Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1579171 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1579171

Odpowiedzi 3149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Profesjonalne spolszczenie do moda Returning
#180 2013-07-28, 02:14(Ostatnia zmiana: 2013-07-28, 02:15)
ventrue a nie morzesz poprawić żeby działało po polsku
A czego ty tam nie masz po polsku?

%%%*chris*%%%

%%%*chris*%%%

Użytkownicy
posty9
Propsy2
  • Użytkownicy
wiecie może jak dodać ta_testmodell do gry? bo widzę że twórcy moda usunęli tą przydatną postać.
lub może znacie jakiś zamiennik?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Profesjonalne spolszczenie do moda Returning
#182 2013-07-28, 03:00(Ostatnia zmiana: 2013-07-28, 03:00)
Rozpakuj paczkę ze spolszczeniem, zdekompiluj skrypty, dodaj tam se tego gościa, no a potem wszystko razem sklej.

%%%*chris*%%%

%%%*chris*%%%

Użytkownicy
posty9
Propsy2
  • Użytkownicy
Rozpakuj paczkę ze spolszczeniem, zdekompiluj skrypty, dodaj tam se tego gościa, no a potem wszystko razem sklej.
Jak zdekompilować skrypty a potem skleić? Bo z resztą sobie jakoś poradzę.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Gothic Sourcerem 3.14 ze strony Dimella.

%%%*chris*%%%

%%%*chris*%%%

Użytkownicy
posty9
Propsy2
  • Użytkownicy
Dobra mam program ale nie da się dekompilować.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
No dziwne, skoro nie da się dekompilować to jakim cudem powstało spolszczenie? Weź się zastanów zanim coś napiszesz. Jeśli nie masz Gothic Sourcera 3.14 to się nie dziw, a jeśli masz... no cóż, pewnie coś źle robisz.

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
%%%*chris*%%% rusz swoje szanowne "cztery litery" i poszukaj na tym forum poradników o sposobie dekompilacji skryptów a nie zawracasz głowę Ventrue. Jest tego pełno.
Totalne lenistwo.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Brawa za trud i pracę włożony w spolczenie, czy trudność jest większa niż w G2 NK ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Masz tutaj kilka stron do przeczytania, śmiało nie krępuj się, możesz czytać i szukać odpowiedzi na pytanie. No a jeśli to ci nie wystarczy, to zostają inne tematy.

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Brawa za trud i pracę włożony w spolczenie, czy trudność jest większa niż w G2 NK ?
Tak. Nawet na łatwym poziomie trudności.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No nie, a dla mnie NK już była trudna :(

DarkMark66613

DarkMark66613

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Panowie, G2NK przeszedłem wzdłuż i wszerz , 7-8 razy. Jest naprwadę ciężko. Gram na "normalnym", jak narazie 7 poziom. Do tej pory nie mam gdzie się nauczyć otwierania zamków. Thorben cały czas gada że mnie nie nauczy dopóki mu nie dowiode swojej uczciwości. Andre chce ode mnie 750 szt. zł. grzywny za nic, naprawde.
Myślałem że to może wina też tego że u Innosa miałem -1 i że grzywna do zapłacenia. Zapłaciłem te 750, u Innosa na plusie 2(z kapliczek), a on dalej mnie nie chce uczyć. Nic mu nie zrobiłem, nawet jego czeladnika sprowadziłem spowrotem. Wiem, że w gildii złodziejii typ biędzie uczył(drugi rozdział dopiero zresztą), tylko też z Rengaru jest coś takiego że jak go puszczasz to jest jako misja nieudana i później nie będzie jak klucza zdobyć do kanałów. Tak się u mnie stało. Pracuje u Harada, no naprawdę, rozumiem trudność i wgl ale to są żarty. Brak wgl surowców do roboty, płaci mi za miecz o warości 600, 60 szt. Masakra. Wgl się nie opłaca pracować, więcej mu zapłaciłem żeby mnie nauczył robić ten miecz. (jakoś 200-250). Z kasą rzeźnia, takie ceny, takie koszta trzeba ponosić za nauke, że to chore się wydaje wręcz momentami.  To są jakieś błędy czy jak? Co z tym otwieraniem zamków?

