Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1537382 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1537382

Odpowiedzi 4348

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Na b.łatwym to ty chłopie powinieneś mieć te staty x4.

Na upartego mógłbyś mu to wytłumaczyć, niby jakim sposobem ma kurwa mieć 5000 HP w 2 rozdziale. Mnie też to interesuje także możesz śmiało się wykazać swoją niebywałą wiedzą na ten temat.

nXo89

nXo89

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Na upartego mógłbyś mu to wytłumaczyć, niby jakim sposobem ma kurwa mieć 5000 HP w 2 rozdziale. Mnie też to interesuje także możesz śmiało się wykazać swoją niebywałą wiedzą na ten temat.
tez jestem ciekaw

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
XDDDDD
grając na bardzo łatwym po jarku miałem może 1200-1500hp i w sumie latałem w zbroi kruka aż do pokonania dwóch smoków.
Jeśli możliwe było mieć HP na poziomie 3000 po GD to gra byłaby bezsensowna, bo gdy założymy pancerz pana cienia, który jest w dolinie cienia jesteśmy w sumie niezniszczalni.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie no ale jako mag najebałeś 160 many w 2 rozdziale no to gratuluje.

nXo89

nXo89

Użytkownicy
posty21
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie no ale jako mag najebałeś 160 many w 2 rozdziale no to gratuluje.
sakata nomen konczy mi sie mana zabiera mi hp ;) zamiast many

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Poczekaj jak będziesz musiał szukać dla opiekuna 4 sfer w lokacjach :ok: życzę powodzenia.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie przejmujcie się tym że macie mało Many czy HP :) z takimi statami jak ja mam niszczę wszystko :P Szkielety i jazda.I taka porada odemnie jak masz czar zniszczenie ożywieńca i nie mozesz użyć go na bossach itp to przyzywasz szkieleta on attakuje bossa,wtedy ty idziesz na plecy bossa i musisz mieć nazwę szkieleta wtedy bijesz zniszczeniem ożywieńca na szkieleta ale dostaje boss i masz tak na hita :P 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale ty wiesz ze za każdym razem jak używasz smierc ozywieńcom to gra wlepia ci kare w postaci -50% doświadczenie

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
On gra na bardzo łatwym to żadna strata 

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale ty wiesz ze za każdym razem jak używasz smierc ozywieńcom to gra wlepia ci kare w postaci -50% doświadczenie
To wiem ale mi to nie szkoda :P przy bossach mi nie odejmuję  jeżeli chodzi o mnie to gram na Normalnym

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na chuj mieć w drugim rozdziale ponad 2000 hp i  kilkaset siły to żadna przyjemność z gry i tak pod koniec ponad 500 siły i 3000 życia to norma

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nadal niech się ktokolwiek wypowie jakim sposobem to zrobić :ok: Bo zbugować poty na ścierwojadzie też każdy potrafi.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Łatwo? Mikstura z jagód, kamienne tablice, mikstura życia u Constantino, różne jedzonka, księgi i lecimy...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Łatwo? Mikstura z jagód, kamienne tablice, mikstura życia u Constantino, różne jedzonka, księgi i lecimy...

I 5k hp na bardzo łatwym da się zrobić? Przecież nie ma tylu jagód w tej grze.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Nie ma też tylu rdestów i winogron by sobie klepać Wina Zapomnienia. Serc demonów można mieć mnóstwo, bo są sposoby na spawnowanie demonów.

No i w sumie produkcja mikstur regenerujących nie ma sensu, bo rdesty wykorzystuje się do mikstur dodających stałe bonusy. Myślę, że lepiej byłoby zastąpić rdest w regenerujących miksturach na jakiś alkohol typu dżin czy piwo.

Szczeery

Szczeery

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, motywują mnie wasze słowa do grania sobie lajtowo moją postacią :D. Moja postać nie taka słaba w takim razie ale nadal nie wiem czy grając nekro marnować rdesty na miksy z mięs kopacza?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: Simen w Dzisiaj o 13:16Łatwo? Mikstura z jagód, kamienne tablice, mikstura życia u Constantino, różne jedzonka, księgi i lecimy...
I 5k hp na bardzo łatwym da się zrobić? Przecież nie ma tylu jagód w tej grze.
Czy ja pisałem coś o 5? Na pewno da się tak zrobić 3k HP

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GustaWxGothic

GustaWxGothic

Użytkownicy
posty27
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, mam kilka pytań:
Ostatnio zacząłem grać w returninga i potrzebuje kilka informacji:
Czy jest sens rozwoju postać tylko pod zręczność? tzn czy możemy zdobyć dobre bronie jednoręczne z wymaganym tym atrybutem w późniejszym etapie gry?
Którą gildie mi polecacie jako początkującemu jeśli chodzi o tą modyfikacje?
Czy opłaca się tutaj zostać czeladnikiem u Harada/Bospera?
Jaki jest najlepszy sposob walki ze szkieletami nie licząc czarów zniszenia ożywiencow? :)
Czy jest gildia główna, ktorej glownym atrybutem jest zreczność?

Racuch

Racuch

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Alo.
Czy naprawdę moja wersja (sam nie wiem dokładnie jaka ale wytrzymałość mi nie spada xd) jest aż tak łatwa? Gram na poziomie trudnym, chciałbym na wyższym ale pułapki skutecznie mnie od tego odrzuciły. Jestem w 4 rozdziale, właśnie bez w sumie najmniejszego problemu wybiłem orków z Jarkendaru. Z GD wybiłem cmenatrzysko, teren za palisadą włącznie z drakkarem, 2 wieże xardasa, i kilkudziesięciu orków którzy stali na drodze resztę ominąłem na śledziu. Za już dokładną czystkę GD właśnie się zabieram. Czy ten mod na tej wersji nie powinien być trochę trudniejszy? Z tego co czytałem na forum ludzie z podobnymi postaciami do mojej zostali zjedzeni że są słabe i nie wiadomo jak można na takiej grać. A u mnie jest wręcz na odwrót chciałbym osłabić swoją postać byle by otrzymać jakieś wyzwanie xD Opłaca się zacząć od nowa na nowszej wersji czy już przemóc się i skończyć to?
Lol prawie bym zapomniał i bym nie dał ss xD http://scr.hu/1qzt/jz7m3

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
4 rozdział? To trochę mało hp masz.

0 użytkowników