Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4117194 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4117194

Odpowiedzi 14149

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Znalazlem w plikach moda dziwna teksture. Jest to bardzo przekolorowana zbroja straznika swiatynnego (cor angara) na złoto, wyglada jak jakas zdobiona zbroja ceremonialna. Ktos sie orientuje, czy jest wykorzystana w grze, dla kogo i po co?

To jest jedyny debilizm wersji 2.1 i w górę.
Otóż, teraz:
Lekka zbroja świątynna - ma model Średniej zbroi świątynnej
Zbroja świątynna - Ma model ciężkiej zbroi świątynnej.
Ciężka zbroja świątynna - model ciężkiej zbroi świątynnej z tą obrzydliwą texturą  :facepalm:  

Możesz ową teksturę zobaczyć m.in. u Gor na Kosh#msg1093870a.

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Gdzie jest teleporter do 4 zadania opiekunów w Jarkendarze?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Stwierdzam, że z Leśnych Goblinów nie dropią już jagody, tak jak miało to miejsce w wersji poprzedniej ;x

Wie ktoś jak uniknąć zabicia przez pułapki w kufrach ??

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
To jak ? ulepszał ktoś tą zbroję strażnika świątynnego x2 ?? Nie wiem co potrzeba do jej ulepszenia, cały czas wyskakuje " brak składników " .

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja mam problem co zrobić z duszą senyaka po jego ubiciu mogę przyzwać jego ducha i go zabić lub ofiarować beliarowi czy to wszystkie opcje?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
To jak ? ulepszał ktoś tą zbroję strażnika świątynnego x2 ?? Nie wiem co potrzeba do jej ulepszenia, cały czas wyskakuje " brak składników " .

Jeżeli chcesz ulepszyć zbroje do x2 do potrzebujesz dwa razy więcej składników niż przy pierwszym ulepszaniu. Jeżeli będziesz chciał x3 ulepszyć to trzykrotnie więcej składników będziesz potrzebować itd.

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam problem co zrobić z duszą senyaka po jego ubiciu mogę przyzwać jego ducha i go zabić lub ofiarować beliarowi czy to wszystkie opcje?

Najpierw idż do Xardasa on ci wyjaśni co trzeba zrobić. Możesz jeszcze naładować nią szpon beliara. Są też 2 opcje które wymieniłeś. Obrażenia od szpona:
1. z duszą 195 + 70 od magii= 165
2.normalnie ulepszony ma 185 + 80% szans na dodatkowe obrażenia = 165
jak ofiarujesz duszę beliarowi to dostaniesz +50 życia i dużo złota.
W przypadku broni 2h obrażenia wzrastają tylko o 10.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ponawiam stare pytanie co zrobić z tym zadaniem u abigail
Byłem u Coragona dał mi pierscień,pogadałem z joe
Później uwolniłem ją z więzienia a zamknąłem gasparda
Oddałem pierścień a ostatni zapis w dzienniku brzmi oddałem amulet teraz powiem owszytstkim abigail coś takiego tymczasem nie mam żadnej opcji dialogowej ani u hanny ani u abigail

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie co trzeba zrobić z tym zadaniem od onara z oczyszczeniem okolic grobowaca.
Gdy to wykonam to on mówi że brakuje mu owcy i że nas nie przyjmie.
Pomocy!

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam problem jak wykonać zadanie gomeza czytałem o nim  w solucji i z tego co tam było napisane wiem że trzeba zdobyć błogosławieństwa bogów jak mam zdobyć błogosławieństwo innosa skoro karma u niego wynosi -167?
Następnie jak mam uzyskać wybaczenie kopaczy skoro ja wszystkie szkielety tam wybiłem bo musiałem zdobyć jedną z sfer?

Do Stonnos: Zrobiłeś zadanie z owcą dla klasztoru?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie zadanie z owcą?
Chcę zostać najemnikiem tylko że onar daje mi zadanie żebym oczyścił okolice grobowca póżniej jak to zrobię i idę spać do południa to onar gada co ja zrobiłem nagle elena i mariia idą w miejsce grobowca a jak się spytam onara "coś nie tak" to mnie okrzyczy i  mam nie zaliczone zadanie.