Lukeeee

Lukeeee

Użytkownicy
posty29
Propsy6
  • Użytkownicy
Panowie, G2NK przeszedłem wzdłuż i wszerz , 7-8 razy. Jest naprwadę ciężko. Gram na "normalnym", jak narazie 7 poziom. Do tej pory nie mam gdzie się nauczyć otwierania zamków. Thorben cały czas gada że mnie nie nauczy dopóki mu nie dowiode swojej uczciwości. Andre chce ode mnie 750 szt. zł. grzywny za nic, naprawde.
Myślałem że to może wina też tego że u Innosa miałem -1 i że grzywna do zapłacenia. Zapłaciłem te 750, u Innosa na plusie 2(z kapliczek), a on dalej mnie nie chce uczyć. Nic mu nie zrobiłem, nawet jego czeladnika sprowadziłem spowrotem. Wiem, że w gildii złodziejii typ biędzie uczył(drugi rozdział dopiero zresztą), tylko też z Rengaru jest coś takiego że jak go puszczasz to jest jako misja nieudana i później nie będzie jak klucza zdobyć do kanałów. Tak się u mnie stało. Pracuje u Harada, no naprawdę, rozumiem trudność i wgl ale to są żarty. Brak wgl surowców do roboty, płaci mi za miecz o warości 600, 60 szt. Masakra. Wgl się nie opłaca pracować, więcej mu zapłaciłem żeby mnie nauczył robić ten miecz. (jakoś 200-250). Z kasą rzeźnia, takie ceny, takie koszta trzeba ponosić za nauke, że to chore się wydaje wręcz momentami.  To są jakieś błędy czy jak? Co z tym otwieraniem zamków?

Thorben uczy jak sie ma chyba 25 karmy u Innosa albo w 2 rozdziale bo zrobieniu pewnego questa z Grittą. Ale gość w gildii złodziei uczy standardowo gdy do nich dołączymy (jak nie wydałeś Rengaru to wykończ z nim wszystkie kewstie dialogowe, ale nie wydawaj go straży i będzie git)

DarkMark66613

DarkMark66613

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Thorben uczy jak sie ma chyba 25 karmy u Innosa albo w 2 rozdziale bo zrobieniu pewnego questa z Grittą. Ale gość w gildii złodziei uczy standardowo gdy do nich dołączymy (jak nie wydałeś Rengaru to wykończ z nim wszystkie kewstie dialogowe, ale nie wydawaj go straży i będzie git)
Właśnie o to chodzi, że go nie wydałem. Wszystkie dialogi wykończone. Sianko oddałem Jorze. A mam w zadaniach nie udanych to. Wiem, że później będzie problem bo tak miałem już z 2 lata temy. Identyko, i się kolo za chatą Halvora po prostu nie pojawi, musiałem się ratować Marvin-mode#msg1094464m. Mówisz że 25 u Innosa? O cie pier#msg1094464dole... Trzeba będzie kimać i latać do kapliczki się moglić. Zobaczymy. A jeszcze te skrzynie pułapki. Komletny debilizm po prostu. Pancerz przy nich nic nie daje, każdy taki kufer mnie zabija ( jeszce do tego z małym bugiem, ale mniejsza...). No, pewnie się bedzie miało więcej życia (1250 szt !), to się taką pułapkę przeżyje, no ale ludzie. Ja mam później wracać.? Da się to jakoś zneutralizować?

Lukeeee

Lukeeee

Użytkownicy
posty29
Propsy6
  • Użytkownicy
Właśnie o to chodzi, że go nie wydałem. Wszystkie dialogi wykończone. Sianko oddałem Jorze. A mam w zadaniach nie udanych to. Wiem, że później będzie problem bo tak miałem już z 2 lata temy. Identyko, i się kolo za chatą Halvora po prostu nie pojawi, musiałem się ratować Marvin-mode#msg1094469m. Mówisz że 25 u Innosa? O cie pier#msg1094469dole... Trzeba będzie kimać i latać do kapliczki się moglić. Zobaczymy. A jeszcze te skrzynie pułapki. Komletny debilizm po prostu. Pancerz przy nich nic nie daje, każdy taki kufer mnie zabija ( jeszce do tego z małym bugiem, ale mniejsza...). No, pewnie się bedzie miało więcej życia (1250 szt !), to się taką pułapkę przeżyje, no ale ludzie. Ja mam później wracać.? Da się to jakoś zneutralizować?

Z pułapkami nie mam pojęcia ale z Rengaru chyba wszystko powinno być ok - zrób pozostałe "questy" dla złodziei i zobacz czy Kardiff do ciebie nie zagada, ale powinien

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Napisalem to w innym dziale.

Więc jest tak :
1.Otwierasz kufer
2.Pokazuje ci sięjego zawartość
3.Szybko wciskasz "h" i ladujesz zycie
4.zabierasz wszystko co w kufrze jest
5. Zyjesz :)

Wiec sprawdzilem to wielokrotnie i dziala, bo nawet jesli pulapka nas ZABIJE to postac jest ciagle w pozycji otwierania kufra, wystarczy wcisnąc h i wypic potka i zyjemy.
Mam nadzieje ze komus pomogłem .

A po drugie po co uczyc sie u thorbena, jesli Ramirez z gildii moze nas nauczyc za 150 zl a nie za 1000 jak thorben ?

DarkMark66613

DarkMark66613

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
No, to to na pewno pomoże, wielkie dzięki. Z tą gildią dopiero 2 rozdiał i trzeba wracać do miejsc w których się już było z tymi kuframi. Ale opłaca się, racja.

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
a dałeś mu księgę lehmara w tedy cię nauczy otwierania zamków ja miałem -25 karmy u inosa i po daniu
księgi lehmara spokojnie mię uczył

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
I co warto zagrac w tego moda.

0 użytkowników
Do góry