O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1334985
Odpowiedzi 4348
Glaca
Damian11131
Gdzie ta komnata gdzie Innubis jest? Bo zapomniałem. Gdzieś koło Onara??
Wonsz
Po bonus już nieraz tłumaczyłem dlaczego bardzo opłaca się rozwijać i 1h i 2h to daje dobre profity
Tizgar
I tu sie mylisz bo można dojść do 100% w obu naraz co samo w sobie jest spoko ale i dodatkowe paręnaście pkt siły tez jest na +
domix
mam wersje z 2012 r. zaczęłem grać i nikt nie chce mnie uczyć siły ani walczyć bronią . Kto może mnie tego nauczy ?
podasz linka do nowej wersji ?
Hawy10
Mam pytanie czy oplaca sie isc w zrecznosc idac sciezka paladyna ?? Wogóle czy opłaca sie isc w zrecznosc ??
Ale czy oplaca sie isc w sama zrecznosc bo z tego co widze to wszystkie zbroje dla paladyna wymagaja sily wiec czy nie utrudnie sobie tym gry ?? To samo strażnik .
Pancerz dakata nie jest zbroja pod zreke jest neutralna jak zbroja z kruka. Damian r6 i nie masz 500 siły to bład i inteligencja tez dość niska.
xxzenek123
Są 4 zbroje dla łucznika,nie będziesz nosił pancerzy gildyjnych postacią pod zręczność. Jest zbroja z pełzaczy,pancerz orków,pancerz dakata i ubranie mistrza zabójców.
Pancerz dakata nie jest zbroja pod zreke jest neutralna jak zbroja z kruka. Damian r6 i nie masz 500 siły to bład i inteligencja tez dość niska