Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4109364 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4109364

Odpowiedzi 14149

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
mam problem (pewnie nie ja pierwszy go mam), więc chodzi o to, że potrzebuję od Saturasa ten pierścień aktywujący portal. Okej. Idę do Vatrasa i on mówi, że muszę nadal z Hagenem pogadać. Zrobiłem to od razu jak tylko mogłem wejść do ratusza. I co mam teraz zrobić? Hagen nic nowego nie mówi, Vatras nie ma żadnych opcji dialogowych, a Saturas nadal chce wiadomości od Vatrasa. Bug jakiś czy muszę iść z kimś jeszcze pogadać?

Dobra już wiem... Zapomniałem o Dexterze. :)

szpaqszpaq

szpaqszpaq

Użytkownicy
posty33
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Mógłby ktoś napisać czym różnią się między sobą poziomy trudności ? Docelowo chciałbym żeby grało się tak samo jak w g2nk chyba, że z jakiegoś powodu warto grać na "hardkorze" :D (może są za to jeskieś specjalne bonusy).
2. Co to są kufry pułapki ? (wiem, że mógłbym sam do tego dojść grając ale chcę sobie zaoszczędzić nerwów)

Oi

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
ile zrecznosci i sily potrzebne jest do dozownika i poda ktoś lokalizacje kamiennej tablicy na siłe

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

down

down

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@szpaqszpaq
1. Poziomy trudności wpływają na ilość expa a także na to czy możesz mieć nieograniczony sen i wyłączone pułapki.Na ilość pż, bonusy na start i(chyba) wyuczoną regeneracje życia od początku.
2Pułapki uruchamiają sie przy otwieraniu kufrów np podpala cie,otrówa przyzywa szkielety itp. nie polecam ich brać bo strasznie utrudniają gre do pewnego czasu.

Jebać pierdoloną schizofremie :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
1. Poziom wpływa tylko na ilość otrzymywanego expa i pewne bonusy na start w postaci golda czy potków ( Poziomy Bł czy Ł maja dodatkowa wyuczone regeny hp a BŁ ma bonus do statystyk :P na żądnym poziomie nie będzie tak łatwo i banalnie jak w nk w każdym przypadku będzie kilkakrotnie trudniej.
2. Pułapki tyczy się drzwi i skrzyni na najwyższych poziomach są obowiązkowe podobnie jak ograniczony sen.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Monstrum

Monstrum

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Czy nekromanta oprócz zadań u Xardasa ma jakieś jeszcze? Bo ma ich dosyć mało.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, nie ma żadnych nowych zadań.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dogerałke

Dogerałke

Użytkownicy
posty8
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie grałem jeszcze w The Returning, i mam pytanie:
1. Na jakim poziomie trudności najlepiej grać? G2 przeszedłem, ale wyjadacze jakimś nie jestem, i dawno nie grałem.
2. Na jakie miejsca/questy uważać, by nie zbugować sobie gry? Znaczy się, by nie zablokować sobie questów czy wątku przez zrobienie czegoś w złym czasie czy coś.
Pozdro.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1. Przejdź pierw jeszcze Nk

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Dogerałke

Dogerałke

Użytkownicy
posty8
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Nie będzie mi się chciało dwa razy grac na pewno.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
To wybacz ale nie masz co startować do returninga.
Chociaż jeden szczery od razu powiedział co i jak

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Nie gadaj, przecież jest poziom bardzo łatwy, tam sobie każdy da rade. Ale lepiej zaczekaj na patcha, Tizgar tam nieźle łatwiejsze poziomy doprawił.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Chyba aż za bardzo... Będzie chyba łatwiej niż w NK.

Dogerałke

Dogerałke

Użytkownicy
posty8
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Bez przesady, przecież nie napisałem, że jestem jakimś debilem co to NK na Marvinie musiał przelatywać bo nie mógł poskładać grupy orków. 
A kiedy mniej więcej wyjdzie ten patch? Przyznam, że chciałem pograć na dniach.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
No w sumie Bł będzie łatwiej niż nk chociaż ale i tak jak nie grał w nk, to jak ma się zaznajomić z zmieniona mechanika na której bazuje returning
w samym g2 koszta atrybutów nie rosną w nk już tak to już jest duży przeskok tu nawet bł nie pomoże, ofc to jeden z nielicznych przykładów :P

Dogerałke

Dogerałke

Użytkownicy
posty8
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Chyba się nie zrozumieliśmy - Przeszedłem NK oczywiście, myślałem że będzie to logiczne, gdy napiszę po prostu że przeszedłem drugiego Gothica.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kiedy mniej więcej wyjdzie ten patch? Przyznam, że chciałem pograć na dniach.
Kolego! Nie pytaj! Bo ten patch nigdy nie wyjdzie!
Tizgar, ja na temat a Ty tu mnie oceniasz. Twoja błyskotliwość też ma trochę oponentów!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Chyba się nie zrozumieliśmy - Przeszedłem NK oczywiście, myślałem że będzie to logiczne, gdy napiszę po prostu że przeszedłem drugiego Gothica.

Nie koniecznie bo spora część osób (w tym ja) przechodziła czystego G2 :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tituf tobie to błyszczenie już nie wychodzi kiedyś ci to Werewolf napisał i miał racje

Teraz to mówisz, jak ci napisałem żebyś przeszedł nk to twoja odp sugerowała ze w niego nie grałeś, to zmienia postać rzeczy możemy wrócić do twoich pytań
1. Zależy od twoich umiejętności w walce polecam zacząć od Bł lub Ł i sprawdzić się jak po 30 minutach stwierdzisz ze za łatwo to dajesz na wyższy
2. Jesli zasada save przed gadka z kazdym nowym czy starym npc jest ci znana to raczej nic sobie nie spieprzysz, zreszta w temacie najczęściej zadawane pytania masz odp na co trzeba uważać

0 użytkowników
Do góry