O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4402513
Odpowiedzi 14149
TadekKanalarz
Tizgar
MagnatPlayer
Świry są chyba potrzebne w 7 rozdziale. Lepiej zostaw.@up To nie wiedziałem. Dam propsa, bo to się przyda.
Damian11131
Cytat: MagnatPlayer w 2015-07-05, 17:09Świry są chyba potrzebne w 7 rozdziale. Lepiej zostaw.@up To nie wiedziałem. Dam propsa, bo to się przyda.To "chyba" mnie nie saysfakcjonuje
Cytat: TadekKanalarz w 2015-07-05, 20:46Cytat: MagnatPlayer w 2015-07-05, 17:09Świry są chyba potrzebne w 7 rozdziale. Lepiej zostaw.@up To nie wiedziałem. Dam propsa, bo to się przyda.To "chyba" mnie nie saysfakcjonujeTak są potrzebni do bitwy pod farma onara, nie dla psa kiełbasa :p
Glaca
A da się ulepszyć strój od Bospera? Da się podnieść statystyki 1h? - chodzi mi o bonusy czy są na to.
qpqpqpqp
Da się jakoś nauczyć regeneracji many będąc nekromantą? Ponoć uczy tego Vatras w 3 rozdziale, ale jak mam ten rozdział i idę do niego, i mówię żeby nauczył mnie czegoś specjalnego to nie pojawia mi się już żadna opcja poza wróć.
Jak już zdobędę ułaskawienie Innosa dla Gomeza to mogę lecieć wyrżnąć paladynów czy pozytywna karma Innosa potrzebna mi jest przez całą misję?
Simon Said Moderator
adas
kafar
Yberion