Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3930358 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3930358

Odpowiedzi 14149

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nosz cholera jasna, nie możesz tego samemu sprawdzić? Marnujesz tylko czas czekając na odpowiedź, a na pewno jakby się chciało to byś to zadanie dawno wykonał. Poza tym masz gameplaye na YT, więc tam też możesz poszukać....

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kiedy pojawia się tarrok ? Wszędzie piszą ,że po rozmowie z ur-shakiem powinien pojawić się nad tą wierzą przy chacie cavalorna ale nic tam nie ma - tylko ognisko... Myślałem ,że problem sam się rozwiaże podczas robienia misji ale nadal go nima ;/ Byłem tam nawet w nocy bo gdzieś pisali ,że wtedy się pojawia ;]

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gawko Tarrok tam sie pojawia dopiero wtedy gdy pójdziesz do GD do Świątyni Śniącego, następnie wróć do Xardass'a ,potem pojawią się dialogi z Ur-Shakiem a dopiero potem pojawi się Tarrok. (Chyba ;_;)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Była ale dawno tutaj musi buc idealna kolejność

- Na start Gry dostajesz Questa z Świątynia
- Pierwsza rzecz która robisz to podejście pod świątynie po wpis
- kolejna rzecz to powrót i gadka z xardasem
- potem do ur-shaka
- i teraz do tarroka który się na bank pojawi

Jeśli zrobiłeś coś inaczej nie w tej kolejności to z tego problemu ratuje kod na ulumulu ale to nie koniecznie będzie bezpieczne albo bezpieczny ale wkurwiający sposób czyli nowa gra

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ahh... całkowicie zapomniałem o powrocie do xardasa , sorki za problem i dzięki za szybką odpowiedź ;D
Tylko skąd ja teraz wezmę kieł trolla skoro grom nie żyje ;D

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Gawko Grom nie żyje? xD. Wyciąganie kłów uczył chyba tez ktoś inny, lub mozna znaleźć.A znalezienie trolli nie jest problemem ponieważ w GD jest nasrane trollami ;_;

xxzenek123

xxzenek123

Użytkownicy
"Skurwiały leń" :D
posty105
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "Skurwiały leń" :D
Gestah o ile się nie mylę też uczy :D.

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Uczył tego jakiś myśliwy z obozu ale to nie był problem , tak tylko się pisałem :D
Problem to mam ze znalezieniem trolla ;] Już 2 dni szukam po wszystkich mapach i jeszcze nie znalazłem...
Znacie jakieś ukryte trolle czy coś? W forcie azgan mam zabitego tego trolla co był na skalach ukryty.

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
Offtop;
Ciekawe czy istnieje jakiś taki myk pozwalający dołączyć do jakieś gildii, wziąć pancerz, nauczyć się umiejętności przypisanych tylko dla tej gildii, po czym dołączyć do innej.
W 1 dało rade zostać strażnikiem, a potem magiem ognia, w Mrocznych Tajemnicach można było jeszcze między tym zostać szefem obozu przed kopalnią, gildii z moda.

Tyle bugów ile widziałem w tej grze podrzuca mi myśl, że takie coś jest możliwe, może jeszcze nikt tego nie odkrył .
Ciekawe ile jeszcze da się wycisnąć takich krzywych akcji.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
To nic by nie dało. Najlepszy mag to nekro, ale nawet jak byś się nauczył sakta nomen i demonologii to u innych magów to nie działa. Więc to po prostu bezsens.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
W Returning 1.0 można było zmienić gildię na Nekromanta w dowolnym momencie (do 3 rozdziału chyba jak pamiętam), trzeba było spełniac tylko pewne warunku statystyk postaci.
Zmienione to zostało dopiero 1.1

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Według mnie ta możliwość powinna zostać. Skoro Xardas odszedł od magów ognia by zostać nekromantą, to czemu bezi nie może se zmienić nagle gildii na nekro :P

moody132

moody132

Użytkownicy
posty34
Propsy4
  • Użytkownicy
Mały problem mam:
Nie mogę dołączyć do wodnego kręgu (Nie do magów wody)
Zrobiłem Handlarza bronią, i rozwaliłem Dextera bez pomocy Grega, nawet się tam nie pojawił jednak wcześniej przepytałem Dextera o tych ludzi, z notatką poszedłem do Vatrasa, i dalej nic.

Nie pamiętam jak to było bez moda, ale może jeszcze ornamenty muszę pozbierać i zdać?
Bardziej myślę, że to przez to, że nie było tam Grega, bo pamiętam, że też miał tam jakieś linie dialogowe.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

supaplex

supaplex

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najemnik.
II rodział.
Rebalance 2.1
Czeladnikiem jestem u harada.
Rozpocząłem gildię myśliwych dopiero w drugim rozdziale powalając Falka. Wykonałem kilka zadań dla nich w tym zadanie dla Alfreda z zabiciem wilków zabójców. Mimo to Alfredowi nie mogę sprzedawać skrór, ponieważ nie ma tej kwestii u niego. nie mogę się też od niego niczego uczyć - być może dlatego, że wszystko czego on uczy już chyba potrafię.

Co robić?
Mam tyle tych skór, że będzie z tego z 20k złota, które by mi się teraz delikatnie mówiąc przydała...

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@supaplex Prawdopodobnie masz jakiegoś buga ;f

Gawko

Gawko

Użytkownicy
posty42
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest jakaś różnica jeśli np. Najpierw wejdę do świątyni śniącego po uriziela a potem zabije ostatniego smoka w gd czy kolejność jest obojętna?

supaplex

supaplex

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W związku z niemożnością sprzedaży trofea do Alfreda jestem w stanie zmienić czeladnika na Bospera kodami? Jeśli tak to jak?
Chciałbym zaryzykować włączenie marvina niż zaczynać od początku.

Chyba, że ktoś ma pomysł co mogę zrobić jeszcze dla Alfreda, aby te chciał odbierać ode mnie trofea ?

EDIT: Wczytałem save z przed dołączenia do myśliwych i przed rozmową z Alfredem. Pierwsze co gdy go spotykam, to pytam się o jego nauki. Niestety wtedy mówi on, że już wszystkiego co mógł - nauczył mnie i kwestia się kończy.
Wychodzi na to, że jeśli bym czegoś jeszcze nie umiał - pojawiła by się kwestia nauki i za pewnie też możliwość sprzedaży trofeów.

Może można kodami oduczyć się tymczasowo czegoś  (czegoś co uczy Alfred) i uda się poruszyć tę kwestię?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Nie można się oduczyć, ani zmienić mistrza.

EDIT// Ale dzięki za zgłoszenie, przyjrzę się temu.

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z tego co wiem to nie da się oduczyć zbierania trofeów.

0 użytkowników
Do góry