Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3923699 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3923699

Odpowiedzi 14149

Witcherr

Witcherr

Użytkownicy
posty94
Propsy8
  • Użytkownicy
@up potwierdzam nie trzeba mu oddawać skarbów. Tak czy siak pomoże :)To już było w normalnym gothicu.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Greg pojawia się zależnie od rozmowy z dexterem z tego co pamiętam.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wykonałem questa dla Bartoka i Moriusa czy mogę wejść w 2 rozdział czy iść do 3 opiekuna? A i jak rozpocząłem 2 rozdział Hagen dał mi wybór czy iść do jarkendaru czy do GD powiedział tak ponieważ wziąłem od Lorda Varusa listę z żywnością dla paladynków xd To najpierw iść do jarkendaru czy do górniczej doliny??

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
mam 5 rozdzial mam mape dworu irdorath gadalem z lee i nie moge nikogo do zalogi zaprosic

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lukizzz najpierw idz do Jarkendaru, nie ma sensu isc do GD jestes jeszcze za slaby, za duzo orkow tam jest.. w Jarkendarze wbijesz kilkanascie ladnych leveli i bedzie latwiej w GD.. Jarkendar nie jest trudny, ale jest zbugowany :D

Kingston a przeczytales mape?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
tak czytalem i mam wpis ze potrzebuje staku i zalogi gadalem z lee i nic u reszty tez nie mam dialogu

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Bo pierw musisz mieć statek żeby moc zbierać załogę :P
Nie podałeś tez kim grasz ale skoro wspominasz o lee to pewnie najemnik ( jak nie najemnik to reszta posta jest nieistotna ) jeśli zrobiłeś questa z lokajem sędziego i masz mapę to lee podsunie ci myśl aby wykorzystać haka na sędziego w celu zdobycia statku :P

Ur-Shak gdzie jest bo niema go tam gdzie był w nk czyli standardowo nad obozem fajetha :P
A byłem już pod wejściem do SS i pogadałem z xardasem standardowo kazał szukać odpowiedzi u orków :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
juz nie wazne musialem wpierw kapitana miec a na statek moglem wejsc normalnie bo gram magiem wody

ur shak jest daleko wiezy xardasa przy ognisku siedzi wokolo sa ogniste jaszczury

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kingston jeśli dobrze rozumiem to co napisałeś to mówisz o tym samym miejscu co Tizgar ;p
Tak ogólnie to na jaki rozdział jest zadanie z Ur-Shakiem? Bo ja już z nim gadałem, w poradniku wyczytałem, że muszę pogadać z Xardkiem ale on nic mi nie mówił o orkach

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Nie, wiem o jakim miejscu mówi koło wieży xardasa tej starej jest zejście prowadzi w sumie nigdzie jednak po drugiej stronie są jaszczury wiem o jakie miejsce chodzi :P jest to dla mnie w miarę pomocne :P

Kwazi jeśli dobrze rozumiem to gg bo zjebałeś sobie grę
Pierw podchodzisz pod wejście do SS
Następnie idziesz do xardupy
I teraz dopiero do ur-shaka

Jesli nie zrobiłeś tego w takiej kolejnosci to jesli masz save cos gdzies przed to wczytujesz a jeśli nie to gg nowa gra :P gdyz nie pojawi sie tarrok a to mozna fixnac kodem jeszcze ale użycie kodu może ci spowodować różne problem w dalszej części gry które to z powoduje i tak ze będzie trzeba nowa grę dać :P

Jeśli jednak zrobiłeś w takiej kolejności to zasadniczo questa da się zrobić w 2 oczywiście tylko teoretycznie praktycznie nie zrobisz postaci która w 2 rozdziale to wykona ja mam 180 siły i gniew demonów czyli bron 1h z 195 dmg i co z tego szkielety to dalej za wysoka polka skoro i tak gówno robię demonicznym wojownikom :P pfii a orków elita i kapitanów wyżynam sobie na lajcie w pien ( fuck logick Trup > elita )

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy36
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ur-shak - idziesz to wieży Xardasa ( tej co są w niej później poszukiwacze), przechodzisz ścieżką za nią, i masz wybór, albo tak w dół ( dalej ścieżką) do jaszcziurów ognistych , ale w lewo w drzewa, w górę, tam jest ognisko i nasz kochany ork.

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 2 pytania:
1. Jakie rośliny mogę "bezpiecznie" sprzedawać Constantinowy po zostaniu czeladnikiem? Chodzi mi o takie, z których nie zrobi się łatwo dostępnych potionów/żarć na podniesienie statów
2. Czy po wykonaniu misji dotyczącej wybicia bandy Hansa dla Azmala, mogę spokojnie wyrżnąć wszystkich zabójców dla expa, czy w późniejszych częściach rozgrywki uaktywnią się jakieś interakcje/zadania dla nich?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
1. Z każdej rośliny coś się da uwarzyć z grzybów także.
2. Możesz.

BCS

BCS

Użytkownicy
posty57
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A z tych dwóch podstawowych roślinek na życie i manę (roślina i ziele oraz pokrzywa i coś tam) też się robi coś do permanentnego dodania statystyk? Inaczej, co opłaca się sprzedawać, a co opłaca się trzymać na crafting?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie robi się.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, wiem o jakim miejscu mówi koło wieży xardasa tej starej jest zejście prowadzi w sumie nigdzie jednak po drugiej stronie są jaszczury wiem o jakie miejsce chodzi :P jest to dla mnie w miarę pomocne :P

Kwazi jeśli dobrze rozumiem to gg bo zjebałeś sobie grę
Pierw podchodzisz pod wejście do SS
Następnie idziesz do xardupy
I teraz dopiero do ur-shaka

Jesli nie zrobiłeś tego w takiej kolejnosci to jesli masz save cos gdzies przed to wczytujesz a jeśli nie to gg nowa gra :P gdyz nie pojawi sie tarrok a to mozna fixnac kodem jeszcze ale użycie kodu może ci spowodować różne problem w dalszej części gry które to z powoduje i tak ze będzie trzeba nowa grę dać :P

Jeśli jednak zrobiłeś w takiej kolejności to zasadniczo questa da się zrobić w 2 oczywiście tylko teoretycznie praktycznie nie zrobisz postaci która w 2 rozdziale to wykona ja mam 180 siły i gniew demonów czyli bron 1h z 195 dmg i co z tego szkielety to dalej za wysoka polka skoro i tak gówno robię demonicznym wojownikom :P pfii a orków elita i kapitanów wyżynam sobie na lajcie w pien ( fuck logick Trup > elita )

1.No właśnie ja expiłem sobie (po raz pierwszy w ten sposób bo w nk tylko koło zamku wybijałem orków, a nie na całej gd) i przypadkowo znalazłem Ur-Shaka i pogadałem z nim więc napisz co i jak z tym kodem bo save nie mam ;/
2.Co to kurwa SS? ;d

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@up Świątynia Śniącego

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Kod na taroka ci wiele nie pomoże :P ponieważ użycie kodu spowoduje i tak lawinę nieszczęść  z których ratunkiem będzie tylko nowa gra ofc istnieje niewielka szansa ze nic się nie stanie tylko pytanie czy warto ryzykować skoro wiadomo ze np w 5 rozdziale może być już problem który da się tylko z pomocą nowa gra rozwiązać

Do czego bije ano do tego ze czas jaki potrzebujesz teraz na dojscie na przykład do 5 rozdziału posiwecajac na nowa gre doprowadzi do tego ze dojdziesz dalej niż jesteś teraz a raczej byleś

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
misja z zabiciem opiekunow w 7 rozdziale jest wazna bo przed wyplynieciem do irdorathu sprzedalem fragment prawdziwgo ducha ognia i  nie zrobie runy zeby ich zabic

0 użytkowników
Do góry