Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3983351 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3983351

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Wcale to nie jedyna receptura jest dużo więcej opcji na hp i to bardziej opłacalnych.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zawsze istnieją bonusy z żywności 
25 sera          +2 do HP
25 szynek      +5 do HP
25 chleba      +1 do HP
25 kiełbasek +3 do HP
50 piw            +2 do HP i +1 do many
35 win            +2 do HP i +1 do many
15 mleka        +5 do HP

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
A mleko to nie daje do wytrzymałości ?

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nie jestem pewien są to bonusy z nk
PS: nauczyłem się teraz tworzenia eliksiru życia z korzeni leczniczych, do tego z polnych/leśnych jagód (chyba), nauka języków budowniczych (III) + coś jeszcze i nagle z 296 hp zrobiło mi się ponad 600 :D

Revaan

Revaan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej,
Mam problem z Sagittą, przypadkowo pobiłem ją w pierwszym rozdziale, teraz jestem w trzecim i nie mogę z nią pogadać żeby oddać jej misje z aloesem:|. Da rade coś zrobić, żeby znowu zechciała ze mną pogadać?
@edit
Próbowałem użyć na niej zwoju niepamięci i też nie podziałało.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Zabij tą i przyzwij kodem nową.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Revaan

Revaan

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem tak jak mówiłeś, tylko zawsze po wpisaniu kodu gra się crashuję:|.

@edit
Już wszystko działa, trzeba było po prostu użyć innego kodu, dzięki gothicman:P.

juki

juki

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że to nie temat na ten dział za co przepraszam. Zauważyłem Global Moda i mam do was pytanie. Jeśli moglibyście grać wyłącznie w Returninga lub wspomnianego Globala, to który wybralibyście ?  (Zakładając, że graliście i znacie dość dobrze oba)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W jaki sposób to ci pomoże w grze ? to już było omawiane i to dość kontrowersyjny temat który został już zakończony.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że to nie temat na ten dział za co przepraszam. Zauważyłem Global Moda i mam do was pytanie. Jeśli moglibyście grać wyłącznie w Returninga lub wspomnianego Globala, to który wybralibyście ?  (Zakładając, że graliście i znacie dość dobrze oba)
http://themodders.org/index.php?topic=22355.0

Węgorz

Węgorz

Użytkownicy
posty46
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się falk po pokonaniu slackera? Bo w okolicach miejsca gdzie zabiłem tego moba go nie ma jak i w obozie myśliwych

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nadal siedzi w obozie 

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Siema . Chciałem się zapytać czy to normalnie gdy ubierzemy miecz Alrika (organizuje walki w porcie) i potem inną 1 ręczną broń nie mając 30% w 1h to bijemy wojownikiem ? Tylko u mnie to wystąpiło i to prawdopodobnie jest bug czy tak ma być? No i drugie pytanie czemu gdy chce zabrać ze skrzyni paczkę z zielem w porcie obywatele oglądający walki krzyczą na mnie złodziej ? Mają skaner w oczach, że widzą co ja robię w budynku czy co ?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
miecz Alrika daje 10% do 1 ręki :) Zabierz ją w nocy to po 1 a po 2 ZA MALO ZREKI ! :D

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Daje 10% do jednoręki , ale chyba nie na stałe . Po prostu ubrałem , zdjąłem założyłem maczugę nabitą kolcami walczę jak wojownik a mam 26% zielony w menu postaci ;P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Masz buga
Paczka noc skradanie zręczność zwój kurwa ile razy trzeba to omawiać aby nikt się o takie sprawy nie pytał.

bojka222

bojka222

Użytkownicy
posty138
Propsy5
  • Użytkownicy
Kurwa tyle razy trzeba to omawiać ile ktoś będzie w tę modyfikację grał bo nie każdy wszystko wie tak jak ty co przechodziłeś returniga po 5-6 razy . Nie chcesz nie odpowiadaj proste .

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Grałem w niego raz.
Nie, trzeba omawiać to 5000 rayz bo trudno jest luknąc 2-3 strony wstecz, nikt nie kaze nikomu czytac 300 stron ale przeczytanie 2-3 ostatnich stron z rożnych tematów nie boli, pierdolona kradziez przewija sie w kazdym teamcie a zeby było ciekawie to prawie co stronę.

Wiec zanim zadasz kolejne pytanie na które odp masz prawdopodobnie stronę wstecz, pierw luknij stronę wstecz.

meserszmit007

meserszmit007

Użytkownicy
posty296
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanko: czy mag wody dorównuje magowi ognia? Przeszedłem magiem ognia i te "podpalenie" było serio mocne, mag wody ma jakiś tego odpowiednik?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na to pytanie dostałes odp w innym teamcie gdzie zrobilem ci małe porównanie magów niewiem poco znowu pytasz ?:P

0 użytkowników
Do góry