Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1537766 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1537766

Odpowiedzi 4348

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Bo Tizgar widzenie przez ścianę wyjaśnił  sobie ultra słuchem. Cała filozofia, nic nie zdziałacie.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak skutecznie zwiększyć skutecznie ilość punktów trafień?Są jakieś sposoby poza kompotem z jagódek? I czy warto robić zupę z 50 ciemnych
grzybów?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Nie nie warto
Skutecznie no potki z jagód od r2, kilka śledź w sumie 3 można znaleźć przez cała grę, wina od r2, rożnego rodzaju bonusy z żarcia w pizdu tego jest, ogólnie samo się z czasem zrobi to raczej jest uciążliwe w r1, potem w r2 mamy więcej hp niż moglibyśmy mieć przy normalny hp co lvl :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A do czego się te grzyby przydadzą?Wiem że z mięs kopacza można zrobić miksturke na obrone magiczną

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
do many 25 grzybów daje 3 many 50 daje 6 to zawsze lepsze opcji niż 50 za 5 :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wbić wytrzymałość,?20 punktów wytrzymałości nie satysfakcjonuje mnie na 23 poziomie :c,domyślam się że trolestów nie jeść ale nie spotkałem się z przepisem ani NPC który by uczył tworzenie eliksiru wytrzymałości który by zwiększał wytrzymałość na stałe.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Wytrzymałość bijemy z tabliczek oraz 2 mikstur, jedna z serc trolli, druga z trollowych jagód, z tego co pamiętam jedna jest w sprzedaży, a drugiej uczy Sagita. Niech jednak lepiej ktoś potwierdzi to, bo dawno nie wracałem do Returna.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sagita na pewno coś ma, albo posiada przepis do kupienia, albo uczy nas ważenia mikstury z trolestów

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Serio, było o tym mowa nie tak dawno.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Panowie nie przełaźcie na bugach przez drzwi, bo strażnicy i tak będą was atakować. Proszę więc nie zakładać tematów traktujących o tym.

revynar

revynar

Użytkownicy
posty120
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam taki dylemat. Chcę zacząć grać magiem i nie wiem na kogo się zdecydować: na maga ognia, wody czy guru? Jeśli byście mogli mi podać plusy i minusy wszystkich 3 opcji to byłbym niezmiernie wdzięczny.

Procesor: Intel Core i5-4690k
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 980 Strix
RAM: 8GB (do użytku 7,91)
System: Windows 10

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mo - brak wymagań na dołączenie, spalanie jest dobrr ale im dalej w las tm mniejszy profit z tego jest
Mw - hard na początku, ale potem op kontrola tłumu + połączyć to np z szybkością 1h i niema chuja we wsi, kładziesz wszystko
Guru - jest takie coś w grze i to w sumie jest na + ale ogólnie to to ma same wady
Necro - na początku może być leko trudno ale potem kosa na podobnym poziomie co mw.

BezzebnyJoe

BezzebnyJoe

Użytkownicy
posty69
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy jest gdzieś spis jakie jedzenie i w jakiej ilości daje bonus do statystyk ponieważ nie wiem co zbierać/kupować i zjadać. I czy bonusy te są jednorazowe czy jak zjem kilka razy daną ilość to kilka razy dostane boost?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
bony nie są jednorazowe
W porady ogolone propozycje tam to znajdziesz chyba

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakiego mieczu mam szukać/na jaki się nastawić po tancerzu śmierci(ten co ma wymagane 90 siły i 125dmg)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak o 2h chodzi to jesteś w sumie ze tak powiem w dupie, no chyba ze ss lub najemnik to jeszcze masz jakiś ratunek
Jak nie to pozostaje ci miecz asasyna ale to trzeba 100 zreki zeby sie do gomeza wbić, lub jak masz 90 siły na czysto to jedziesz bony i bizuteria do 180 i jedziesz na smocza zgube, innej opcji niema będzie dopiero na 1.3.

Blumano

Blumano

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram strażnikiem świątynnym,a 1H coś znajdę?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
począwszy od nomada już w r1 120/80 to dalej mamy nocnego łowce 180/125 czy gniew demona 195/135 takie bajery są już od r2 dostępne, lub na łatwiznę można kupić bron gildyjna 1h bądź 2h w r2 120/80 160/20

TheWaluss

TheWaluss

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, rozpoczynam przygodę z returningiem po raz pierwszy, mam zamiar grać na poziomie bardzo łatwym jako mag wody. W związku z tym mam dwa pytania:
1. Lepiej przeskoczyć jak najszybciej do 2 rozdziału, żeby jak najszybciej zostać magiem, czy przemęczyć się w I rozdziale jako nowicjusz bez run? Tak czy siak wyczyszcze całe Khorinis, ale czy odkładając to do Ii rozdziału stracę expa?
2. Podobno opiekunowie mogą uczyć magii w 4 rozdziale. Którą ścieżkę polecacie? Mi najbardziej odpowiadałaby silne czary aoe ognia i ciemności, ale bonus ścieżki wody jest bardzo korzystny dla magów(100 many). Co polecacie? 100 many czy szersza gama czarów?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Juz w r1 możesz być magiem wody niema ot nic wspólnego z r2
Zalezy co chcesz to to sciezke wybierasz :P

0 użytkowników
Do góry