Ten mod sprawia mi więcej problemów niż frajdy póki co mianowicie 2 błędy które nie pozwolą mi dalej grać i nie wiem co do chol... mam zrobić bo reinstalowanie gothica i zaczynanie gry 4 raz to jest pomsta do nieba. Robiąc questa zaginieni ludzie wykonywałem w takiej kolejności z vatrasa do tego rybaka potem do skipa i zabiłem dextera z pomocą grega niby wszystko fajnie mam ten list przeczytałem idę do vatrasa z zameldowaniem wykonania zadania i stwierdzenia, że wiem gdzie są zaginieni ludzie 400 expa wszystko ładnie ale nie wyskakują kolejne okna dialogowe typu jestem gotów na dołączenie do kręgu wody nie mowiąc o tym, że w zadaniach dalej mam tego questa nie zaliczonego bo nie znalazłem williama itd. Chcę odnieść ornament Vatrasa z Laresem tylko, że on nie chcę ze mną iść bo po
1.Na początku nie dał mi pierścienia kręgu wody, żebym mógł pójść znaleść zastępstwo u baltrama (patrzyłem na kodach nie ma go przy sobie)
2.Mimo, że mam ten list od dextera to dalej nie mam opcji dialogowej, że wiem gdzie są zaginieni ludzie i przez to nie mogę z nim udać do saturasa
Więc co ja mam ku... zrobić?!. Sorry za takie pisanie na rage'u ale ile już można od nowa zaczynać grę przez taką pierdołę albo przez to, że andre chce odemnie 750 sztuk złota z dupy.
Edit. Dobra już wiem co źle zrobiłem