Dobra Takie tam info odnośnie patcha 1.3
Thompson, dał info ze już trochę jest lepiej z czasem i ze od przyszłego tygodnia coś zadziałamy. czyli ogólnie skończymy prace wykończeniowe które są już prawie skończone i przejdziemy do testów i ogólnie będziecie mieć patcha no wiadoma sprawa.
Ofc proszę abyście do tego podeszli z dystansem gdyż życiem jest życiem i chuj wie czy coś znowu komuś nie wyskoczy, jako sprawa prio itp wiadomo, mam nadzieje ze to rozumiecie jeśli nie to trudny to już nie nasz problem.
Teraz next info z mojej strony
Balans jaki został napisany został napisany na bazie zarówno woja maga jak i łucznika w przypadku woja i łucznika jest to prosty system r1-100 siła r2- 200 itp + jeszcze definicja potworów zależnych od rozdziału dla maga to kwestia resist potwora wzgledem dostępnego czaru na danych rozdział, kwestia int jest ustawiona ogólna.
Dla przykładu wygląda to tak (woj)
R1 - Siła 100
30% w 1H
Taka postać można zrobić w r1 i ja możemy zabić wszystko za wyjątkiem trupków. zombie. orków. smoczych zębacz. ognistych jaszczóroów i zebaczy oraz bossów
Jesteśmy w stanie ubić cieniostwora warga lub zębacza ale w przypadku 1 i 3 to kwestia crita gdyż one są ustawione jako potwory na r2 ogólnie warg tez.
Reszta potworów to r1 moby z tym ze wiadmo pierw trzeba dojść do tych 100 siły i mieć arogancje sentenzy
Taki się prezentuje balans zarówno dla wooja jak i łucznika, w kwestia łucznika sytuacja jest taka sama tylko rozchodzi się o zręczność i ochronę stworzeń przed strzałami która została zmieniona, nie może być tak ze wilk ma defa przed bronią 60 a przed strzałami zero gdzie te 2 maja zawsze 100% na crita
Ogólnie polega to na sprawdzonym systemie stworzenia zawsze bije więcej niż my i dłużej żyją, przez co mam większą szanse na błąd tylko w taki sposób da się jakoś sprawić aby gra była dalej jakoś trudny po r2, po którym normalnie mogliśmy już bic każdego, teraz taka sytuacji nastąpi dopiero w r5 wtedy możemy ubić każdego i to jest założenie przy maksymalnym rozwoju postaci.
Oczywiście to moje własne założenie da się w pewnym stopniu obejść już w r2, ale tego nie jestem wstanie zniwelować wiec zostawiam to jako furtkę dla słabszych graczy.