Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433870 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433870

Odpowiedzi 14149

Adixoo

Adixoo

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
xMefistox masz gg? Mam do cb pytanie

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Książka, która jest w sarkofagu, w, którym jest hełm łucznika czytam PN +2, ale książka warta jest i tak 5k, więc moje pytanie czy można ją sprzedać czy jest do czegoś potrzebna ?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam 140 pkt nauki.. w co mam ładować ? poziom końcówka 2 rozdziału, SŚ. 207 siły. 1037 hp

coś słabo, ja teraz mam 260 siły 100% dwuręki już i 1500hp, co tak słabo?

Post połączony: 2015-05-02, 12:38
Książka która jest w sarkofagu, w którym jest hełm łucznika czytam pn +2, ale książka warta jest i tak 5k, więc moje pytanie czy można ją sprzedać czy jest do czegoś potrzebna ?
można ją sprzedać

ps może mi ktoś powiedzieć bo jestem w dolinie cienia i kto może mi tą księgę czy te słowa przetłumaczyć?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
@kuszczyk a masz wyuczony język demonów? Jeśli nie, to przetłumaczy ci ją ork szaman, który dał ci znalezienie oka mocy.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

asix7

asix7

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś podać kod na sfere wody? Nie mogę wyjść z opuszczonej kopalni, podczas wczytywania mapy buguje mi gre. Próbowałem z 50 razy i nic, efekt ten sam :(. Liczę na pomoc :)

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Pytanie do Was, którzy pod koniec 1-2 rozdziału mają ze 350 siły i 2000hp... jak wy to robicie ludzie?! Spoko są te miksturki na życie ale siła?! JAK pytam się.

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś podać kod na sfere wody? Nie mogę wyjść z opuszczonej kopalni, podczas wczytywania mapy buguje mi gre. Próbowałem z 50 razy i nic, efekt ten sam :(. Liczę na pomoc :)
insert itmi_watershpere
tylko pamiętaj żeby wyłączyć tryb cheaty wejściem w staty i wpisaniu "42" :D

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Czy przyzwanych paladynów przy hełmie łucznika można łatwo pokonać. Wiem że można śmiercią ożywieńca tylko jeśli celuje się w szkieleta, a on jest na drodze. Ile many wymaga hełm maga ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Pytanie do Was, którzy pod koniec 1-2 rozdziału mają ze 350 siły i 2000hp... jak wy to robicie ludzie?! Spoko są te miksturki na życie ale siła?! JAK pytam się.
Takie rzeczy tylko na normalu.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siemka. mam problem. a więc wbiłem sobie III rozdział i pierwsze co zrobiłem to questy dla Bractwa, by móc kupić moją wymarzoną średnią zbroje strażnika. A więc kupiłem tę zbroje, mając zbroje wybrańca beliara, która jest lepsza. oczywiście chciałem ulepszyć zbroje SŚ... jednak gdy podchodzę do tego kowala z obozzu w GD, nie mam opcji dialogowej :( Mam naukę kowalstwa.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wydaje mi się że zajrzeli do skryptów Returninga i sprawdzili bonusy o których nic nie jest napisane na forach :D

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Siemka. mam problem. a więc wbiłem sobie III rozdział i pierwsze co zrobiłem to questy dla Bractwa, by móc kupić moją wymarzoną średnią zbroje strażnika. A więc kupiłem tę zbroje, mając zbroje wybrańca beliara, która jest lepsza. oczywiście chciałem ulepszyć zbroje SŚ... jednak gdy podchodzę do tego kowala z obozzu w GD, nie mam opcji dialogowej :( Mam naukę kowalstwa.

Masz nauke przekuwania zbroji bracta ? Jeśli nie uczy ją kowal w krasztorze mnichów . A jak nie to coś się rozwaliło.
 Z tym kowalem to pewnien nie jestem gdzie on jest :D.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po przemyśleniu sprawy jednak stwierdzam, że 350 siły w 2 rozdziale jest do osiągnięcia na normalnym poziomie trudności. 2000 hp to można na rzeźniku łatwo mieć.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
12. Kiedy opłaca się wykonać misję dla Gallahada oraz jak to zrobić?
Najlepiej wykonać ją na początku gdyż gdy będziemy już należeć do jakiejś gildii Gallahad może nas olać.
Zadania na listy:
- Ork który ma miksturę jest zaraz koło miasta jak się idzie w stronę karczmy to zaraz przed wyjściem z miasta skręcamy w lewo
- Dług Lutero hm.. skrzynia jest u Lemara, włącznik jest na piecu i pokazuję się skrzynia.. Uwaga radzę kupić zwój snu i użyć na jednej osobie co najmniej u niego w
domu, ponieważ praktycznie zawsze jedna wstaje jak próbujesz otworzyć
skrzynię
- U Gerbranda trzeba dobrzę wybrać odpowiedź, więc zapiszcie sobie przed rozmową, WAŻNE : Trzeba tą misję zrobić w aktualny dzień co się ją dostaje
- Nie Lejemy Regisa dla Walentina bo nie weźmie od nas listu. Tą misję trzeba zrobić w tym samym dniu..
Ważne ciekawostki do tej misji:
- List od Fernando po tym jak zostaje zamknięty w więzieniu przestaje mieć wartość
- Regisa można pobić w sumie, nie złości się na nas, a to dodatkowy exp.
Jak zdobędziemy 4 listy, następnie idziesz do saladrina spać do południa,
wchodzisz na mur i widzisz na ławce Lariusa i gadasz z nim! WAŻNE :MA BYĆ TO W POŁUDNIE, BO INACZEJ NICI Z MISJI I ZAWALISZ JĄ.

O co chodzi z Regisem mam go pobić w, którym dniu dokładnie ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lejemy go kiedy chcemy. Gdzie masz problem?

Psalm 19

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Mozna byc tez noobem oraz bugerem i miec nawet 1000 sily w 1 rodziale.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Prawdziwi fani serii gothic nie bugują gierki oraz nie grają na kodach. Byłaby to profanacja.

Psalm 19

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Lejemy go kiedy chcemy. Gdzie masz problem?

- Nie Lejemy Regisa dla Walentina bo nie weźmie od nas listu. Tą misję trzeba zrobić w tym samym dniu..

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok. poradziłem sobie z moim problemem. Jednak mam drugi.. Przekułem zbroję SŚ na x3. dalej pisze mi że mam brak składników, co jest dziwne, bo posiadam 100 rozgrzanych prętów.. Ktoś wyjaśni ?

0 użytkowników
Do góry