni tego nie powinni robić pod żadnym pozorem :P

Wesz całe testy są raczej dla ciebie lub przez ciebie bo tycza się one Rzeźnika z tego co Vent mi powiedział ruscy se tam pozmieniali staty ochronę wszelkiego rodzaju gówna moim zadanie jest sprawdzić czy da się zrobić postać na rzeźniku która będzie wstanie to ubić zakładam już w 2 rozdziale bo to głownie o orków i jaszczurki sie rozchodzi :P

Tak to wyglada od tej strony mam nadziej silver ze teraz masz jasnosc
Na lenia nie wychodzisz to ze twoi widzowi ci co są głupsi nie potrafią tego zrozumieć to ich wina dzięki temu masz więcej czasu na dobre przygotowanie do gry i niczego nie spierdzielisz :P ( o mniej rzeczy będę się w komentach czepiał )

W grocie rzeczy ruscy wprowadzili zmiany które maja wymusić na graczach grę bardziej pod 100% czyli zaglądaj wszędzie niczego nie odpuszczaj i dobrze zaplanuj sobie postać czyli coś co mi bardzo odpowiada :P
I dobrze bo ja się okazuję co widać na forum ludzie jakoś nie przywiązują uwagi do rozwoju postaci a potem wtopa bo muszą dać nowa grę i dziwią się jak ci co się starają maja już koks postać w 3 rozdziale czy 2 :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie jak jestem po Jarkendarze, przed GD to mogę tam wejść czy poczekać na patcha?

SilverekPolska

SilverekPolska

Użytkownicy
posty16
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Odpuścisz x).
Poza tym przez tą przerwę spodziewaj się że będziesz miał raczej dużo więcej a nieżeli mniej do krytykowania bo żem sporo po zapominał ;3.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Silverekpolska  kiedy znowu zaczniesz nagrywać Gothic 2 returning?

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Kenny1991

Kenny1991

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ten patch wniesie aż tak wiele zmian na Rzeźniku, że opłaca się na niego czekać czy olać to i grac dalej?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To raczej bardziej pytanie Do Ventrue :P tak czy siak nie będzie trzeba zaczynać od nowa ale coś tam będzie nie dokładnie wiem zmiany tycza się kazdego poziomu tu chodzi raczej oto czy gra będzie dalej do przejścia :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł odnośnie tego co można by wdrożyć do patcha to niech go tutaj poda. Nie chodzi mi o poprawki tylko jakieś dodatkowe bajery możliwe do wprowadzenia bez głębszej ingerencji w skrypty. Póki jest czas możecie coś napisać.
Odnośnie tego niżej, ironie zachowaj dla siebie.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Co masz na myśli pisząc "dodatkowe bajery"?

Duale i tarcze :lol:

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chodzi raczej o coś takie co ja poruszyłem i już sprawę u Venture zakończyłem raczej o tego typu pomysły :P

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może by tak zmienić DMG mieczy dla paladyna żeby było więcej obrażeń od ostrza bo każdy wie że np. gniew innosa który dostaniemy w 5 rozdziale jest mniejszy od np. uriziela którego możemy już mieć w 2 rozdziale i może poprawić tą wytrzymałość bo ja 4 razy instalowałem patcha 1.1 i mi wgl wytrzymałość nie spada.
A jakby dałoby rade to naprawcie te tekstury od kusz i łuków (nie przylegają do siebie).
A może by tak zmienić DMG uriziela na taki jaki był w Gothiku 1 bo ten DMG nie jest z 1.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wytrzymałość musi się naprawić, może spróbuj na innym poziomie. Tekstur nie poprawie, bo sam nie wiem zbytnio jak a ruskim się nie chce. Wolą uzbrajać czołgi na Kamczatce.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Ventrue
Wytrzymałość musi się naprawić, może spróbuj na innym poziomie.
Na łatwym spadała ale się po jakimś czasie zbugowała , na normalnym  wgl nie spada nie wspomnę tu też o trudnym poziomie.
Super hard i rzeźnik wgl nie sprawdzałem.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Stonnos111
Może by tak zmienić DMG mieczy dla paladyna żeby było więcej obrażeń od ostrza bo każdy wie że np. gniew innosa który dostaniemy w 5 rozdziale jest mniejszy od np. uriziela którego możemy już mieć w 2 rozdziale i może poprawić tą wytrzymałość bo ja 4 razy instalowałem patcha 1.1 i mi wgl wytrzymałość nie spada.
A jakby dałoby rade to naprawcie te tekstury od kusz i łuków (nie przylegają do siebie).
A może by tak zmienić DMG uriziela na taki jaki był w Gothiku 1 bo ten DMG nie jest z 1.
Ma być poprawione w następnym patchu, wstępnie chyba większy dmg od Uriziela sporo. Ale nie wiem, czy w patchu czy osobno to będzie udostępnione.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Możecie sobie teraz wejrzeć w nasz tajny dział.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Ventrue
Możecie sobie teraz wejrzeć w nasz tajny dział.
Ale tam był spam.:D

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bronie gildyjne dostał upgrade wersje gotowa ze skryptów kilka dni temu wysłałem do ventrue to już jego kwestia czy to wklei ja sam ten temat poruszyłem aby im dmg poprawić i sam się tego podjąłem i to zrobiłem jeśli kogoś interesuje to nawet mogę podać szczegóły jaki dmg będą mieć te bronie i które zostały zmienione jeśli vent to wrzuci :P

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie, to będzie patchowa tajemnica premierowa.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Tizgar czyli jednak zrobiłeś tak jak napisałeś?

//Ja bym to inaczej zrobił :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry