Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4420288 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4420288

Odpowiedzi 14149

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo musisz go zabic bez pomocy Mora u;artu :)

Przyzwij go przy magach wody, poczekaj az mu zbiją hp, i go dobij jednym hitem :)

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bo musisz go zabic bez pomocy Mora u;artu :)

Przyzwij go przy magach wody, poczekaj az mu zbiją hp, i go dobij jednym hitem :)

Dzięki wielkie props poleciał a juz sie bałem ze bede musiał grac od nowa

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Wyzysk11 jak bez pomocy mora ulartu? Jesli chce miec jego dusze to MUSI uzyc mora ulartu, natomiast nie musi uzywac krzyza zywiolu. Zostaw to sobie na jakiegos smoka ozywienca czy cos w ten dseeń.

AZ + 1 sily ?. Zostalem czeladnikiem alchemika i mialem kasy jak LODU, po 1500 za glupie roslinkii, ktorych jest WSZEDZIE MULTUM.
Wybor twoj.

Kazdy wspolczynnik jest wazny. Miales kasy jak lodu? Jasne, dzieki tym roslinkom mogles miec statystyk jak LODU, uwierz.

Najbardzie oplacalny jest bosper oraz harad - tak, mysliwi skupują skory, ale nadal Bosper ma kilka cen wyzszych (w temacie ciekawostki chyba jest porownanie, bosper skupuje za wieksza ilosc zlota). Poza tym - jak najszybciej wyuczyc sie jak najlepszego kowalstwa, wykupić wszystkie pręty, poznajdywac je (a jest ich od cholery) i dojsc wkoncu do przetapiania rudy (mozna sie nauczyc w 1 rozdziale, ale dopiero w 2 dojdziemy do kopalni rudy chyba, ze są jakies bryły do kopania za lub u Dextera) i wtedy mamy prętów jak lodu i kasy jak lodu :)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znaczy tak TFU, krzyza zywiolow ;x

Jakie statystyki się podnoszą, jesli jesz rosliny,ziola lecznicze ?
Wyjasnisz mi to ?Ktos wstawil bonusy od jedzenia w Ciekawostach i tam nie ma nic a nic odnosnie roslin typu roslina lecznicza, ziele lecznicze. :)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kurde mam dość dziwny problem mam 88 sił kruk zabity, chciałem w końcu zabić te kamienne golemy w Khorinis ale nie da się robię im 0-DMG moim tkaczem śmierci oraz bronią obuchową 70dmg też ZERO, czary też im nic nie robią, to samo jest z bossem Mroczny golem, w takim razie jak zabić te cholerne golemy ?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bijesz je, gdy leżą ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dobra problem ze zwykłymi kamiennymi golemami rozwiązany :P ( jednak nie użyłem na nich broni obuchowej, teraz użyłem i padają :P )

Ale Mroczny golem boss, to jego nic się nie ima, jego da się normalnie zabić ? czy jakimś sposobem z questu ? bo na niego nie działają czary ani broń sieczna/obuchowa ?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
użyj czaru/zwoju światła
edit: Łooo Panu DOWN zaproponuję chyba współpracę...
edit2: A może nawet adoptuję...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz przed nim uzyz zwoju swiatla i samo swiatlo go ubija. Daj propsa panu UP. :)
Ja ci dałem, bo koleś chyba nie wie jak xd

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
WOOOW zwój światła ! xD ok dzięki

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Werewolf jakby co to, za kopalnią Dextera znajduje się jedna bryła rudy, da rade z niej wydobywać, tylko, ze w pierwszym rozdziale nici z tego, zmarnowałem cała wytrzymałość i mając tylko 5 w wydobyciu rudy nie da rady nic wydobyc, chyba, że Snipes tego uczy i sie jeszcze o kilka pkt wydobycie rudy podwyzszy, to da rade, bo ja spartoczyłem coś ( nie wybrałem pierwszej opcji dialogowej z nim podczas wypytywania sie o rudę, tylko trzecią, i nie mam możliwości nauki tego od niego, o ile była, bo ktoś co wspominał..)

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam zabic kamiennego smoka ? tylko on mi zostal ale nie mam zadnego zwoju na golemy - wszystkie wykupilem a zadnego z demonem/szkieletami itp. rowniez nie mam, zadna magia nie dziala na niego wystarczajaco dobrze zebym go dal rade zabic.

