Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415421 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415421

Odpowiedzi 14149

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Gandalf przecież napisałem że postaram sie wbić ten 75 a czy mi się uda? Nie wiem, zobacze przynajmniej do którego lvl jest możliwe :)

adas

adas

Użytkownicy
posty130
  • Użytkownicy
do kogo mam isć z kliffem ? Bo dawno jestem z nim w obozie i jakos nie chce zaskoczyc ukonczenie a byłe mz nim u gor na bara i u netbeka

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Z tego co tu chłopaki pisali musisz chodzić po całym obozie, zacznij od bramy. Musi zaskoczyć

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Możesz też spróbować zasnąć w tym obozie. Ponoć komuś po przebudzeniu Kliff się odblokował.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Mnie się tak odblokował ale w zasadzie punkt docelowy to stanąć przed Isidro.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Witam, mam prosbe o pomoc. Przeczytalem juz ze 300 stron tych postow o returningu i wszystko mi sie miesza, niby wiem ze szynki i sery daja HP na stale, ze sa receptury itp ale prosilbym o jakas jasną i przejrzysta porade na temat tego, w jaki sposob zdobyc wiecej HP nie uczac sie ich??

Tak od pauzy, mam 7 lvl, co moge w tym momencie pokombinowac zeby zwiekszyc HP ?

#Król_GothicSite

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Na ten moment niewiele. Składaj ofiary po 100 golda u Maga Ognia w mieście, jedz szynke, chleb, ser, mleko (15 mleko a reszta chyba po 25) w poradach masz wszystko opisane. Ewentualnie języki budowniczych sie naucz i czytaj tabliczki i nie jedz Jagód, żadnych

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Chyba lepiej po 50 zlota, znanim uzbieram max 1000 u Darona to bede mogl uzyskac 20 bonusow, tak bylo w NK.

No to nie wiem, ponoc juz w drugim rozdziale mozna miec po 1500hp tylko dalej nikt mi nie powiedzial jakim sposobem hehe bo chyba nie na szynce i tabliczkach :D

#Król_GothicSite

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Jak będziesz w II rozdziale to bedziesz mógł kupić recke na mixa do życia z Jagód a teraz tego zrobić nie możesz. Teraz daje się ofiary po 100 golda bo nie dostaniesz bonusa do hp. Czytaj porady, dopiero potem zadawaj pytania

zloto111

zloto111

Użytkownicy
posty33
Propsy20
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z Kliffem. Odprowadziłem go do leśnego obozu, ale on ciągle za mną łazi. Gadałem z Gor Na Barem, Isidro, Baalem Netbekiem, samym Kliffem i nic. Szukałem w wątku i jednym z pomysłów było pobicie go - również to nie poskutkowało.

Co stracę (ze skrzyni, do której Kliff ma mi dać klucz) spieprzywszy to zadanie?

Edit: Czytałem powyższe wiadomości, spanie nic nie dało, stawałem z nim przed każdą z imiennych postaci i nic... łażę z nim już dobre 30 minut (czasu rzeczywistego) po leśnym obozie i nigdzie nie chce zaskoczyć :/
Edit2: Połażę jeszcze kilka minut, może się uda... :)

Final edit: Uff... udało się! Dzięki za pomoc, szczególnie cenna była podpowiedź z ustawieniem go przed Isidro - dzięki Memorius! :)

mateuszzxcv

mateuszzxcv

Użytkownicy
posty483
Propsy58
  • Użytkownicy
Kolego, rozumiem że poprzednią stronę też przeczytałeś?

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jeszcze taz powtarzam - tu nie chodzi o gadanie a ustawienie Kliffa w waypoincie w tej lokacji.
Znajduje się ona koło Isidro. Trzeba pochodzić wkoło niego , bardziej z przodu i musi to zaskoczyć , jak nie za pierwszym to za trzecim razem.
Jest to pewna uciążliwa niedoróbka w grze ale do przezwyciężenia. No nieco cierpliwości w grze...

