Witam, nie widzę opcji żeby przeglądać 200 stron, a obczaiłem wszystkie poradniki i mam mind fucka. W jarkendarze wyzbierałem chyba 80% jagód, podnosiłem co tylko się dało(na bagnach pare rzeczy zostawiłem, bo się komarów bałem) z korzeni leczniczych i jagódek porobiłem mikstury i mam 700 hp.
Ogólnie apropo mojej postaci: 1.3.1, Strażnik świątynny, wbiłem 1h do 34% reszta z tabliczek i walki, ale plan na początku był żeby robić 2h. 29 lvl 110 siły(z pasem i amuletem), zręczność 72, mana 88, wytrzymałość 34, int 51. Bronie: 1h-59 2h-7 łuki-29 kusze-22, mam większość umiejętności łowieckich, kradzież, włamywanie, starożytne języki. Mam 13 smoczych korzeni i poodkładane tabliczki do 2h i siły. w zręczność i mane nie wpakowałem ani LP.
Mogę zaraz naprawić oko innosa i przejsc na 4, ale troche dupe żal ściska jak widzę ile mam hp i latam na zbroi wodnego kręgu x5 i nie mam 2h tak jak chciałem.
I tu pojawiają się pytania :
1. Gdzie znajdę najwięcej korzeni leczniczych, albo więcej jagód?
2. Skąd brać siłę poza tabliczkami i eliksirami ze smoczych korzeni? Do kiedy ładować w siłę? Przejść na boostowanie się, w momencie gdy będzie 1 siły za 4 PN czy dopiero 1 za 5. Wiem że mam w pip mało, ale trzeba było inwestować w myślistwa i inne takie, nie rozumiem jak inni wyciskali po 330 na 32 lvl -.-
3. Jak podbić lvl, viorąc pod uwagę, że orków wojowników jeszcze robię, ale czrnych i wyżej, to już dość długo klepanie zajmuje i się wydymka kończy.
Z góry dzięki za odpowiedź