Trunkten

Trunkten

Użytkownicy
posty49
Propsy48
  • Użytkownicy
Werewolf jakby co to, za kopalnią Dextera znajduje się jedna bryła rudy, da rade z niej wydobywać, tylko, ze w pierwszym rozdziale nici z tego, zmarnowałem cała wytrzymałość i mając tylko 5 w wydobyciu rudy nie da rady nic wydobyc, chyba, że Snipes tego uczy i sie jeszcze o kilka pkt wydobycie rudy podwyzszy, to da rade, bo ja spartoczyłem coś ( nie wybrałem pierwszej opcji dialogowej z nim podczas wypytywania sie o rudę, tylko trzecią, i nie mam możliwości nauki tego od niego, o ile była, bo ktoś co wspominał..)
Wydobywanie rudy ma sens przy minimalnie 30 punktach w wydobyciu.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mam zabic kamiennego smoka ? tylko on mi zostal ale nie mam zadnego zwoju na golemy - wszystkie wykupilem a zadnego z demonem/szkieletami itp. rowniez nie mam, zadna magia nie dziala na niego wystarczajaco dobrze zebym go dal rade zabic.
Grasz jako Woj czy Mag ? Jesli mag to powinienes go ubic  runąz uriziela, jesli wojem to samym urizielem :)
Mozesz tez uzywac magii ognia na kamiennego smoka, jest najskuteczniejsza wedlug mnie , bij magiąz daleka, musisz tylko uwazac na te kulki, ktore miota co 4 sekundy na oko. Radzilbym ci wykupic wszystkie zwoje malej burzy ognistej, i potem  bilbym z daleka runą blyskawicy :)
Powinienes go ubic  , lecz wiaze sie to z  utratą kilkunastu mikstur many :)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

czy ty oby dobrze gadasz?! ostatni smok powinien być lodowy... dziwne ale może i możliwe...
spróbuj przyzwać pomocników, odwróć uwagę i lej

Rambs

Rambs

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem wojem na poziomie trudnym, atakowac smoki mozna w dowolnej kolejnosci - z innymi nie mialem problemu bo mialem golemy a przy bagiennym 2 typa. Gdy wale ognisty deszcz kamiennemu to zadaje mu jakies 5% hp a nie mam nawet gdzie sie skryc bo okolica kamiennego jest zamknieta. Przydalby mi sie zwoj na ognistego golema albo demona - jesli dobrze mysle to powinny byc jakies do przywolywania w wiezach xardasa ale nie wiem czy dam rade teraz je zrobic w kazdym razie w tej na ziemi sa demony i nie dam rady ich zabic.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem wojem na poziomie trudnym, atakowac smoki mozna w dowolnej kolejnosci - z innymi nie mialem problemu bo mialem golemy a przy bagiennym 2 typa. Gdy wale ognisty deszcz kamiennemu to zadaje mu jakies 5% hp a nie mam nawet gdzie sie skryc bo okolica kamiennego jest zamknieta. Przydalby mi sie zwoj na ognistego golema albo demona - jesli dobrze mysle to powinny byc jakies do przywolywania w wiezach xardasa ale nie wiem czy dam rade teraz je zrobic w kazdym razie w tej na ziemi sa demony i nie dam rady ich zabic.
Ja mialem buga w 3 rodziale ze demony walczyly z poszukiwaczami, idz sprawdz moze u Ciebie tez tak bedzie wiec bedziesz mogl latwo ich wybic wszystkich.  Jest tam 1 zwoj przyzwania demona.

Kamillo93

Kamillo93

Użytkownicy
posty24
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Demony? Zblokuj je w przejściu (są za duże i nie przelecą) i użyj jakiejś broni ze sporym zasięgiem- po problemie ;) .

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak idziesz polować na smoki to naucz się u Gallahada 3 kręgu magii, potem runą przywołuj Strażników Świątynnych Adanosa -.-
Przecież runę powinneś mieć już po pokonaniu Kruka. Pokombinuj troszkę no :P

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto uczy siły więcej niż 120 ? Bo jestem w górniczej dolinie a w zamku nie ma co do tego chętnych...

LET'S ROCK!

0 użytkowników
Do góry