Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1428869 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1428869

Odpowiedzi 3149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wiem ale myślę ze jest dobrze, czyli tylko 3 osoby znają tajemnice tych broni no cóż czyli co się zaangażowali wiedza reszta się dowie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Protestuję :lol: Ja bym wprowadził drobne poprawki, ale cóż :P Głównie mi chodzi o bronie pala (raz konsekrowane)

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Ventrue te propozycje drobnych zmian są nadal aktualne? Możecie dodać masowe gotowanie zup z ryb, tak jak jest ze smażeniem mięsa? Raz zdarzyło mi się stać 30 min przy kotle...
Kiedy można spodziewać się patcha? Jestem w II rozdziale i wykonałem 3/4 z tego co założyłem że zrobię. Jeżeli w ciągu kilku dni to się wstrzymam :)

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Nie przesadzajcie ze wzmacnianiem 1h,  gdyż mamy z nią łatwy start, potrzeba mniej wytrzymałości, jest szybsza a rożnice w dmg są dość niewielkie. Sugeruję zwiększyć te różnice.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
To w sumie się nie zdziwisz :P Tutaj raczej chodzi o wzmacnianie broni z 3/5 (bardziej) rozdziału.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jeszcze sporo tekstów zostało.

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Cytat: Thompson
To w sumie się nie zdziwisz Tutaj raczej chodzi o wzmacnianie broni z 3/5 (bardziej) rozdziału.
Tak, tylko że np Szpon 1h ma tylko o 10 dmg mniej od 2h...

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kwestia szponu jest taka ze on jest bo jest ale zastosowania dla niego zasadniczo niema ale to wina ruskich oni wsadzili urka a ze szpona zrobili w sumie patyk :P który działa na zasadzie kobiety wiecznie jest niezdecydowany :P

Raczej chodzi o kwestie jakie mieliśmy w nk tam 1h od 2h różnica była 20 dmg wiec wybierałeś bron która bardziej lubiłeś tu różnice jest 200+ na korzyść 2h tu wybierasz co się bardziej opłaca ja to tak zmieniłem abyś wybrał to co wolisz chociaz dalej Władca Smoków ( już nie pan ma nowa nazwę ) jest dużo bardziej korzystna opcja może różnica dmg nie jest rzędu 200 ale on ma jeszcze te 150 magi no i zniwelowałem pustkę w 2h w 1-2 rozdziale dzięki udoskonaleniu smoczej zguby ( powrót do starej nazwy ) oraz niema przestoju ze urek i dopiero pan smoków teraz mam miedzy tymi 2 kilka ciekawych i użytecznych bo to najważniejsze opcji  czyli bronie gildyjne  mimo chęć rozpiski wam nie dam bo byście mieli jasność ale vent powiedział nie i nie mogę: P

Trzeba było się zainteresować jak prosiłem to byście znali finalna wersje i mieli w nią wkład

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak postępują prace nad patchem?  :D

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jest możliwe dodanie w next patchu takiej książki która zawierała by wszystkie duperele np. aby ugotować kompot z jagód trzeba tyle a tyle i da to tyle życia po wypiciu. Chodzi mi oto aby wszystkie takie duperelki były w jednym miejscu.

No chyba że coś takiego już jest a ja robie z siebie debila teraz :)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Przecież to jest na forum.

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Jak ty uważasz że zrozumiałeś post Keldorn to ja współczuje.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Tak, on chciałby mieć w grze to, co jest wyjaśnione na forum. Nawet ty napisałeś tego posta.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Czy jest możliwe dodanie w next patchu takiej książki która zawierała by wszystkie duperele np. aby ugotować kompot z jagód trzeba tyle a tyle i da to tyle życia po wypiciu. Chodzi mi oto aby wszystkie takie duperelki były w jednym miejscu.

No chyba że coś takiego już jest a ja robie z siebie debila teraz :)

A w dzienniku przypadkiem nie ma ?  :huh:

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Jeśli chodzi o patcha to może dało by się naprawić trolle w kanionie, które się nie pojawiają w V rozdziale. Problem tkwi chyba w warunku wystapienia respawnu,, którym jest życie trolli, a w modzie jeden z nich jest czarny i wszystko się sypie. Wystarczy zmienić z Troll na czarny Troll w warunku i chyba będzie dobrze.

Janusz Korwin-Mikke,

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dlaczego patch ma przywracać buga który występuje w nk ale zostało on z fixowany w sp 1.4 :P ? bo nie kapuje ?

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
To raczej dość ukryta ciekawostka, tak samo jak zwiększanie się expa co rozdział. 

Janusz Korwin-Mikke,

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie bo wtedy nie byłoby fixed :P

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Ale byłaby motywacja, żeby nie wycinać wszystiego w pień od razu. Możemy zabić trolle od razu, albo zrobić z nich fundusz emerytalny. :)

Janusz Korwin-Mikke,

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tak samo można by tłumaczyć rogi cieniostwora dla bustera żeby dropał te co oddamy będzie motywacja do polowania na nie i bicia jego :P
Bug to bug i teraz jest jak być powinno :P przez to ze return niema kompatybilność z sp 1.4 jest lipa bo autorzy musieli sami fixy z niego wprowadzać ręcznie i tak nie wszystkie wprowadzili :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry