Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3822515 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3822515

Odpowiedzi 14149

Mokrzyniak

Mokrzyniak

Użytkownicy
posty12
Propsy1
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Zabijając poszukiwaczy dostaniesz karmę u Innosa

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie mianowicie sklepalem arlika i joe mimo ze to oni mnie uderyli jako pierwsi, mimo to andre chce odemnie 750 sztuk zlota. WTF? Nie stac mnie :P

Andre zawsze mówi za co chce hajs, bo nie wierze, że to za bójki....
Ktoś kiedyś pisał chyba, że to od Gallahada-od wchodzenia do jego chaty bez gildii lub zanim się wykonało dla niego questa. Też to kiedyś miałem i potem cały czas starałem się gadać z Gallahadem nie wchodząc mu do domu, co poskutkowało-nic Andre potem nie płakał.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Gallahad niema nic do rzeczy teraz kiedyś miał jak miał drzwi w chacie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten mod sprawia mi więcej problemów niż frajdy póki co mianowicie 2 błędy które nie pozwolą mi dalej grać i nie wiem co do chol... mam zrobić bo reinstalowanie gothica i zaczynanie gry 4 raz to jest pomsta do nieba. Robiąc questa zaginieni ludzie wykonywałem w takiej kolejności z vatrasa do tego rybaka potem do skipa i zabiłem dextera z pomocą grega niby wszystko fajnie mam ten list przeczytałem idę do vatrasa z zameldowaniem wykonania zadania i stwierdzenia, że wiem gdzie są zaginieni ludzie 400 expa wszystko ładnie ale nie wyskakują kolejne okna dialogowe typu jestem gotów na dołączenie do kręgu wody nie mowiąc o tym, że w zadaniach dalej mam tego questa nie zaliczonego bo nie znalazłem williama itd. Chcę odnieść ornament Vatrasa z Laresem tylko, że on nie chcę ze mną iść bo po
1.Na początku nie dał mi pierścienia kręgu wody, żebym mógł pójść znaleść zastępstwo u baltrama (patrzyłem na kodach nie ma go przy sobie)
2.Mimo, że mam ten list od dextera to dalej nie mam opcji dialogowej, że wiem gdzie są zaginieni ludzie i przez to nie mogę z nim udać do saturasa
Więc co ja mam ku... zrobić?!. Sorry za takie pisanie na rage'u ale ile już można od nowa zaczynać grę przez taką pierdołę albo przez to, że andre chce odemnie 750 sztuk złota z dupy.
Edit. Dobra już wiem co źle zrobiłem :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Ten mod sprawia mi więcej problemów niż frajdy póki co mianowicie 2 błędy które nie pozwolą mi dalej grać i nie wiem co do chol... mam zrobić bo reinstalowanie gothica i zaczynanie gry 4 raz to jest pomsta do nieba. Robiąc questa zaginieni ludzie wykonywałem w takiej kolejności z vatrasa do tego rybaka potem do skipa i zabiłem dextera z pomocą grega niby wszystko fajnie mam ten list przeczytałem idę do vatrasa z zameldowaniem wykonania zadania i stwierdzenia, że wiem gdzie są zaginieni ludzie 400 expa wszystko ładnie ale nie wyskakują kolejne okna dialogowe typu jestem gotów na dołączenie do kręgu wody nie mowiąc o tym, że w zadaniach dalej mam tego questa nie zaliczonego bo nie znalazłem williama itd. Chcę odnieść ornament Vatrasa z Laresem tylko, że on nie chcę ze mną iść bo po
1.Na początku nie dał mi pierścienia kręgu wody, żebym mógł pójść znaleść zastępstwo u baltrama (patrzyłem na kodach nie ma go przy sobie)
2.Mimo, że mam ten list od dextera to dalej nie mam opcji dialogowej, że wiem gdzie są zaginieni ludzie i przez to nie mogę z nim udać do saturasa
Więc co ja mam ku... zrobić?!. Sorry za takie pisanie na rage'u ale ile już można od nowa zaczynać grę przez taką pierdołę albo przez to, że andre chce odemnie 750 sztuk złota z dupy.
Edit. Dobra już wiem co źle zrobiłem :P
Powinieneś być zły na siebie nie na moda gdyż to twoje błedy. Wkurwiony można być za to na rzeczy takie jak : niepotrzebna nikomu wytrzymałość, widzenie npców przez ściany kiedy dobieramy się do kufrów, brak opisanej skali trudnośći kradzieży kieszonkowej, zniszczenie łucznictwa / kusznictwa, bardzo częste wywalanie z gry w jarkendarze, uciekanie potworów, możliwość stworzenia postaci wieloklasowej itp.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gallahad niema nic do rzeczy teraz kiedyś miał jak miał drzwi w chacie :P

jakoś ja nie grałem jeszcze kiedy tam były drzwi i miałem takie problemy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś inny sposób zabicia czarnego trolla niż za pomocą zwoju zmniejszenia potwora?

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Spam firebalami :P itp ogólnie można zaklęciami lub jako woj walić w niego nomadem do oporu

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma teraz możliwości wykonywania misji dla bractwa przed zostaniem u nich członkiem? Teraz tylko wystarczy dostarczyć przesyłke i już jesteśmy u nich?

Psalm 19

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma teraz możliwości wykonywania misji dla bractwa przed zostaniem u nich członkiem? Teraz tylko wystarczy dostarczyć przesyłke i już jesteśmy u nich?

Dokładnie tak jest.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, nie wiem czy to jakiś bug czy coś pominąłem ale podczas rozmowy z Dexterem u bandytów kiedy wybieram opcje dialogową "Kto jest twoim szefem?" Dexter mów, że nie widzi powodu aby mi o tym opowiedzieć. Grając w tą gierke już wielokrotnie, pamiętam, iż zawsze kiedy się go o to pytałem on mówił, że to Kruk jest jego szefem i zaczął opowiadać jakim to skurwysynem się stał. Pojawiała się wtedy misja "Kruk" w dzienniku zadań oraz wpis gdzie są zaginieni ludzie. A teraz nic z tych rzeczy. Więc mam pytanie : co trzeba zrobić aby Dexter wyjawił mi kim jest jego szef? Greg też się nie pojawia kiedy Dexter zaczyna mnie atakować mimo, że zawsze mi pomagał. Dobra poradziłem sobie sam :)

Psalm 19

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Rozmawiałeś ze Skipem?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozmawiałeś ze Skipem?
Właśnie tego mi brakowało.

Psalm 19

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
Chyba mam problem , bo jestem na zapomnianej wyspie bez gorna ,wszystkie questy juz zrobiłem czekam tylko az lester zrobi cos z czerwonego ziela .Jakos nie zanosi sie na to abysmy mieli odpływać .. Da sie przejsc ta wyspe bez grona? (zapomniałem go wziac ze sobą) <facepalm>

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeżeli będę chciał dołączyć do obozu bractwa to niech mi ktoś powie ile PN będę musiał wydać na dane umiejętności bo czytałem gdzieś, że potrzebna jest kradzież kieszonkowa ale o reszcie nie wiem

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy35
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@adas
Lester robi to coś z czerwonego ziele chyba z dzień, ale musisz mu z tego co pamiętam przynieść w sumie 6 ziół - pierwsze co mu pokazujesz i potem 5 na skręt. To że nie ma Gorna nie powinno mieć żadnego znaczenia.
@Raster
Najpierw pytanie jako kto? Strażnik czy Guru. W każdym razie strażnik potrzebuje powyżej 30% walki dwuręcznej, zaś Guru ( jeśli dobrze pamiętam)  60 many - to z przedmiotów, oraz 30 inteligencji.

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie będę szedł przyzywać Quarchodrona, co myślicie o mojej postaci na ten etap gry ?
Broń: Krzyż przeznaczenia
Amulet, pas i pierścień siły założony + pierścień morgana
Zbroja: Pancerz z płytek pełzaczy
http://zapodaj.net/3451f4a015f7c.png.html
Jak myślicie mogę już wykorzystać tabliczki ?

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie będę szedł przyzywać Quarchodrona, co myślicie o mojej postaci na ten etap gry ?
Broń: Krzyż przeznaczenia
Amulet, pas i pierścień siły założony + pierścień morgana
Zbroja: Pancerz z płytek pełzaczy
http://zapodaj.net/3451f4a015f7c.png.html
Jak myślicie mogę już wykorzystać tabliczki ?

Moim zdaniem powinieneś już hp/siłe/zreke/mane wykorzystać. Nie wiem jak z tabliczkami 1h, bo na 2h mogłeś spokojnie wykorzystać przy 65-67 (bo poza tabliczkami jest księga i bonusy z walki). Wbij jeszcze te 5% 1h żeby potem nie walczyć z bronią mając cały czas np. 97%. Jeśli zamierzasz przejść na 2h już dawno powinieneś wykorzystać tabliczki.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pomijając fakt ze to było poruszane ze 100 razy ale kogo to obchodzi to jeśli przerzucamy się na 2h to jedzie z bonusami do walki 1H już od 30%+ zaś jeśli chodzi o 2H jako nasz stylu już do końca to bonusy od 60%+

Connor

Connor

Użytkownicy
posty188
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie chce przechodzić na 2H, wolę 1H bo szybsze, jeszcze 5% i bonusy ok. Powiedzcie mi co sądzicie o mojej postaci 

Welcome to a world where dreams become nightmares!
Undead Army

0 użytkowników
Do góry