Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4167635 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4167635

Odpowiedzi 14149

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Według mnie nie trzeba, podbije życie, za punkty nauki weźmie miksturę siły i postać będzie w statystykach podobna do mojej z tym że ja grałem na rzeźniku. W następnych rozdziałach nadrobi przez zwiększony exp.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No jeśli już nie korzystał bonusów siły, to może nadrobi, ale jeśli wykorzystał...

No to wiadomo :P

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ruszałem żadnych bonusów siły. Aktualnie mam jej 108, bo cofnąłem się do sava zanim nauczyłem się kradzieży kieszonkowej i kupiłem pas 10 siły.

Kolczu

Kolczu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzies jakis pierscien co daje +10(albo i wiecej) siły ??

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No jeśli już nie korzystał bonusów siły, to może nadrobi, ale jeśli wykorzystał...

No to wiadomo :P
Na koniec 4 rozdziału miałem ponad 500 siły. Czy zaczął korzystać od 30 czy 50 to żadna różnica.
Na rzeźniku dawałem w siłę do 64 i tylko niepotrzebnie sobie start mocno utrudniłem.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Nie ma co przesadzać z tą siłą, ja na rzeźniku dałem do 44 podstawy i od razu bonusy, wiadomo jak jest potem. Grunt to sobie usprawnić ten najtrudniejszy początek. Na 1.3.1 to sobie można czekać z bonusami, bo zwyczajnie nie potrzebujesz ich tak szybko, 1.3.2 to niestety inna bajka.

Maciejond

Maciejond

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy SnC ktoś może mnie czegoś nauczyć??

bogu9821

bogu9821

Użytkownicy
posty407
Propsy185
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Czy SnC ktoś może mnie czegoś nauczyć??
Chyba tylko alchemii ;)

while(false) Do();

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego po wyjściu z górniczej doliny, jak sie rozpoczyna 3 akt, przy bramie z palladynami stoi poszukiwacz , który mówi, że wpadłem w ich sidła i mnie atakuje. O co chodzi?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
O luju to teraz chyba każdego rozjebałeś tym pytaniem na łopatki.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Już wiem, myślałem, że coś poknociłem z zadaniem od poszukiwaczy. Pierwszy raz gram w returninga :-)

Maciol

Maciol

Użytkownicy
posty35
Propsy21
  • Użytkownicy
Ktoś wie jaką broń można dać temu kucharzowi w zadaniu "Ucieczka Cliffa"?

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Wie ktoś dlaczego nie mam opcji dialogowej z Xardasem na temat pokojowego rozwiazania zadania z Mora Ulartu (chodzi mi o mozliwosc pomodlenia sie do Beliara i dostanie questa Dar szalenca)
2. Czy oplaca sie uczyc kradziezy kieszonkowej w 2 rozdziale na patchu 1.3.2 poziom normalny?
3.Kiedy uczyc sie jezyka demonow?
4. Gdzie dokladnie jest klucz Engora?

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego po wyjściu z górniczej doliny, jak sie rozpoczyna 3 akt, przy bramie z palladynami stoi poszukiwacz , który mówi, że wpadłem w ich sidła i mnie atakuje. O co chodzi?
nie jesteś zagorzałym fanem sagi co? w tym i w następnych aktach będą cię ścigać

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Już wiem, myślałem, że coś poknociłem z zadaniem od poszukiwaczy. Pierwszy raz gram w returninga :-)

No i?

Przecież to normalne i w zwykłym G2NK...

Post połączony: 2018-02-04, 08:40
1. Wie ktoś dlaczego nie mam opcji dialogowej z Xardasem na temat pokojowego rozwiazania zadania z Mora Ulartu (chodzi mi o mozliwosc pomodlenia sie do Beliara i dostanie questa Dar szalenca)
2. Czy oplaca sie uczyc kradziezy kieszonkowej w 2 rozdziale na patchu 1.3.2 poziom normalny?
3.Kiedy uczyc sie jezyka demonow?
4. Gdzie dokladnie jest klucz Engora?

1- zawsze robie to na "swój" sposób pokojowo :P czyli biegniesz na pałę i nikogo nie bijesz.
2- opłaca bo to darmowy exp i hajs.
3- kiedy tylko masz pny na to.
4- nie pamietam ;/

Dinster

Dinster

Użytkownicy
posty57
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Post połączony: 2018-02-04, 08:40

1- zawsze robie to na "swój" sposób pokojowo :P czyli biegniesz na pałę i nikogo nie bijesz.
2- opłaca bo to darmowy exp i hajs.
3- kiedy tylko masz pny na to.
4- nie pamietam ;/

1.Chodzi mi o to żeby dostać questa "Dar Szaleńca" i zdobyć pierścień 15 siła 15 zręka

Kolczu

Kolczu

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z saturasem, jestem w 4 rozdziale w jarkendarze i wybijam sobie orków i gdy ide do saturasa powiedziec mu ze wybilem orków z domu kapłanów (chyba) to saturasa nigdzie nie ma a jak sie teleportuje do niego kodami to jest w tym miejscu gdzie zawsze stoi w 4 rozdziale lecz go tam nie widac

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Może mi ktoś napisać co dokładnie trzeba zrobić, żeby zostać nowicjuszem mroku? Gadałem z Vatrasem o nowych gildiach, wstąpiłem już do wodnego kręgu zrobiłem prawie wszystkie misje w R1 i poszedłem w końcu do Xardasa... a tu zonk, brak jakiejkolwiek opcji dialogowej na temat wstąpienia do gildii. Odczekałem na wszelki wypadek 6 dni i nic. Widziałem, że pytanie się już pojawiało, ale nie widziałem do tej pory odpowiedzi. A grać od nowa na pewno nie zamierzam.

Lunarion

Lunarion

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem ze Świątynią Śniącego, a mianowicie nie mogę nigdzie znaleźć 4 Szamana. Powinien być na moście (chyba), zaraz po walce z 3 demonami. Tyle że nie ma go tam. Jest gdzieś indziej czy to bug? Jak bug to macie jakieś pomysły co dalej? Jakiś kod na jego kryształ albo jego samego?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem ze Świątynią Śniącego, a mianowicie nie mogę nigdzie znaleźć 4 Szamana. Powinien być na moście (chyba), zaraz po walce z 3 demonami. Tyle że nie ma go tam. Jest gdzieś indziej czy to bug? Jak bug to macie jakieś pomysły co dalej? Jakiś kod na jego kryształ albo jego samego?

Chyba wiem z czym masz problem, 4 szaman jest w tunelu gdzie były pełzacze, tzn będzie on w pomieszczeniu gdzie zaprowadzi cie ten tunel z pełzaczami, sprawdzaj każdą drogę z tego tunelu.

0 użytkowników
Do góry