Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4405309 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4405309

Odpowiedzi 14149

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram na wersji 1.3.1, wziąłem zadanie z Senyakiem, i gdy modlę się do kapliczki Beliara pojawia sie jakiś demon i coś mówi... tylko że ciągle mi się rozmowa buguje i nie widzę co mówi demon ani bohater. Ktoś może skrócić? Imie tego demona to sługa senyaka, wiec podejrzewam że cos tam bredzi, że nigdy go nie pokonam, chyba że to coś ważniejszego? Also, potrzebuję tego czaru czterech żywiołów aby pokonać Senyaka? Czy wystarczy mora ultaru żeby go pokonać i zakląć w Szponie?

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobic, zeby przyzwane szkielety gobliny mnie nie atakowały? :D

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Więcej inta i karmy u Beliara.

Minerq

Minerq

Użytkownicy
posty29
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak najlepiej zdobywac karme u Beliara?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Modlitwa, zabijanie ludzi - najwięcej za paladynów.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Wonsz i jak ci idzie warkiem z 1.3.2?

Dajesz już może rade zabijać choćby wargi? :P

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Idź na wyspę Ełtu, weź ze sobą pare gromów, zluruj cały obóz i postaraj się wyskoczyć na jakiś dach, castujesz dwa/trzy gromy i cały obóz pada i masz 100+ karmy u beliara.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Idź na wyspę Ełtu, weź ze sobą pare gromów, zluruj cały obóz i postaraj się wyskoczyć na jakiś dach, castujesz dwa/trzy gromy i cały obóz pada i masz 100+ karmy u beliara.

Po co tracić czar Gromu, lepiej po prostu na 1v1 każdego ubić, zawsze znajdzie się sposób aby lurowac pojedynczo, a Grom lepiej zachować na zamek w GD.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@garry18
Na Wargi jeszcze za wcześnie, dopiero początek Jarkendaru więc  przy 130 siły ich nie zadrasnę. Po GD powinno być ok.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyłem już list od Garonda dla Hagena jest coś co mogę jeszcze zrobić w Górniczej Dolinie, czy iść od razu do Hagena? Wszystkie questy poboczne wykonałem, a z czyszczeniem orków tak średnio, jak radzę sobie jeszcze 1vs2 to z dwudziestoma na raz będzie ciężko.

Poza tym, może ktoś ocenić moją postać?

29lvl Strażnik Miejski
100% Broń Jednoręczna
132 Siły
120 Zręczności
727 HP

Wszystkie tabliczki z jarkendaru i khorinis znalazłem, mam jeszcze 33 punkty nauki ale nie wiem na czego je przeznaczyć xD

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Strasznie mało hp i siły.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ją zwiększyć, wszystkie tablice/smocze korzenie wyzbierane. To samo z hp.

Fiedorr

Fiedorr

Użytkownicy
posty33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Jaka jest dobra broń 2H do zdobycia w pierwszym rozdziale? Najlepiej na jakoś 70 siły i w górę, bo chodzę na razie z piką wodnego kręgu :/

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś na mapce zaznaczyć gdzie jest stara kopalnia i obóz bractwa? Nie znam górniczej doliny a szukam czterech sfer

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@lapaten
Widać nie wszystkie, pamiętam gość wrzucał z rok temu screena gdzie miał ponad 1.5k hp w drugim rozdziale. O sile nawet nie wspominam, na 1.3.1 ponad 300 spokojnie osiągalne zwłaszcza na niższych poziomach trudności.
Stara kopalnia jest na prawo od wejścia do Nowego Obozu.
Obóz Bractwa jest za palisadą, mocno z prawej.
@Fiedorr
Ragzit u Nigela, 149 dmga 99 siły.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Wonsz

Zrobiłbyś może screena z mapy i zaznaczysz mi starą kopalnie i obóz bractwa? Bardzo proszę, nie znam górniczej doliny.

Chociażby na tej http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=349&PART=250

mroziu1922

mroziu1922

Użytkownicy
posty45
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie mam problem z runą mor ultaru zdobyłem tiramaru poszedłem do Xardasa ten kazał mi iść do kapliczki i mam tą opcje ale nic nie dzieje tak samo nie moge użyć szponu beliara a tych monetek mam wiele

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Stara kopalnia 30, bractwo w prawo od 1.

lapaten

lapaten

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie mam problem z runą mor ultaru zdobyłem tiramaru poszedłem do Xardasa ten kazał mi iść do kapliczki i mam tą opcje ale nic nie dzieje tak samo nie moge użyć szponu beliara a tych monetek mam wiele

Spróbuj wywalić szpon beliara na ziemie, jak nie zadziała, to wywal amulet i szpon, zagadaj do kapliczki, wyjdź, podnieś amulet i jeszcze raz spróbuj

Post połączony: 2017-03-10, 19:43
@Wonsz  Dzięki :) Btw, czy można być paladynem i jednocześnie mieć więcej karmy u Beliara, oraz nosić Szpon Beliara?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie wiem, nigdy nie grałem. Pewnie do czegoś tam potrzebna u Innosa na plusie.

0 użytkowników
Do góry