Problem rozwiązany

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja mam pytanie, choć jeszcze do tego momentu nie doszedlem - jesli jestem nekromanta, wiadomo mag, to szpon zamieni mi sie w runę. Co wtedy z duszą senyaka?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
A ja mam pytanie, choć jeszcze do tego momentu nie doszedlem - jesli jestem nekromanta, wiadomo mag, to szpon zamieni mi sie w runę. Co wtedy z duszą senyaka?

Niestety nic.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam problem jak wykonać zadanie gomeza czytałem o nim w solucji i z tego co tam było napisane wiem że trzeba zdobyć błogosławieństwa bogów jak mam zdobyć błogosławieństwo innosa skoro karma u niego wynosi -167?
Następnie jak mam uzyskać wybaczenie kopaczy skoro ja wszystkie szkielety tam wybiłem bo musiałem zdobyć jedną z sfer?

Najpierw musisz zdobyć błogosławieństwo trzech bogów. Dopiero wtedy masz się udać do starej kopalni. Po drugie jeżeli chcesz dostać błogosławieństwo innosa to szykuj sakiewkę bez dna, bo będziesz musiał karmę dobić co najmniej do 0. Dopiero potem masz możliwość zdobycia błogosławieństwa innosa i wtedy masz dopiero do starej kopalni iść.

Ponawiam stare pytanie co zrobić z tym zadaniem u abigail
Byłem u Coragona dał mi pierscień,pogadałem z joe
Później uwolniłem ją z więzienia a zamknąłem gasparda
Oddałem pierścień a ostatni zapis w dzienniku brzmi oddałem amulet teraz powiem owszytstkim abigail coś takiego tymczasem nie mam żadnej opcji dialogowej ani u hanny ani u abigail

A kiedy zdobyłeś dowody dla uwolnienia hanny to rozmawiałeś z gościem właśnie od tej gospody?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Wtedy dostaniesz runę ale potężniejszą (jeśli naładowałeś szpon beliara duszą)
O ile pamiętam to ta runa będzie odejmować 500 od magii i będzie wymagać 80 many.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak uniknąć pułapek w kufrach ? Zależy to od zręcznośći ?

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak uniknąć pułapek w kufrach ? Zależy to od zręcznośći ?

Zacznij lepiej grać od nowa ja tak wczoraj zrobiłem i jestem zadowolony.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
No to teraz mam dylemat ... Dostałem zadanie od Xardasa (jestem nekromantą) żeby wziąć jego rękopisy, poszedłem więc do klasztoru i nie ma tam żadnego ... w jego starym pokoju też, a pamiętam w wersji pierwszej było na tym regale... Drugi quest, dostałem od lutero żeby dostać list polecający ghallada zrobiłem ten quest z paczuszką, poszedłem do bengara i wziąłem od niego paczke po czym zaniosłem do jory... ten kazał mi się zgłosić do lutero ale już nie było możliwości tej rozmowy... następny quest, mam zanieść list i sakiewke ze złotem do martwej harpii od gerbranda (ten quest z listem polecającym) ale ani nie ma opcji rozmowy u karczmarza ani nic, dodam żę byłem o północy...

Mam jeszcze pytanie, w którym rozdziale i u kogo dostane ten przepis na miksturę PŻ z jagód ?? (ten który robi się na sole alchemicznym)

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie bede zaczynal od nowa bo nie mam checi znowu tluc wilki od początku, na pewno musi byc jakis trick żeby to ominąć ;x

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie bede zaczynal od nowa bo nie mam checi znowu tluc wilki od początku, na pewno musi byc jakis trick żeby to ominąć ;x

Uwierz mi ja też nie miałem ochoty zaczynać od nowa a teraz jestem już najemnikiem i dużo questów zrobiłem w 2 dni.

0 użytkowników
Do góry