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Rabbitous zalatw sobie pancerz z plytek pelzacza to ci hp w 1 rozdziale nie bedzie potrzebne

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
dobra to jeszcze tak:

teleport do zamku potem teleport do Leśnego Obozu i podejscie do Kliffa bez rozpoczynania dialogu
on ma się sam odezwać

Liandra

Liandra

Użytkownicy
posty81
Propsy15
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To już nie ma mody na granie tak aby nie dać się trafić? Ja przez większość 1 rozdziału latałem z hp poniżej 100 i nieprzekutą przepaską nowicjusza i dałem radę :P

Miłośnik m.in książek i poezji, zawsze chętny do dyskusji :)
Nie szukam zwady, jeśli masz coś do mnie - pisz pw.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To już nie ma mody na granie tak aby nie dać się trafić?

wyglada na to że nie
pancerna konserwa na TOPIE

gandalfgandalf

gandalfgandalf

Użytkownicy
Mistrz magii jest z wami
posty776
Propsy152
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Mistrz magii jest z wami
Mam problem z Kliffem. Odprowadziłem go do leśnego obozu, ale on ciągle za mną łazi. Gadałem z Gor Na Barem, Isidro, Baalem Netbekiem, samym Kliffem i nic. Szukałem w wątku i jednym z pomysłów było pobicie go - również to nie poskutkowało.

Co stracę (ze skrzyni, do której Kliff ma mi dać klucz) spieprzywszy to zadanie?

Edit: Czytałem powyższe wiadomości, spanie nic nie dało, stawałem z nim przed każdą z imiennych postaci i nic... łażę z nim już dobre 30 minut (czasu rzeczywistego) po leśnym obozie i nigdzie nie chce zaskoczyć :/
Edit2: Połażę jeszcze kilka minut, może się uda... :)

Final edit: Uff... udało się! Dzięki za pomoc, szczególnie cenna była podpowiedź z ustawieniem go przed Isidro - dzięki Memorius! :)
9 bryłek rudy chyba :)
Tyle u mnie było

Mój post mój styl i nic Ci do tego!
Szukałeś czarodzieja? To przestań szukać.
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nie normalnych są tylko ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
,,Mieli do wyboru wojne lub hańbę.
Wybrali hańbę a wojnę będą mieli i tak"
Winston Churchill
Pomogłem? Czekam na propsa
http://zapodaj.net/73d646fdd9ddc.bmp.html -
http://zapodaj.net/1de7964b3f76b.bmp.html
moje staty w reb 2.1

kwazi231

kwazi231

Użytkownicy
posty305
Propsy22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kończę 3 rozdział i zastanawiam się czy już też nie ogarnąć gildii zabójców. Byłem  w GD, Jarku, Azgan, Dolina Cieni, Świątynia Śniącego, kopalnia złota, stara kopalnia, wieża Kreola, miasto orków, cmentarzysko orków, zatopiona wieża Xardasa, za palisadą i myślę czy sprzedawanie srebra i złota jest teraz przydatne skoro (chyba) niedużo lokalizacji mi zostało, a teraz przed smokami trochę łatwej, szybkiej kasy i expa przydałoby się. Zabijać Canthara?

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
pancerna konserwa na TOPIE
Te, filozof. Akurat łucznikiem gram a nie zadnym pancernym czołgiem, ale wiecej jak 80HP by sie przydalo

#Król_GothicSite

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy was też nie denerwuje to, że ludzie rzucają się na ciebie przy próbie otwarcia jakiejkolwiek skrzyni? Pokonałem strażnika, wziąłem klucz, chciałem zabrać paczkę ziela dla Ciphera i mam problem, bo wszyscy z placu magicznie widzą przez ściany jak otwieram kufer, do którego mam klucz i nagle mam do zapłaty 1500 szt. złota kary? Da się to jakoś obejść? Czy może możemy zabrać tą paczkę dopiero jak mamy zadanie od Ciphera lub Andre o tej paczce? Przy skradaniu też mam ten problem. Wszystko ładnie pięknie, wchodzę do domków w nocy, kradnę co popadnie, ale jak tylko próbuje otworzyć kufer, zaraz wszyscy się budzą i podnoszą alarm. Czy to może zależy od zręczności? Czy jak mamy jej więcej to się nie budzą. Czy może to twórcy moda tak bardzo wyczulili NPC-ów na kradzieże?

0 użytkowników
Do góry