Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4420259 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4420259

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo marnujesz czas na je zadawanie proste, szybciej w grze znajdziesz odp

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To że zadaje takie pytania to nic złego i nie marnuje czasu bo grając po 6 h dziennie w Ghotica mam już dość i idę na forum zapytać się o rzeczy które bd wykonywał później w grze.  I nie jestem żadnym maniakiem po prostu mam ferie, piszę to dlatego że znowu się ktoś przypluje  np. debile pokroju Rip0sty.

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co jest nowego w patchu 1.3.1 ? (w changelogu nie ma ) . I powiem wam tak pograłem w 1.3 i zdziwiłem się dlaczego tyle hajsu na początku (około 3k  zanim wejdziesz do miasta) na BŁ.

Mam pytanko kolejne byłem u wróżbity Abudżina i on pieprzył coś o klasztorze (tak zrozumiałem z jego gatki) i był dubbing, czyli to z NK, ale pierwszy raz się z tym spotykam. Ktoś wie o co chodzi ?

I kolejne : Kiedy dostane zadanie od Dagotha?

Mam pytanie dotyczące Canthara : O co z nim chodzi czy on należy do gildii złodziej, bo się praktycznie złodziejami nie interesuje jak gram .

Dziękuję, ale czytałem jak ludzie pytali czy go zabić, a ja nie wiem dlaczego bo ja z nim interesów nie robię i nie mam questów z nim powiązanych.

Więc: grasz na bardzo latwym po 6h dziennie, grajac wczesniej w oryginalnego gothica 2 nk.
Wnioski są 2:
a. coś tam kłamiesz
b. nie jestes idiotą tylko kompletnym regularnym debilem i polecam Ci Tibię, a od gothica z dala.

Pozdrawiam, koniec dyskusji z Tobą, na nast. twoje obrazliwe prowokacje nie odpowiem.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Czemu tyle nienawiści?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie, pewnie zostanę zlinczowany za te pytania:
1. Czy grając najemnikiem muszę iść w jednoręczną tak jak w poprzedniej wersji z uwagi na szybką utratę staminy/ Czy mogę na legalu grać dwuręczna, bo czytałem, że jej spadek został zmniejszony.
2. Karma potrzebna do zadania Gomeza i do szpona Belirara. Za która karmę zabrać się od razu na początku gry? Innosa czy Berliara?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Utrata wytrzymałości w walce została zmniejszona dwukrotnie więc gra się nieco przyjemniej niemniej i tak nie poszalejesz na dwuręcznej jeżeli nie poszukasz szybko tabliczek wytrzymałości :)
2. Innosa. Karme u beliara jest milion razy łatwiej mieć wysoką. Btw czemu tracimy karme u innosa za kradzież kieszonkową lub za zabijanie niektórych bandytów?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
No wiesz bandyta tez czlowiek a z ta kradzieza kieszonkowa nie wiem :D

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pytaj ruskich sam tego nie czaje gdybyśmy jeszcze u beliara dostawali za te kradzież skoro u innosa tracimy to było by ok :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z bandytami chodzi o to, że za zabójstwa niektórych bandytów nie tracimy tej karmy a za zabójstwa innych tracimy. Bandyta bandycie nie równy? Zespsute to jest teraz według mnie bo nie można się brać za tą kradzież bo będziemy mieć milion karmy na minusie o innosa co spowoduje, że nie będziemy dostawać żadnych bonusów z kapliczek oraz nie wykonamy pewnego zadania.

Psalm 19

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Odnosze tez wrazenie ze podczas otwierania zamkow w niektorych skrzynkach tez odejmuje nam karme u Innosa.  :hmmm:

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja tam przy otwieraniu skrzynek nie zauważyłem spadku karmy, ale kto wie.

Psalm 19

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do żalu o kapliczki to nie trzeba wiele, zeby miec szanse na bonusy uzywajac wczytaj gre. Zawsze mozna np u orlana polozyc sie spac 5-10 razy i obok niego masz kapliczke Innosa ;) Wstajesz modlisz sie za nic (1 do Innosa) i kladziesz sie znowu do rana, no chyba ze komus przeszkadzala by swiadomosc tam nizszych statystyk lub praca na 5 minut ;D

Post połączony: 2015-02-24, 19:14
Nie zapominajmy, ze mozna rozpoczac 3 rozdzial i po prostu na raz wybic wszystkich poszukiwaczy ;) mapke do poszukiwaczy w returnie mamy od ruskow. To z całą pewnością dam na tyle u Innosa ze do Gomeza bedzie blisko, a bonusy z kapliczek gwarantowane

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ogólnie mając nawet 30 karmy u innosa szansa na otrzymanie oczekiwanego bonusa jest niewielka i wymaga wielokrotnego wczytywania gry co powoduje sporą frustracje :)

Psalm 19

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Zadna inna gra nie nauczyla mnie cierpliwosci jak gothic z dodatkiem returninga :)

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a więc mówisz o cierpliwości ? ;D impossiblegame.org/

Watchmaker

Watchmaker

Użytkownicy
posty34
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Swoją drogą... kiedy się dostaje ten amulet szukającego ognika? Vatras go dawał w oryginale jak go wypytywaliśmy o bandytów żeby nam ich łatwiej wytropić było a jak jest w Returningu? Jest w ogóle? Nadal taki beznadziejny? ;) Jest inteligencja za tresurę?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Returning go usuwa.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Sc@rpion

Sc@rpion

Użytkownicy
posty36
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Potwierdzam, ruskie całkowicie wyrzucili ognika i wszystko co było z nim związane. Mi ten amulet, w normalnym NK, był potrzebny tylko do tego, by go sprzedać za 130 golda ;D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Nie wiem Panowie jak wy umiecie grać w tego returna, że w II rozdziale macie po 200 siły gdzie ja w III mam ze 120 i nie wiem co dalej robić... :P

Faktycznie, jednoręczny nordmarski miecz jest u Inubisa, tylko weż go pokonaj :P

A tak pozatym ponowie pytanie, wie ktoś skąd można dostać przepis na orkowy bimber albo z których orków wypada ten bimber?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja orkowy bimber znalazłem w górniczej dolinie z orka który pojawia się kiedy otworzymy skrzynke w jaskini w obok bandytów w śnieżnej krainie.
Przedstawie ci więc w jaki sposób wyciągamy 200 siły w 2 rozdziale na moim przykładzie:
- nauka siły do 84 punktów ( w tym bonus od harada za zostanie czeladnikiem, bonus od erola za stare tabliczki )
- 20 siły z kapliczek
- 25 siły z biżuterii
- około 45 siły z mikstur
- około 20 siły z kamiennych tabliczek
-  około 6 siły - gulasze tekli, specjalne pieczone mięso od nicolasa, młot lou z obozu bandytów oraz gulasz od kucharza w jarku, pieczone mięso przy grillu ze ścierwojada.
- około 10 siły za zabijanie potworów.

Psalm 19

0 użytkowników
Do góry