Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3980580 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3980580

Odpowiedzi 14149

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Juz wczesniej pomyslalem, ze wbije 101 i poszlo. Dzieki.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra w końcu udało mi się okraść Parlana z klucza do biblioteki. Pytanko: wiecie jak przeczytać pulpity w bibliotece żeby magowie się nie spinali? Bo tam minimum 6 inteligencji wyciągnę, która mi się b.przyda.

@Edit: dobra na skradaniu udało mi się w nocy poczytać te pulpity ale tam nie ma nic Xardasa! Nawet zacząłem skakać po regałach i nie znalazłem żadnych rękopisów.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Kwazi tu chodzi o komnatę co dostajemy po zostaniu magiem ognia.

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@przemek273 o co ci chodzi? Jeśli mówisz o bibliotece, w której są księgi z kręgami magi oraz dwóch magów to właśnie tam byłem.... Piałem, ze okradłem najpierw Parlana, a on daje od tego klucz.

R_a_V

R_a_V

Użytkownicy
posty14
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapiski Xardasa są w bibliotece w regale w prawym górnym rogu (patrząc z góry) [rebalance2.1]. 

Ta droga nekromanty jakaś powalona jest. Nie dość, że te 100 many na zostanie nekromantą to baaaardzo dużo jak na ten etap gry to 40 inta się zdobyć  po prostu nie da w I rozdziale bez Jarkendaru. 

No pięknie mam 102 many oraz 30 inta i nadal nie mogę zostać czarnym magiem.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz

Ta droga nekromanty jakaś powalona jest. Nie dość, że te 100 many na zostanie nekromantą to baaaardzo dużo jak na ten etap gry to 40 inta się zdobyć  po prostu nie da w I rozdziale bez Jarkendaru.

Da rady. Inteligencję dają Ci też przecież umiejętności wszelkiej maści jak oprawianie skór czy usuwanie pazurów. Jest to po prostu długie i męczące.

BeziJuve

BeziJuve

Użytkownicy
posty169
Propsy37
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja pierwszy rozdział zakończyłem z 53 punktami inteligencji - więc 40 da się na spokojnie.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: R_a_V
Zapiski Xardasa są w bibliotece w regale w prawym górnym rogu (patrząc z góry) [rebalance2.1].

Ta droga nekromanty jakaś powalona jest. Nie dość, że te 100 many na zostanie nekromantą to baaaardzo dużo jak na ten etap gry to 40 inta się zdobyć  po prostu nie da w I rozdziale bez Jarkendaru.

To nie jest ALBO. Masz mieć 100 many oraz 40 inteligencji. A nie, że tylko jedno z nich na wymaganym poziomie.

EDIT// Chciałbym ponowić pytanie dotyczące rzezi orków w ich mieście. Ur-Thralla tylko zostawić, czy Farrok albo strażnik z którym możemy gadać też jest potrzebny?

R_a_V

R_a_V

Użytkownicy
posty14
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

To nie jest ALBO. Masz mieć 100 many oraz 40 inteligencji. A nie, że tylko jedno z nich na wymaganym poziomie.

EDIT// Chciałbym ponowić pytanie dotyczące rzezi orków w ich mieście. Ur-Thralla tylko zostawić, czy Farrok albo strażnik z którym możemy gadać też jest potrzebny?

No to jest błąd w dzienniku misji bo tam jest wyraźnie napisane, że 100 many LUB 40 inteligencji. Na początku miałem 100 many z biżuterią i nie mogłem zostać czarnym magiem więc postanowiłem zrobić 100 many bez biżuterii. Nadal nic więc się już domyśliłem, że potrzeba też i 40 inta ale już wszystkie pn poszły na manę.

Co do orków to możesz śmiało wyrżnąć wszystkich. Ur-Thrall może być pomocny tylko jeśli nie będziesz miał w VII dość czarnej rudy ale i ją można potem znaleźć w Dolinie Cieni. Poza tym posiada on pewien orkowy artefakt, który przydaje się do wyżynania orków gdyż działa jak ulu mulu, którego nie trzeba zakładać.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders

No to jest błąd w dzienniku misji bo tam jest wyraźnie napisane, że 100 many LUB 40 inteligencji. Na początku miałem 100 many z biżuterią i nie mogłem zostać czarnym magiem więc postanowiłem zrobić 100 many bez biżuterii. Nadal nic więc się już domyśliłem, że potrzeba też i 40 inta ale już wszystkie pn poszły na manę.

Co do orków to możesz śmiało wyrżnąć wszystkich. Ur-Thrall może być pomocny tylko jeśli nie będziesz miał w VII dość czarnej rudy ale i ją można potem znaleźć w Dolinie Cieni. Poza tym posiada on pewien orkowy artefakt, który przydaje się do wyżynania orków gdyż działa jak ulu mulu, którego nie trzeba zakładać.

Specjalnie sprawdziłem.

if((other.attribute[ATR_MANA_MAX] >= 100) && (ATR_INTELLECT >= 40))
W dzienniku natomiast nie jest napisane, że potrzeba albo 100 many, albo 40 inteligencji, tylko:

Według słów Xardasa, czegoś jeszcze brakuje - albo many (100), albo inteligencji (40).

Rutcor

Rutcor

Użytkownicy
Pan Cienia
posty49
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pan Cienia
Skąd wziąć przepis na miksturę co dodaję życie chyba z jagód i jak sie nazywa ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Rutcor
Skąd wziąć przepis na miksturę co dodaję życie chyba z jagód i jak sie nazywa ?
Trzymajcie mnie.

http://themodders.org/index.php?topic=21310.0 - pkt 6
http://themodders.org/index.php?topic=20540.msg1110462#msg1110462

Od II rozdziału.

+report

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jakie materialy trzeba do wykucia zbroi swiatla haradrima?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jeśli masz już V rozdział, to wszystko jest napisane w dzienniku...

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Mam pytanie.. czy opiekunowie wody pojawiają się dopiero jak zabiję smoki? Bo koleś wróżbita mówi że nie widzi nic..

UP: naprawiłem to, miałem buga. Nie zapisało mi że zabiłem palladyna w dzienniku.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
A co mają opiekunki do smoków?
Nic
Jak ci nic nie mówi to znaczy że znalazłeś jakiegoś opiekuna już.
Pewnie tego idąc do GD.

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Panie i Panowie gdzie mogę dostać/znaleźć spore ilości Rdestów Polnych? Jestem w 7 rozdziale i zostało mi ich tylko 11 a jeszcze sporo mikstur nie zrobilem
Tak przy okazji, dobił ktoś do 500 siły? Polecam :P Bezi wygląda jak Pudzian w szczytowej formie :P

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Tak jak ci pisałem, pod koniec 5 rozdziału będzie 500 na czysto :P Rdestów dużo mieli handlarze w poprzednich rozdziałach. Ja mam ponad 100, a mikstur dużo zrobiłem. Sam Fisk miał w III ze 20. Nie wiem jacy npc są w 7 rozdziale, ale polataj po każdym :D

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Zanim wypłynąłem na DI obleciałem wszystkich, teraz po powrocie nie wielu zostało handlarzy :P
Chyba że Ulu-Mulu założę i przebiegne się po Khorinis, a nóż widelec coś sie znajdzie :) a jak nie to czeka mnie rajd po świecie i dokładne przeszukiwanie terenów...

0 użytkowników
Do góry