Hejka. Taka myśl mnie nagle natchnęła... W Returninga nigdy nie grałem, bo gdy natknąłem się na niego była już mowa o patchu 1.3 a w Noc Kruka... heh.. daaawno.. myślę więc sobie poczekam, poczytam itp.. Nadeszła pora w końcu zagrać, teraz siedzę w pracy i wertuję wątek porad.. (94 strony heh ale polecam lekturę). Strasznie mnie niepokoi cały ten myk z bonusami z jedzenia i różnymi recepturami. Pasowałoby wiedzieć od razu po znalezieniu czegoś, co daje bonus, czy można to świństwo wszamać w trybie doraźnym zamiast trzymać wszystko w obawie, że za 3 rozdziały znajdziemy jakiś przepis z tym składnikiem dający większe korzyści.. Oczywiście nie ma pewnie chętnego do zrobienia jakiegoś spisu itemów potrzebnych do zadań i przepisów, a solidnej listy też nigdzie chyba nie ma... (trudno mi to teraz na 5 calach sprawdzać) Czy gdyby jakiś ogarnięty w temacie gracz podesłał mi save z samego końca gry znalazłbym w dzienniku wszelkie receptury i składniki? Jeśli tak to bardzo proszę o takiego sava a w zamian chętnie stworzę i udostępnie taką listę. Chyba że moje rozumowanie jest błędne i w dzienniku nie ma takich informacji albo są ale nie wszystkie.. w takim wypadku chętnie podejmę się stworzenia takiego tematu, gdzie w pierwszym poście zamieszczę wszelkie info na jakie sam trafię i jakie zechcą mi w kolejnych postach podać inni gracze.